Vind elektriciens in Schipluiden

Op zoek naar elektriciens in Schipluiden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Schipluiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 829 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Schipluiden

 • Barotech

  Elektricien in Schipluiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.95600 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Goeie communicatie, erg ervaren en wist waar hij mee bezig was. Bleef langer om inductiefornuis goed in te stellen. Fijn contact, echt een aanrader!!
 • Allround TT

  Elektricien in Schipluiden

  Beoordeling: 5 van 55551 reviews

  Ben een klusser die van afspraken houdt en netjes en goed te werk gaat. Als de klant tevreden is ben ik dat ook, voor minder doen we het niet.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Goede communicatie en netjes gewerkt. Ik zou Tarik zeker aanraden!
 • micro-IT

  Elektricien in Schipluiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews

  - Camera beveiliging systemen / HIKVISION - Alarmsystemen / AJAX - Intercom systemen - Data bekabeling / patch panelen - WiFi verbetering - Slimme verlichting - Netwerk beveiliging /advies 10+ jaar ervaring

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Prettige communicatie, alles goed en snel opgelost en ook nog naar wat andere zaken gekeken en opgelost. Zowel netwerk bekabeling goed gemaakt als Philips Hue wallmodule op complexere aansluiting (voor mij dan) dan een simpele muur schakelaar aangesloten gekregen. Zeker iemand die ik zou aanraden!
 • Nastronic

  Elektricien in Schipluiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.95184 reviews

  Hierbij bied ik me aan als ervaren elektro monteur. Voor al uw storing/ installaties binnen en buitens huis. Ook heel handig met ander soorten klusjes.  Voor interesse kom ik graag langs om te kijken. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) noord-Holland en Noord Brabant

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Efficient, quick and very friendly experience. I'd recommend it.
 • Apps installaties

  Elektricien in Schipluiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews

  Een spoedklus ? Een elektriciteitsstoring? Een brandlucht? Knipperend licht? Een stop eruit? U belt 24 uur per dag, 7 dagen per week met Apps Installaties. Wij lossen uw storing direct voor u op. Heeft u een kleine verbouwing? Gaat u bijvoorbeeld een kinderkamer maken? Of laat u door een aannemer bijvoorbeeld een aanbouw aanbrengen? Wij leggen graag de elektriciteit voor u aan. Denkt u aan stopcontacten, lichtpunten, buitenverlichting en zelfs het aansluiten en bevestigen van lampen en elektrische apparaten, zoals keramische en inductiekookplaten.

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Een fijne ervaring. Communiceert goed en snel, weet zijn taak en bereid zich goed voor. Een nette monteur verscheen stipt op tijd voor de afspraak (liet ook weten wanneer hij onderweg was). Werkt rustig en secur, klantgericht en meedenkend. Liet alles netjes opgeruimd. Zeker een aanrader.
 • Luhm Elektrotechniek

  Elektricien in Schipluiden

  Beoordeling: 5 van 55553 reviews

  Voor al uw elektrische werkzaamheden binnen en buitenshuis bent u bij Luhm Electrotechniek op het juiste adres. Wij zijn tenslotte pas tevreden op het moment dat u dat bent! Wij hebben ervaring met verschillende elektrische installaties en elektrotechniek, wij kunnen daarom de meest professionele oplossing voor uw elektrotechniek aanbieden. Zo kunt u een beroep op ons doen voor het plaatsen en verplaatsen van stopcontacten inclusief sleuven frezen in beton, het installeren van inductie kookplaten, het plaatsen van spotjes, keuken installaties, uitbreiden van een groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie met extra groepen. En nog veel meer. Dus heeft u een klus vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel zodat wij bij u langs kunnen komen om de klus te bekijken. Wij bereken geen voorrijkosten.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  In 1 woord: super. Snel en hij paste zijn agenda aan aan mijn spoed klus. Werk was uitstekend. Daarnaast is het een ontzettend vriendelijke jongen die duidelijk communiceert. Van te voren een prijs afgesproken. Dank je wel!
 • JDJ Elektrotechniek

  Elektricien in Schipluiden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews

