Vind schoonmaakbedrijven in Steenwijkerwold

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Steenwijkerwold? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Steenwijkerwold

 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Steenwijkerwold

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  ik weet nu niet aan wie ik het geef , maar ik ben zeer tevreden.
 • Dihazo Bouwservice

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Steenwijkerwold

  Hi wij zijn Dihazo Bouwservice en zijn het klusbedrijf voor jou! Wat ons zo goed maakt is onze jaren ervaring in all-round klussen. Van dak tot vloer en alles er tussen in. Wij doen het allemaal!

 • Boedelruiming van der Laan V.O.F.
  Boedelruiming van der Laan V.O.F.

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Steenwijkerwold

  Kijk je op tegen het leeghalen van je woning of die van een familielid? Wij kunnen je helpen! We komen vrijblijvend bij je langs om te kijken en een eventuele offerte voor je op te maken. Ook leveren wij woningen bezemschoon op na verhuizingen.

 • Bosma Multiservice
  Bosma Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Steenwijkerwold

  Bosma Multiservice kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in heel Noord Nederland. Ik sta klaar om al je vragen over Daken, muren of gevels reinigen met de softwash methode. Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puinruimen & industriële reiniging & SoftWash te beantwoorden. Neem direct contact op met Bosma Multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Het is mooi schoon geworden. Ik had niet gevraagd met wat voor materiaal hij werkt, of de middelen nu volkomen milieuvriendelijk zijn vraag ik mij wel af. Daarover had ik geen info ingewonnen en ook niet gekregen. Maar ik ben blij met het resultaat.
 • Jong handelsonderneming

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Steenwijkerwold

  De jong trapmontage en timmerwerken voor al uw houten trappen voor nieuwbouw of verbouw. voor vervangen van een vlizotrap voor een vaste trap inclusief trapgaten maken.

 • Stars Clean B.V.
  Stars Clean B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Steenwijkerwold

  Stars Clean B.V. kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Steenwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Stars Clean B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • schoonmaakbedrijf zanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Steenwijkerwold

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Ruinerwold bij schoonmaakbedrijf zanting terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Dutch Flamingo

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Steenwijkerwold

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Steenwijk, dan kan Dutch Flamingo je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • lijkendijk dienstverlening
  lijkendijk dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Steenwijkerwold

  Lijkendijk Dienstverlening is een jong fris bedrijf die geen klus te gek is is gespecialiseerd in timmerwerk Straatenmaker tuinaanleg kraanmachinist met eigen kraan Je kunt alles met ons bespreken we komen en meestal wel uit met de klant goede communicatie

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Snel en netjes de klus uitgevoerd!
 • VM Dakwerk B.V.
  VM Dakwerk B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Steenwijkerwold

  hallo, mijn naam is vincent manuputty. en ik ben sinds 3 jaar actief als eigen ondernemer. onder de naam VM dakwerk , en heb 11 jaar ervaring als dakdekker, ik hou me bezig met het vernieuwen van bitumen daken of kunststof daken ook kan ik een zinken dakgoot weer repareren. ook doen wij uw isolatie op het dak weer verbeteren naar de wensen van deze tijd. Met vriendelijke Groet,, en hopelijk op een mooie opdracht.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Nette offerte voor nieuwe laag dakbedekking. Op redelijk korte termijn datum geprikt. Alles volgens afspraak afgehandeld en netjes achtergelaten. Kortom dik tevreden.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Steenwijkerwold, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 65 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Steenwijkerwold

Andere vakmensen in Steenwijkerwold

Vind vakmensen bij jou in de buurt