Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Drimmelen

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555153 reviews
  Kozijnspecialist in Drimmelen

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Heel blij met de snelle en correcte service van Jay! Aanrader
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9594 reviews
  Kozijnspecialist in Drimmelen

  Voor de afgelopen 11 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Uitstekende service, een echte vakman. Heeft de buiten schuifdeur voor ons gerepareerd.
 • Capitein timmerwerken
  Capitein timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Drimmelen

  Hey mijn naam is jordi capitein En ben al 12 jaar werkzaam als timmerman in de bouw. Maar pas sinds 9 maanden voor mezelf Wat kunt u laten doen door Capiteintimmerwerken Van vloeren leggen, dakramen plaatsen/vervangen, deuren/deurkozijnen vervangen of nieuw zetten. Eigenlijk alles wat met timmerwerk te maken heeft. Niks is te gek! Ook het plaatsen van kunstof/houten kozijnen in uw woning is geen probeem. Wij kunnen ook het totaalpakket voor u uit handen nemen en de complete verbouwing regelen, net wat u wenst. Dus voor al uw klussen staat Capitein timmerwerken voor u klaar!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Is vriendelijk, behulpzaam en denkt mee. Werkt heel vlot.
 • Klusbedrijf JM
  Klusbedrijf JM
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Kozijnspecialist in Drimmelen

  Mijn naam is Jasper Metselaar. Met klusbedrijf JM voer ik verschillende werkzaamheden uit in een breed vak gebied. Denk hierbij aan: -specialist in al uw hang en sluitwerk van ramen deuren en schuifdeuren -Kozijnen vervangen kunststof en aluminium. - sloten infreesen in bestaande houten deuren - keralit gevelbekleding plaatsen - rolluiken plaatsen/ rolluiken ombouwen - diverse dakwerkzaamheden - schoorsteen renovatie/ schoorsteen lekkage’s - klein loodgieters werk - klein timmerwerk En nog veel meer. Dus bent u nou benieuwd of Klusbedrijf JM het juiste bedrijf is voor uw klus twijfel dan niet en neem contact op en samen maken we uw klus tot een mooi resultaat

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prima geregeld en probleem opgelost.
 • Frik Timmerwerken
  Frik Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Kozijnspecialist in Drimmelen

  Na het opknappen van 2 bouwvallen tot hoogwaardig afgewerkte woningen en 10 jaar loondienst ervaring als timmerman en in de bouw, ben ik nu voor mijzelf begonnen. Ik werk veel met hout, maar kan ook metselen, badkamers tegelen en monteren, lassen en meer.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  2 deuren laten verstellen ivm nieuwe vloer. Robin fijn in contact, kon snel op afspraak en maakt duidelijke afspraken. Uiteindelijk binnen een half uurtje de klus geklaard en alles netjes achter gelaten!
 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Kozijnspecialist in Drimmelen

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • Spies Allround klusser
  Spies Allround klusser
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Kozijnspecialist in Drimmelen

  Ik ben Frank Spies en mede eigenaar van Fish World Spies vof. Vanaf 1995 zijn wij actief (geweest) in detailhandel- groothandel en in de aanleg van vijvers-waterpartijen- tuinen en diverse klussen in- en rondom het huis. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd in vrijwel alle werkzaamheden in- en rondom het huis. Daarnaast hebben wij voor eventuele ondersteuning veel kontakten met goede vrienden die zelf als ZZp er actief zijn en beschikken over speciale vaardigheden. Voor schilderwerk en tegelwerk hebben wij echte specialisten op afroep beschikbaar. Wij hanteren voor ons zelf de volgende uitgangspunten: Helder en transparant zijn naar de opdrachtgever Geen overvolle agenda- geen lange wachttijden- en houden aan afgesproken planning. Een goede prijs/kwaliteit verhouding Graag komen wij voor overleg en advies vrijblijvend bij u langs Mvgr Frank spies

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, denkt goed mee, werkt snel en goed. Zeer tevreden met het proces en eindresultaat
 • Ronald Smeekens Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Kozijnspecialist in Drimmelen

  Voor al u timmerwerken en diverse klussen o.a repareren rolluiken, bent u bij mij aan het goede adres

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Was snel opgelost en gemaakt.
 • Ad Bouwservices
  Ad Bouwservices
  Beoordeling: 3.6 van 53.6512 reviews
  Kozijnspecialist in Drimmelen

  Ik ben Ad Verwijmeren en eigenaar van Ad bouwservices en Monkeydesign Wood experience. Heb ruim 40 jaar ervaring in in vrijwel alle bouwkundige aspecten, waarbij de nadruk ligt op tuinkamers, tuinoverkappingen , tuinhuizen zowel in douglas, als moderne uitvoeringen of combinatie daarvan. Wij kunnen in overleg met u een ontwerp voorstellen, en kunnen dat indien gewenst visualiseren in een 3 D tekening. Daarnaast hebben we een klein meubel bedrijf, waarin we diverse aparte meubels en accesoires maken, in douglas ,eiken of andere houtsoorten. Kijk hier ook eens op onze webshop. Ik ben bekend met: - Moderne tuinhuizen - Vlonders - Winkelinterieur - Winkelinrichting - Het vervaardigen van design meubels op maat - Veranda's - Houten kozijnen Werk in de directe omgeving van Oosterhout. Kijk ook eens op Facebook en Istagram op onze andere site : Monkeydesign wood experience Oosterhout Kijk er naar uit om bij u thuis aan de slag te gaan. Met vriendelijke groet, Ad Verwijmeren

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ad is flexibel, heeft materialen op locatie gedemonteerd, vervoerd en ter plaatse weer gemonteerd. Daarvoor een grote plus. Wat minder is zijn netheid en afwerking. dat kan beter. Al met al klus naar tevredenheid afgerond.
 • FES Kozijnen en Service
  FES Kozijnen en Service
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Kozijnspecialist in Drimmelen

  Met vele ervaringen een frisse blik en het hart op de juiste plek helpen we je graag met onze specialiteit: kozijnen, deuren en schuifpuien. Met onze producten rijken we graag een warme huissfeer toe. Onze producten worden door vakmensen gemonteerd om de kwaliteit van het product te realiseren. We werken door heel Nederland vanuit onze standplaats in de omgeving van Dordrecht.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Mooi werk geleverd voor mijn twee nieuwe kozijnen. Sina heeft ter plekke actief meegedacht en wensen gevraagd over mogelijkheid om raamdorpel ook te vervangen en hoe de afwerking rondom oude verwarming beste kon worden gedaan. Fijn en betrouwbaar in de communicatie. Ook geven ze duidelijke info over mogelijkheid tot subsidie aanvragen.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Drimmelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 871 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Drimmelen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Drimmelen

Vind vakmensen bij jou in de buurt