  Ik, Jerremy Regales heb 30 jaar ervaring als elektricien en ik ben net begonnen met mijn eigen bedrijf JDJ Elektrotechniek. U kunt bij mij terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Ik ben er zowel voor bedrijven als voor particulieren. Met een enthousiasme sta ik dagelijks voor u klaar, waarbij kwaliteit, persoonlijke aanpak, maatwerk en meedenken de belangrijkste drijfveren zijn. Als opdrachtgever/klant staat u dus centraal! Van het bijmaken van een huisinstallatie, tuininstallaties en tot het installeren van een hele installatie in kantoren- of panden. Maar ook onderhoud, storingen en servicewerk aan installaties en verlichting. Waar ik als klein bedrijf, functioneel en professioneel te werk gaat. JDJ Elektrotechniek luistert goed naar de wens van u als opdrachtgever en biedt u graag waar u naar vraagt en er wordt actief mee gedacht over het gewenste resultaat. Door mijn ruime ervaring in deze branche en de vakkennis kan ik u gericht en doelbewust adviseren. Waarbij er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en vele nieuwe mogelijkheden die mijn branche biedt. Ik ben graag uw partner voor een goed functionerende elektrisch installatie, met een tevreden klant!

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Betrouwbaar en vakkundig!
 • Mo's elektro

  Elektricien in Schipluiden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews

  7jaar electricien, ruime ervaring in ruwbouw en renovaties in utilliteit en woningbouw en bekabeling in fabrieken. Gespecialiseerd in bekabeling o.a. schakelkasten, verlichting en sensoren. Certificaat Veiligheid en Milieu. Hoogwerker Certificaat.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Mo kwam zijn eerste afspraken na. Was netjes op tijd. Deed ook extra werk. Het uurloon is niet laag, maar Mo is een kundig man. Overal weet hij wel een oplossing voor. Helaas was Mo voor de buitenlamp de afgesproken schakelaar vergeten, waardoor de lamp niet uitgezet kan worden. Na diverse telefoontjes zou Mo zaterdag dit komen maken. Op mijn vraag dat ik niet heel de zaterdag thuis was gaf Mo aan dat hij dan evt s avonds zou komen. Rond 14.00 belt Mo dat hij onderweg naar mij is. Op mijn reactie dat ik niet thuis ben geeft hij aan of nu of niet. Verder helaas niets meer van Mo gehoord. Dit zou service zijn dat hij dit nog zou komen doen. Helaas is de service in mijn ervaring dus heel slecht! Ook komt hij zijn afspraken niet na. Jammer anders had hij van mij vier of vijf sterren gehad
 • Boua Solar

  Elektricien in Schipluiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9577 reviews

  Hoi, ik ben uw allround elektricien en klusjesman voor al uw klussen in en buitenshuis. Aanleggen , (af)monteren en onderhouden van elektrische installaties en meer. Zoals onder andere: -elektra aanleggen -lampen ophangen -objecten ophangen(gordijnrails, tv/beugel en meer) -zonnepanelen aansluiten -vogelweringborstel plaatsen Gevestigd in Zuid-Holland. Maar neem ook klussen aan binnen een uur reistijd. Tot gauw!

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Vriendelijke jongen, kon snel aan de slag, heeft netjes werk geleverd.
 • M.H.O. Contractors

  Elektricien in Schipluiden

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  M.H.O Contractors M.H.O staat voor "More Hands On" en "Contractors" spreek voor zich. Diensten: - Montage en demontage van elektrische apparatuur, groepenkast, stopcontact en schakelaars. - Nieuwe installatie aanleggen. - Storing oplossing. STANDAARD: AANSLUIT KOSTEN +( ASSEMBLAGE xTijd)+Voorrijkosten = Bedrag Tarief: - Bij storing/ assemblage : 25€ p/u - Voorrijkosten : 15-25 € - Lampen : 15 - 35€ - Stopcontact en schakelaars : 10€ - Groepenkast : ▪︎120 - 250 € (1fase installatie,exclusief materiaal en btw). ▪︎240- 400 €(3fase installatie,exclusief materiaal en btw). Kennis: - Afgestudeerd als :Elektro monteur Automatieserings techniek . - VCA.VOL certificate. - Meer dan 5 jaar ervaring. Werk gedrag: - Houd mijn werkruimte zo schoon mogelijk tijdens en na het uitvoering van het klus. - Op tijd zijn. - Altijd met een glimlach enthousiast werken. Extra vaardigheden: - Timmerman - Metselaar - Tuinman - Schilderen (methoden :spuiten of rollen / kwast)

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Super professioneel, hebben het probleem goed begrepen en hebben goed opgelost.

Populaire lokale elektriciens in Schipluiden

Andere vakmensen in Schipluiden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur