Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Duizel

 • H2 BOUW
  H2 BOUW
  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews
  Kozijnspecialist in Duizel

  H2 Bouw & Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door ons brede netwerk en mogelijkheden zijn wij snel inzetbaar op uw opdracht. Zie ons website voor meer info; www .H2-bouw. nl

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Rottende kozijnen moesten gerepareerd worden. ze waren snel op locatie. goed uitgevoerd. alles keurig opgeruimd. in één woord, uitstekend.
 • van der Aalst Inbraakpreventie
  van der Aalst Inbraakpreventie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Kozijnspecialist in Duizel

  Welkom bij van der Aalst inbraak preventie en timmerwerk Met bijna 30 jaar ervaring als timmerman waarvan 14 jaar zelfstandig is uw klus in veilige handen Mijn werk bestaat nu ongeveer voor 50% uit timmerwerk en 50% uit inbraakpreventie(sloten en sleutels) en ben ook erkend bij het Politie keurmerk Timmerwerk: kozijnen, ramen, deuren, glas,

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Quick work and reasonable price. Easy to communicate with and work quality still stands even after more than 3 years.
 • D!rks Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Duizel

  Beste, Wij kunnen altijd samen uit een klus komen!

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Cornelis Dirks heeft 2 klussen voor mij gedaan: het op maat zagen en ophangen van een deur, en het isoleren van een wand in mijn garage. Hij ging daarbij zeer nauwkeurig en zorgvuldig te werk en vroeg regelmatig hoe ik het precies wilde hebben. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
 • Slegers Zonwering
  Slegers Zonwering
  Beoordeling: 5 van 55578 reviews
  Kozijnspecialist in Duizel

  Hallo, Welkom op het profiel van Slegers Zonwering, ik ben Wim. Ik verzorg al mijn klussen met de nodige passie en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in: + Zonwering binnen/buiten + Rolluiken + Screens + Terrasschermen + Veranda zonweringen + Horren. Graag helpen wij u verder met het verzorgen van uw klus. Het is voor ons vanzelfsprekend om de ruimte waarin gewerkt wordt netjes op te leveren. Tevens wordt er netjes omgegaan en alles afgedekt indien nodig. Wij zijn bijna 4,5 jaar bezig met werkspot en al heel veel mooie klussen mogen doen. Groet, Team Slegers Zonwering

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Wim levert goed werk en komt afspraken na!
 • YaYa design
  YaYa design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Kozijnspecialist in Duizel

  Yaya design timmerwerk bestaat sinds 2017 Interieurbouw-Timmeren Ervaren timmerman voor alle timmerwerkzaamheden in en om het huis. Ook voor keukens en dakkapellen plaatsen/restaureren/kasten (op)bouwen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Goede vakman. Werkt secuur en netjes en doet alles in overleg. Gaat pas weg als alles netjes en schoon is. Aanrader.
 • Aartmaakt.nl
  Aartmaakt.nl
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Kozijnspecialist in Duizel

  Aartmaakt - de naam zegt t al… er is geen klus waar ik raar van op kijk. Van complete aan- of opbouw tot het vervangen van uw wc raam, ik zorg dat uw woonwensen optimaal in vervulling worden gebracht. Specialisme in het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien - kunststof, hout of aluminium.

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Een hele fijne samenwerking! Aart komt zijn afspraken na en communiceert goed.
 • Van Hooff Bouw en Timmerwerken
  Van Hooff Bouw en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews
  Kozijnspecialist in Duizel

  Beste, Ik ben Maik van Hooff een zelfstandige ondernemer in de Bouw en Timmerwerken. Bij mij kunt u terecht voor het complete plaatje van rumbouw tot afbouw en van metselwerk tot installatie werk. Ik streef altijd naar 100% kwaliteit en vakwerk.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie en blij met het resultaat. Hij werkt netjes.
 • Wilcox klus en montage
  Wilcox klus en montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Kozijnspecialist in Duizel

  Bent u opzoek naar een klusjesman in en rondom Valkenswaard die met u meedenkt voor alle klusjes in en rondom huis neem dan contact met mij op. Om een kleine inkijk te hebben in wat ik zoal maak; Schuttingen Poorten Boeiborden Omheining in de tuin voor je kat binnen te houden en andere katten te weren Kattenluikjes Geïsoleerde gipswanden Meubels monteren en demonteren Objecten ophangen (lijsten, spiegels, plankjes, kasten) enzovoorts. Beste bezoekers, We waarderen uw interesse in onze diensten. Voordat u gegevens deelt of een klus aanvraagt, willen we u vriendelijk vragen om goed na te denken en eventueel overleg te plegen met partner, buren etc etc. Het annuleren van klussen brengt voor ons aanzienlijke kosten met zich mee, namelijk 20 euro per annulering. We stellen het op prijs als u dit in overweging neemt en alleen contact met ons opneemt als u zeker bent van uw klusplannen. Dank voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Wilcox klus & montage

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  De klus is zeer goed uitgevoerd!!! Vriendelijk , snel en vakkundig.
 • Kestal
  Kestal
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Kozijnspecialist in Duizel

  Keuken, badkamer renovatie Huis renovatie Bouwen Ondersteuning met inspiratie over je verbouwing. Graag denk ik met je mee. Werk gebied rondom Eindhoven binnen straal van 100km. Verder kan wel in overleg.

 • Larmit Montage & Bouw
  Larmit Montage & Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Duizel

  Leveren en monteren ( renoveren ) van kunststof en aluminium kozijnen en deuren van een hoge kwaliteit Ook gespecialiseerd in: Rolluiken Screens Gevelbekleding werkomgeving: Brabant

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  I have changed my front door, kitchen door and the sliding door in the living room. He was precise, his quality is high. He has a customer focus; no surprises. Thanks!

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Duizel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 225 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Duizel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Duizel

Vind vakmensen bij jou in de buurt