Sloopbedrijven in Diessen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Diessen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Diessen

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Diessen

 • Klussenbedrijf Kurkiewicz
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Sloopbedrijf in Diessen

  Div boor en freeswerk voor elektricien loodgieter. 10 ervaring. Ik heb goede gereedschap.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Levert keurig netjes werk af, vriendelijk, super snel beschikbaar, heldere communicatie. Gaten precies geboord zoals we hadden bedacht: top!
  Kom in contact
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55558 reviews
  Sloopbedrijf in Diessen

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Vanaf het maken van de afspraak tot en met de uitvoering was het contact correct en prettig. Andrzej is een hardwerkend vakman en hij heeft kennelijk plezier in zijn werk. Het afbreken van de stookplaats/schoorsteen verliep vlot en zorgvuldig.
  Kom in contact
 • Severijns Cleanup Services
  Severijns Cleanup Services
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Sloopbedrijf in Diessen

  Ben je op zoek naar een opruimer,ontruimer Sloopbedrijf? Dan kun je in Eindhoven bij Severijns Cleanup Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met het ontruimen van woningen opruimen of sloop werkzaamheden of verwijderen van Bomen of Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Soepel, snel en heldere communicatie! Top!
  Kom in contact
 • Borie Betonboringen
  Borie Betonboringen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Sloopbedrijf in Diessen

  Ik ben gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden : Diamantboringen in alle steensoorten Voor bijvoorbeeld een doorvoer van een buis voor riolering , rookkanaal , beluchting van uw kruipruimte of dergelijke . net zoals het zagen met diamant in alle steensoorten ter behoud van sparing voor bijvoorbeeld een deur of raam kozijn. Ook is het mogelijk hele muren te slopen Door mijn jarenlange ervaring heb ik vaak een passende oplossing of advies op maat. Zou u er nog een stopcontact bij willen ? kan ik voor u de leidingen erin frezen . afhankelijk van wat voor steensoort , gebeurt dit door middel van stofafzuiging of met water om zo min mogelijk stof vrij te laten komen .

  Laatste review:
  Gaten boren-
  geweldige mens binnen enkel minuten voldaan en netjes alles achter gelaten. done excellent bedankt
  Kom in contact
 • D.A.totaalbouw
  D.A.totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Sloopbedrijf in Diessen

  D.A totaalbouw Gespecialiseerd in panne en platte daken Dakgoten Schoorstenen: Sloop Renovatie Overkappingen ( Douglas, eiken, aluminium ) Lichtstraten : meranti hardhout Nieuwbouw Renovatie Onderhoud 10 jaar garantie op al ons werk

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en netjes afgehandeld, heel tevreden!
  Kom in contact
 • Bva.totaalsloop&betonboringen
  Bva.totaalsloop&betonboringen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4537 reviews
  Sloopbedrijf in Diessen

  Bva.totaalsloop&betonboringen staat voor een fijne samenwerking en meedenken aan oplossingen. Wij verichten Straatwerk Tuin ontwerpen Tuin decoratie’s Teras aanleg Vloer reparaties Vloer egelaliseren Draagbalkenplaatsen ,totaalsloop,renovatiesloop,ontruiming,grondwerkbetonboringen,sleuven zagen en dozen boren,hoevenierswerk denk hierbij aan u tuin leeghalen bomen verwijderen bestrating verwijderen zwembad graven funderingen graven etcetera! Ook voor kleine loodgieter klussen reparaties en afdoppen. Met ruime ervaring zijn wij bereid om altijd het beste voor u neer te zetten en mee te denken met eventuele oplossingen🤝🏽

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ingeschakeld voor het verwijderen van een halletje en het verleggen van de Elektra (verleggen van een stopcontact en lichtschakelaar wat nodig was door het verwijderen van het halletje). Nog voordat hij het gezien had en ik de deur opendeed meldde hij al dat hij niet wist of het verleggen van de elektra zou gaan lukken (dit was dus al bekend, echter niet eerder gecommuniceerd naar mij dat dit het geval zou kunnen zijn). Afijn, muurtje prima gesloopt alleen de elektra verleggen kon dus niet worden uitgevoerd en zou hij hier iemand anders voor inschakelen. Nu ben ik een hele tijd verder en het is nog steeds niet gebeurd, mijn berichtjes op whatsapp komen zelfs niet meer aan wat doet vermoeden dat ik ben geblokkeerd. Ook hier op Werkspot krijg ik geen reactie op mijn berichtjes, erg onprofessioneel. Geen aanrader.
  Kom in contact
 • Shenhoff sloopbedrijf
  Shenhoff sloopbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9565 reviews
  Sloopbedrijf in Diessen

