Schoonmaakbedrijven in De Bult

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde schoonmaakbedrijven in De Bult. Plaats je klus om gratis offertes te ontvangen van de schoonmakers van Werkspot in De Bult

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in De Bult

 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8592 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Bult

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Het duurde even voordat 1e reinigingscyclus werd uitgevoerd, maar wat een hoog kwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden! Kortom uitstekende kwaliteit geleverd. De persoon die de werkzaamheden hier heeft uitgevoerd is vriendelijk en duidelijk in wat hij gaat doen. Dit bedrijf is echt een aanrader
  Kom in contact
 • J.S.C.S Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in De Bult

  Ervaren stratenmakers, schilders en overige klussen

  Kom in contact
 • De zingende dakdekker
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Bult

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf in Oldeberkoop, dan kan De zingende dakdekker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Michael kon ons snel en deskundig helpen
  Kom in contact
 • schoonmaakbedrijf zanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in De Bult

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Ruinerwold bij schoonmaakbedrijf zanting terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Bosma Multiservice
  Bosma Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in De Bult

  Bosma Multiservice kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in heel Noord Nederland. Ik sta klaar om al je vragen over Daken, muren of gevels reinigen met de softwash methode. Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puinruimen & industriële reiniging & SoftWash te beantwoorden. Neem direct contact op met Bosma Multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Het is mooi schoon geworden. Ik had niet gevraagd met wat voor materiaal hij werkt, of de middelen nu volkomen milieuvriendelijk zijn vraag ik mij wel af. Daarover had ik geen info ingewonnen en ook niet gekregen. Maar ik ben blij met het resultaat.
  Kom in contact
 • lijkendijk dienstverlening
  lijkendijk dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Bult

  Lijkendijk Dienstverlening is een jong fris bedrijf die geen klus te gek is is gespecialiseerd in timmerwerk Straatenmaker tuinaanleg kraanmachinist met eigen kraan Je kunt alles met ons bespreken we komen en meestal wel uit met de klant goede communicatie

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Snel en netjes de klus uitgevoerd!
  Kom in contact
 • Jong handelsonderneming

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in De Bult

  De jong trapmontage en timmerwerken voor al uw houten trappen voor nieuwbouw of verbouw. voor vervangen van een vlizotrap voor een vaste trap inclusief trapgaten maken.

  Kom in contact
 • Bongers Bestrating
  Bongers Bestrating

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in De Bult

  Bongers Bestrating is een allround aannemersbedrijf met zeer vakkundige vakmannen, het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Wij van Bongers Bestrating zijn VCA-Vol gecertificeerd wat betekend dat u ervan uit kan gaan dat de werkzaamheden op een veilige en correcte manier worden uitgevoerd. Twijfelt u en weet u niet exact wat de mogelijkheden zijn voor uw opdracht? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden Neem direct contact op met Bongers Bestrating om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • D.JansenMetsel&Bouw
  D.JansenMetsel&Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Bult

  Mijn naam is Desley Jansen. Inmiddels ben ik 13 jaar werkzaam in de bouw. Ik heb de meeste jaren altijd voor een Metselbedrijf gewerkt en een paar jaar bij wat bouwbedrijven. Inmiddels heb ik de keuze gemaakt om voor mij zelf te gaan beginnen, puur omdat ik meer uitdaging wil en die uitdaging heb ik nu bij kleinere aannemers. Nu zou ik graag de volgende stap willen nemen om zelf klussen te gaan organiseren en te realiseren. Mijn werkzaam heden zijn voornamelijk metselen want daar heb ik mijn papieren voor behaald en inmiddels jaren lange ervaring en mooie projecten mogen opleveren. Ondertussen komen er nu steeds meer dingen bij. Tegels zetten, Kleine timmer werkzaamheden, Fundering storten, Vloer storten, beetje Electra, Slopen en straatwerk Neem een kijkje op mijn instagram. d.jansenmetselenbouw

  Laatste review:
  Echt waar.. Kijk niet verder.. Ik kan Desley Jansen echt vol overtuiging aanraden. Zelden zo'n vakman over de vloer gehad. Hij heeft voor ons een bouwkundig zwembad gebouwd. Een klus die niet standaard was, maar Desley pakte het gedreven en vakkundig op. Dacht erg goed mee, was stipt en werkte naast strak, netjes en secuur, ook zeer snel en hard. Ook nog eens zeer prettig in de omgang. Dit alles maakt een vakman een vakman. Zo goed en zo fijn, dat ik graag via deze weg reclame voor hem maak. Zelfs de stucadoor en de folielasser waren erg onder de indruk van het strakke metselwerk van Desley. Dus mensen, zoek echt niet verder, dit is zo'n topper die je weinig tegenkomt. Beter wordt het niet!
  Kom in contact
 • Boedelruiming van der Laan V.O.F.
  Boedelruiming van der Laan V.O.F.

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in De Bult

  Kijk je op tegen het leeghalen van je woning of die van een familielid? Wij kunnen je helpen! We komen vrijblijvend bij je langs om te kijken en een eventuele offerte voor je op te maken. Ook leveren wij woningen bezemschoon op na verhuizingen.

  Kom in contact

4.4

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in De Bult, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 67 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in De Bult

Andere vakmensen in De Bult

Vind vakmensen bij jou in de buurt