Vind sloopbedrijven in Drimmelen

Op zoek naar sloopbedrijven in Drimmelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Drimmelen

 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Sloopbedrijf in Drimmelen

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Super! Wij zijn blij. Goed en netjes gewerkt!
 • Klussenbedrijf Kurkiewicz
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Sloopbedrijf in Drimmelen

  Div boor en freeswerk voor elektricien loodgieter. 10 ervaring. Ik heb goede gereedschap.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goed en snel uitgevoerd.
 • toni's services
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Sloopbedrijf in Drimmelen

  hallo

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Super en snel en goed contact
 • J.Vermeulen Groen & Grond
  J.Vermeulen Groen & Grond
  Beoordeling: 4.1 van 54.1510 reviews
  Sloopbedrijf in Drimmelen

  J.Vermeulen Groen & Grond Grondwerk Sloopwerk Bestrating Containerverhuur Machineverhuur Zand&grind

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle service, snel en netjes mijn bestrating gelegd maar na een paar dagen zaten de helft van de tegels los. Hierna bijna een jaar lang gebeld en afspraken gemaakt maar helaas niemand komen opdagen. Appjes / belletjes worden niet meer beantwoord. Zorg er dus voor als je deze man kiest, je zeker weet dat het goed is voor je betaald want aftercare bestaat hier niet.
 • Handelsonderneming & Klussenbedrijf Patrick den Ridder
  Handelsonderneming & Klussenbedrijf Patrick den Ridder
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Sloopbedrijf in Drimmelen

  Handelsonderneming & Klussenbedrijf Patrick den Ridder kan je helpen met je Installatiebedrijf, Domotica specialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf, Witgoed reparateur klus in Nieuwstraat 61 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Zwembad plaatsen of renoveren, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Metaalbewerking, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Bint plaatsen of vervangen, Bomen of struiken planten, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Handelsonderneming & Klussenbedrijf Patrick den Ridder om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Kwam op de afgesproken tijd. Perfecte communicatie
 • Koele Betonboringen
  Koele Betonboringen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Sloopbedrijf in Drimmelen

  Koele Betonboringen / de Boorkabouter is je ideale partner als je een Betonboringen bedrijf nodig hebt in Dordrecht en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in Betonboringen, zaagwerk en sleufwerk. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte kan opstellen. Ook droogboren door betonwanden voor airco systemen behoort tot de mogelijkheden, dit kunnen niet veel betonboorders.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Aardige man die zijn werk serieus en netjes uitvoerd. Ben zeer tevreden over het resultaat en prijsafspraak.
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85167 reviews
  Sloopbedrijf in Drimmelen

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snelle reparatie tegen goede prijs.
 • Stan Construction
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Sloopbedrijf in Drimmelen

  Ben je op zoek naar een Sloopbedrijf? Dan kun je in Raamsdonksveer bij Stan Construction terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Sloopwerk algemeen, Gaten boren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Top.. alles weer schoon achtergelaten.
 • Vroegh Betonwerk
  Vroegh Betonwerk
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Sloopbedrijf in Drimmelen

  Vroegh betonwerk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van draagmuren en het plaatsen van staal constructies. tevens boren en zagen wij met diamant.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Top, goed uitgevoerd. mooie prijs, en lekker snel.
 • Mertens Totaalbouw
  Mertens Totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.75173 reviews
  Sloopbedrijf in Drimmelen

  Mertens Totaalbouw is een bedrijf dat zich in de markt onderscheidt door het leveren van een hoge kwaliteit in combinatie met betrouwbaarheid. Wij hebben een ruime ervaring in alle facetten van het bouwen en onszelf door de jaren heen gespecialiseerd in het maken van muur doorbraken in constructieve muren. Wij bieden altijd de juiste balans tussen prijs en kwaliteit en behalen door overleg met de klant het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  In februari is er een balk geplaatst door mertens. Helaas is nog steeds het werk niet afgemaakt, hij komt niet op afspraken, heeft nog steeds niet alle materialen geleverd, er staat nog steeds werk open, huissleutel hebben we nog steeds niet terug. Helaas wordt er niet gereageerd op belletjes of berichten, erg onprofessioneel.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Drimmelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 408 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Drimmelen

Andere vakmensen in Drimmelen

Vind vakmensen bij jou in de buurt