Vind kozijnspecialisten in Schipluiden

Op zoek naar kozijnspecialisten in Schipluiden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele kozijnspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Schipluiden

 • K.A. Infra
  K.A. Infra
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Kozijnspecialist in Schipluiden

  K.A. Infra Bouw kan je helpen met je Timmerman klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Binnenwand plaatsen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Luiken repareren, Rolluik repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Het renoveren van ramen vergt een meer dan goed oog voor detail. Of de keuze valt op authentiek of eerder een moderne raamvariant de afwerking, samenhang met de rest van het onroerend goed is van groot belang. Van waterlijst tot kozijndrempel wij stemmen het allemaal voor u op elkaar af. Bij K.A. Infra hebben we naast uitstekende vakmensen ook enorm veel liefde voor goed vakmanschap. Dat komt onder andere naar voren door dat we weten hoe traditionele materialen het beste gebruikt kunnen worden en hoe we je dat moet combineren met innovatieve technieken. K.A. Infra, een naam om te onthouden! Wij zijn professionals met meer dan 23 jaar ervaring met renovatie en verbouwing van kleine klussen tot en met grote projecten. Wij zijn het adres voor Rotterdam en omgeving. Door directe communicatie met 1 Persoon die het hele traject met u begeleidt, kunnen wij an al uw wensen voldoen. Plannen doen wij samen met u en geedback is welkom. Wij denken met u mee met oog voor de wens van de opdrachtgever. Een offerte word snel gemaakt en ook hier geldt dat afspraak is afspraak. Dus duidelijk en geen verrasingen achteraf. Renovatie of nieuwbouw K.A. Infra Bouw zorgt altijd voor klassiek vakwerk. Neem direct contact op met K.A. Infra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Lichtkoepel is vakkundig gemaakt! dank hiervoor
 • Van Haaren Installatietechniek B.V.
  Van Haaren Installatietechniek B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Kozijnspecialist in Schipluiden

  Hallo, Mijn naam is Stefan en ik heb na 23 jaar gewerkt te hebben in de kozijnen sector besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen. Door mijn ruime ervaring met o.a. houten, aluminium, stalen en kunststof kozijnen ben ik gespecialiseerd in het repareren en beveiligen van alle soorten kozijnen. Bij elk probleem is er altijd een passende oplossing te vinden.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Stefan heeft snel contact gelegd. Meteen een duidelijke en hier offerte opgegeven. Afspraak kon op korte termijn. Stefan heeft door zijn ruime ervaring met kozijntechniek veel verstand van zaken. Hij repareert of vervangt ook alleen datgene dat nodig is! Voor een ervaren en kundige kozijnmonteur neem contact op met Stefan!
 • Sloten Enzo
  Sloten Enzo
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Kozijnspecialist in Schipluiden

  Ik ben Nick de Jong en per 1 Januari 2020 ben ik naast mijn huidige baan Sloten Enzo begonnen. Ik heb een lange tijd alle klussen in en om het huis gedaan maar omdat mijn passie ligt bij het hang en sluitwerk ben ik me hier steeds meer op gaan richten het afgelopen jaar. Door de ervaring die ik heb opgedaan bij mijn oude en huidige werkgever heb ik ruime ervaring in het plaatsen van deuren het beveiligen van uw woning en vooral uw deur voorzien van een goed slot, zodat u veilig uw huis achter laat of gerust kan gaan slapen. Met Vriendelijke Groet, Nick de Jong

  Laatste review:

  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen -

  Goed en snel geholpen voor een deurrenovatie en ben uitstekend geadviseerd. Professionele dienstlevering. Helemaal top!
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Kozijnspecialist in Schipluiden

  Mijn naam is AndersonThomas. Ik ben gespecialiseerd in Velux dakramen. Bij mij kunt u terecht voor verschillende typen dakramen waardoor Anderson Dakvensters & Raamdecoraties kan inspelen op iedere woonsituatie. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u Anderson Dakvensters & Raamdecoraties

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Vervanging van een 40 jaar oud en verrot slaapkamerraam voor een nieuw Veluxraam. Prima vakman, netjes op tijd en kon ook heel snel komen (plm 2 weken). Goede prijs/kwaliteit verhouding. Hij heeft fijn geholpen met bedden verschuiven en alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Ik weet wel wie ik de volgende keer laat komen. nogmaals, mijn hartelijke dank
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Kozijnspecialist in Schipluiden