  Wij kunnen alle soorten van sloopwerken voor u verwijderen en afvoeren , niets is te groot of te klein. hierbij kunt u denken aan complete woonhuizen, bedrijfshallen strippen, ook het verwijderen van vloerbedekking, betonvloer, tegels van uw oude boerderij, bedrijfshal, fabriek, woonhuis, winkel. Voor meer informatie kunt u altijd ons contacteren... info @ shenhoffsloopbedrijf nl

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Communiceert goed, snel, goede prijs, nette mensen.
  Kom in contact
 • HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V.
  HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.75138 reviews
  Sloopbedrijf in Diessen

  Hoi Beste Klant , wij zijn de firma HSB Beton Boringen & Zaagwerken BV. Ik ben al 27 jaar werkzaam in de betonborings wereld waar van nu 18 jaar als zelfstandige . onze werkzaamheden bestaan uit , alle voorkomende boringen door steen, beton, asfalt, enz. ook kunnen wij het zaagwerk werk voor u verzorgen , zoals deur sparingen ( steen of beton ) vloerzagen beton , ( tbv riool leidingen enz ) ook doen wij kachel gaten boren met waterafzuiging , spotjes boren in plafond , boorwerk tbv afzuigkap , trapsparingen zagen , vlizo dicht storten , evt trap leveren of het sleufwerk tbv loodgieter en elektra enz. ook zijn wij gespecialiseerd in staal constructie ( draag muren verwijderen en stalen balk leggen ) .En sinds kort zijn wij ook actief met vloerverwarming frezen in cementdekvloeren ( hoofd of bij verwarming ) , dit is een klein greep van onze werkzaamheden voor vragen of op lossingen. MVG Harrie Smetsers HSB betonboringen & Zaagwerken BV

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Deze mannen weten wat ze doen. Ze hebben bij ons een muur doorgebroken voor een open keuken en dat hebben ze goed gedaan. Alles wordt opgeruimd maw de afvalcontainer regelen ze zelf en je hebt er geen omkijken naar. Vriendelijk en professioneel. Harrie en Peer, nogmaals bedankt.
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Jurgen van der Heijden B.V.
  Bouwbedrijf Jurgen van der Heijden B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65191 reviews
  Sloopbedrijf in Diessen

  Uw huis is uw thuishaven. Daar wilt u zich prettig voelen. Met voldoende comfort, licht en ruimte. Mocht uw woning wegens gezinsuitbreiding, woon- werksituatieof om welke reden dan ook niet meer voldoende ruimte bieden, dan kan bouwbedrijf Jurgen van der Heijden de oplossing bieden. Alle denkbare verbouwingen, aanbouwen, bijbouwen of dakkapellen in regio Den Bosch zijn door Jurgen van der Heijden te realiseren. Met oog voor detail en tot in de puntjes gereregeld. Maar ook als uw woning verouderd is of een aantal ongemakken heeft omdat u bijvoorbeeld op leeftijd bent, dan kan bouwbedrijf Jurgen van der Heijden uw woning renoveren of aanpassen zodat u weer jarenlang met veel plezier kunt wonen. Bouwbedrijf Jurgen van der Heijden B.V.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  snelle reactie , snel een afspraak en snel gerepareerd. jurgen dank je
  Kom in contact
 • DVG Straatwerk
  DVG Straatwerk
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Sloopbedrijf in Diessen

  Betonboringen Hak en sleufwerk Zaag werk Sloopwerk

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Naar volle tevredenheid de schoorsteen laten verwijderen en laten sluiten met dakpannen.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Diessen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 263 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Diessen

Andere vakmensen in Diessen

Vind vakmensen bij jou in de buurt