Vind schoonmaakbedrijven in Duizel

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Duizel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Duizel

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55598 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Duizel

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Fijne communicatie en snel te plekke. Werk is goed uitgevoerd en er wordt goed meegedacht met de klant/situatie. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!
 • Van der Horst op Hoogte
  Van der Horst op Hoogte
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Duizel

  Door jarenlange ervaring in de klimwereld heeft van der Horst op Hoogte het industriële klimmen gecombineerd met boomverzorging en alpinisme. Deze combinatie zorgt ervoor dat het werk snel, efficiënt en dus goedkoop gedaan kan worden. Heeft u dakpannen die gereinigd moeten worden? Geen probleem! Een Boom die aan een snoeibeurt of afbraak nodig is? Regelen wij! Heeft u een onbereikbare klus op hoogte? Bij van der Horst op Hoogte bent u op het juiste adres

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Nice can do attitude with good communication and price.
 • EDS
  EDS
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Duizel

  EDS Reinigingen is gevestigd in Bladel en gespecialiseerd in straalwerk, gevelreiniging, stoomcleanen, spuitwerk en impregneren. Talloze bedrijven en particulieren vertrouwen op de vele diensten die we aanbieden.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Door Frans en Mark van EDS de gevel en het dak van onze vrijstaande woning laten stoomreinigen en impregneren met een verbluffend resultaat. Huis is weer als nieuw. De heren werken netjes en communiceren goed. Prima vaklui en prettig in de omgang.
 • Dirteraser
  Dirteraser
  Beoordeling: 5 van 55568 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Duizel

  Ooit begonnen als schoonmaakbedrijf voor het reinigen van (professioneel) keukenapparatuur, bieden we inmiddels een breed pakket schoonmaakdiensten aan. Waaronder zonnepanelen schoonmaken. Daarnaast zijn we een schoonmaakbedrijf voor onder andere het reinigen van daken en dakgoten, glasbewassing en het schoonmaken van huizen en kantoren. Ook kun je nog altijd ovens, BBQ’s en keukens door ons op professionele wijze laten schoonmaken. Bij Dirt Eraser nemen we ons werk zeer serieus. We zien alle details en slaan er geen enkele over. Daarnaast kiezen we bij al ons schoonmaakwerk voor milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Voor het schoonmaken van zonnepanelen en ramen gebruiken we telescoopgereedschap met een zachte borstel en reinigen we met osmosewater. Dit water is ontdaan van alle vormen van mineralen en droogt vlek- en streeploos op.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Zeer vriendelijk en levert goed werk op, gaan hem zeker nog een keer vragen
 • RR Allround Westhiner
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Duizel

  Als je op zoek bent naar een Kozijnspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf in Veldhoven, dan kan RR Allround Westhiner je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnendeur plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  Zou gordijnrails komen hangen, trappen verven, drempels verven en verf van kozijn verwijderen - Kwam te laat zonder bericht vooraf. - Werk half en zeer slordig afgemaakt ivm andere klus. - Geen eigen gereedschap(??) - Gat in stucwerk - Metalen kozijn half geverfd met trapverf - Trap niet geschuurd - (Vloer)plinten helemaal onder de verf - 6 gordijnrails gordijnrails niet goed opgehangen en één helemaal niet opgehangen Al met al zeer ontevreden. We konden het werk niet controleren omdat de trap nat was Zegt volgende week terug te komen om het netjes af te maken. Als dit gebeurd is, zal ik mijn review aanpassen.
 • Cleaning Specialist Karolina
  Cleaning Specialist Karolina
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Duizel

  Schoonmaakspecialist Karolina kan u helpen met uw schoonmaakklus in Best en omstreken. Zij staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden op het gebied van rolluikreiniging, housekeeping, schoonmaak van uw woning of bedrijfspand. Neem direct contact op met een Karolina Reinigingsspecialist om uw klus te bespreken en een offerte aan te vragen. Basisprijs € 27€/h inclusief schoonmaakproducten wonning. Kantoor 32,5€/h .

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Goed werk en fijne communicatie. Betrouwbaar en goed!
 • FVDH Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Duizel

  FvdH Bouw Levert kwaliteit en vakmanschap.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Snel en goed de klus uitgevoerd 👍🏼
 • WvG Bouw
  WvG Bouw

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Duizel

  Veelzijdige bouwwerkzaamheden bij particulieren.

 • Schoonmaak 040
  Schoonmaak 040
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Duizel

  Schoonmaak 040 kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Eindhoven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Schoonmaak 040 om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Zeer goed en professioneel schoongemaakt. Klasse!
 • Bouwtrant
  Bouwtrant
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Duizel

  Welkom op de Werkspot pagina van Bouwtrant Bouwtrant is een bouw- en aannemersbedrijf dat voor bedrijven en particulieren opdrachten uitvoert. Wij doen dit vol overgave en in de breedste zin van het woord "trant", namelijk met stijl en op die manier en wijze waarop u het graag wil hebben. Bouwtrant beschikt over een jarenlange ervaring en knowhow. Bouwtrant is een flexibel bedrijf met korte communicatielijnen. Daarnaast streven wij naar een optimale klantgerichtheid, hoge kwaliteit en tijd (oplevering) en dit alles tegen marktconforme prijzen. Bouwtrant verzorgt: - Onderhoud woningen; - Renovaties en verbouwingen; - Nieuwbouwprojecten; - Projectbegeleiding; - Calculaties en begrotingen. Kracht van Bouwtrant: - Persoonlijke en informele aanpak - Technische en praktische kennis - Ervaring in de bouwsector - Netwerk binnen de bouwsector - Intensieve nazorg bij projecten Graag nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze website voor meer informatie en foto's van projecten. Mocht u vragen hebben en of vrijblijvend advies neem dan contact met ons op. BOUWTRANT Schoolstraat 16 5521 BJ Eersel 0497 51 66 40 06 4672 0602 erik@bouwtrant.nl www.bouwtrant.nl

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Erik is een harde werker die zich aan de afspraken houdt .

4.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Duizel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 356 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Duizel

Andere vakmensen in Duizel

Vind vakmensen bij jou in de buurt