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk en bespreken graag de mogelijkheden in goed overleg met de klant. Meer informatie is te vinden op onze website.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Wij zijn weer heel erg tevreden over het resultaat en de manier van zaken doen. Het is dat we nu geen ramen meer hebben om te vervangen anders zouden we hier zeker weer voor kiezen.
 • Klusbedrijf Hamertje Tik Delft
  Klusbedrijf Hamertje Tik Delft
  Beoordeling: 4.5 van 54.55111 reviews
  Kozijnspecialist in Schipluiden

  WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE ! Een klein bedrijf zijn betekent niet dat we simpel en goedkoop zijn. Wij zijn een bedrijf dat zo eerlijk en oprecht mogelijk is en probeert zijn beloften na te komen, wat gemakkelijk te begrijpen is uit onze referenties. Ons doel is om onze klanten tevreden te stellen terwijl we geld verdienen en om het geld dat aan ons wordt betaald te verdienen. Totaal renovatie Metselen binnen muren Stukken Badkamer Tegelen Elektra Timmeren Lassen enz. enz.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Ahmet en zijn team zijn de tegels komen zetten in onze aanbouw, toen ik vroeg of ze vloerverwarming kon laten plaatsen was dit geen enkel probleem. Ahmet heeft zelfs alle materialen gehaald die ik hier voor nodig had en heeft alles top geïnstalleerd. Tegels zijn erg proffesioneel en netjes gelegd. Enorm tevreden over ahmet, na een nare ervaring op werkspot heeft Ahmet weer bewezen dat het anders en kwalitatief kan. Hij is ook nog eens erg vriendelijk en denkt met je mee. Al met al was dit een top ervaring en ik zou ook Ahmet aan iedereen aanraden!
 • F.J. Kroonen Onderhoud
  F.J. Kroonen Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8589 reviews
  Kozijnspecialist in Schipluiden

  Mijn naam is Frenk Kroonen , Ik ben al meer dan 35 jaar werkzaam met kozijnen,waarvan de laatste 15 jaar in reparatie en herstelwerkzaamheden van alle soorten kozijnen (hout,aluminium en kunststof),de dichtingen en het hang en sluitwerk.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Top
 • Timmerbedrijf Taspinar
  Timmerbedrijf Taspinar
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Kozijnspecialist in Schipluiden

  Gespecialiseerd in het saneren van houtrot in kozijnen, deuren en ramen. Werkgebied regio zuid holland. Tell 6 - 43 27 70 34

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Ik had een groot hoeveelheid houtrot op de onderdorpel van m'n kozijn en van de schuur. Ahmed heeft met zijn voortschrijdend inzicht nog een aantal inspecties uitgevoerd op de andere kozijnen en daar was het houtrot lichtjes aan het ontstaan. Hij heeft het allemaal zeer vakkundig gerepareerd! Je ziet er niks meer van terug! Echt een pro wat betreft zijn vak. En dat alles binnen 1 dag uitgevoerd, chapeau! Voor wat betreft mijn kozijnen is Ahmed voortaan mijn go-to vakman. Daarnaast is de prijs /kwaliteit verhouding dik in orde 👍🏼 Ik raad hem dan ook van harte aan!
 • Wojciech Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Kozijnspecialist in Schipluiden

  Voert verschillende soorten bouwwerkzaamheden uit. Ik kan doen wat je maar kunt bedenken. Ik word gekenmerkt door schoon en gedegen werk. Neem contact met mij op en u zult er geen spijt van krijgen.

  Laatste review:

  Sloten plaatsen of repareren -

  Vriendelijke jongeman die het probleem voor je oplost tegen een eerlijke prijs. Zeer tevreden mee.
 • van Bakkum Installaties
  van Bakkum Installaties
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Schipluiden

  Ik M . van Bakkum eigenaar van van Bakkum Installaties . Ik ben een eenmanszaak met een passie voor het vak daarom staat kwaliteit bij mij hoog. En dat begint met goede materialen en professioneel gereedschap. Als u voor mijn bedrijf kiest zal u zeker geen spijt krijgen ik hoop op een mooie samenwerking. M.V.G. van Bakkum Installaties .

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Van het weekend kwam een vriendelijke jongeman aan de deur om de badkamerdeur en meterkastdeur te vervangen. Deze heeft hij netjes ingehangen en extra zorg besteed aan het goed sluiten van de sloten. Dit kostte meer tijd omdat hij niet afraffelde, maar het eindresultaat mag er dan ook zijn. Super tevreden met de afwerking van deze klus en gelijk kennissen de foto’s laten zien, die nu ook overwegen met hen in zee te gaan.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Schipluiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 231 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Schipluiden

Andere vakmensen in Schipluiden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur