Vind schoonmaakbedrijven in Schelluinen

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Schelluinen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Schelluinen

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55598 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Schelluinen

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Fijne communicatie en snel te plekke. Werk is goed uitgevoerd en er wordt goed meegedacht met de klant/situatie. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75103 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Schelluinen

  Dakreparatie Holland is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte en hellende daken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van Dakreparatie Holland bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers. - STORMSCHADE. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN. - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT. - LEKKAGE. - SPOED REPARATIE.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Inspectie professioneel uitgevoerd door de mannen van Dakreparatie Holland. Hebben een advies gegeven wat we eraan konden doen en hebben besloten om het direct met deze partij te laten maken. Foto’s voor + naar de werkzaamheden zodat we ook daadwerkelijk weten waarvoor we hebben betaald. En hebben de lekkage binnen anderhalf uur gemaakt.
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65206 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Schelluinen

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Bilal heeft keurig werk geleverd met een grote lach op zijn gezicht. Aanrader!
 • K.H.D. Kuipers

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Schelluinen

  Horeca werk. Schoonmaak werk van bedrijven en particuliere woningen. Werk op een paarden fokstal / pension.

 • HAMA Montage

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Schelluinen

  Gespesialeedr in plafond metal stud plafonds ,gipsplafonds,systeemplafonds koofen ,vloeren netje er ruim gelijk ale rotzooi af

 • Yigit Elektrotechniek
  Yigit Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.65213 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Schelluinen

  Wij zijn sinds 2008 een allround Installatie bedrijf. Op gebied van gas, water, CV en als hoofd motto elektra. In en rondom uw huis en winkel of horeca pand. Of het nu renovatie is of nieuwbouw, storingen met betreking tot elektra, lekkages (water, gas). Verleggen van leidingen voor uw nieuwe KEUKEN of BADKAMER, Groepenkasten vervangen of automaten extra bij plaatsen. Voor al uw freeswerk zaagwerk en boorwerk (in beton, gips, kakzandsteen etc. )zowel voor een nieuwe afzuigkap doorvoer, als nieuwe stopcontacten in de muren, weg werken van leidingen, stuckwerkzaamheden etc... U bent van harte welkom, bel vrijblijvend altijd voor een prijsindicatie of een offerte en we komen spoedig langs voor een afspraak met een leuke prijsbod...

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Naar contact over onze klus is dhr Yigit komen kijken. En heeft ons zeer goed advies gegeven hoe we de klus het best konden aanpakken. En dat gaf een geruststelling gevoel. Het is uiteindelijk best een verbouwing geworden. Met de keuken klaar maken voor de nieuwe keuken. Compleet nieuw plafond trekken van woonkamer naar keuken. Benodigde elektra aanpassen en aanleggen + nieuwe stoppenkast. En daarna alles stucen. Wij zijn echt blij met het resultaat, en kan dhr Yigit echt aanraden. Hij gaat zeer netjes te werk en geeft goed advies en denkt ook mee ook als alles af is
 • Klussenbedrijf Dylan Doek

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Schelluinen

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Dylan Doek en ben de eigenaar van Klussenbedrijf Dylan Doek. Graag kom ik met u in contact om een opdracht te bespreken en uit te voeren. Groeten Dylan

 • Buco Afbouwwerkzaamheden

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Schelluinen

  Buco Afbouwwerkzaamheden kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Gorinchem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenwand plaatsen te beantwoorden. Neem direct contact op met Buco Afbouwwerkzaamheden om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Black berries consultants

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Schelluinen

  Onderhouds bedrijf , opruimen , schoonmaken , plus beveiligingsdiensten , brandwachten .

 • Kleijn

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Schelluinen

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Gorinchem bij Kleijn terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Schelluinen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 551 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Schelluinen

Andere vakmensen in Schelluinen

Vind vakmensen bij jou in de buurt