Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Maasdijk

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95180 reviews
  Kozijnspecialist in Maasdijk

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Super vriendelijk, vakman en kundig opgelost.
  Kom in contact
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Kozijnspecialist in Maasdijk

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Prima gerepareerd!
  Kom in contact
 • Mutu Montage & Onderhoud
  Mutu Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Kozijnspecialist in Maasdijk

  Ervaren zonwering monteur en kozijnen monteur die altyd voor de klanten klaar staat. Als er storingen zijn of iets anders staan wii 24/7 klaar om de problemen op te lossen. Met onze vakkundig kennis stellen wij onze klanten altyd tevreden. Kijk ook op marktplaats voor meer foto's en info.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Top bedrijf, top service. Hij was mega vriendelijk en pro actief. Zou hem direct weer inhuren mocht ik iets met zonwering van plan zijn.
  Kom in contact
 • Wei onderhoud
  Wei onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Maasdijk

  Wei onderhoud kan je helpen met je Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Naaldwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Wei onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Vakkundig, behulpzaam, meedenkend, en betrouwbaar. Garick had over meer details nagedacht dan ik zelf had gedaan, waardoor het resultaat nog beter was dan ik had verwacht! Ik zou Garick zonder twijfel benaderen voor eventuele toekomstige klussen.
  Kom in contact
 • Miva Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Maasdijk

  h

  Kom in contact
 • SBGW
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Kozijnspecialist in Maasdijk

  -montage, reparatie van deuren en ramen -reparaties en vervanging van trappen - meubelmontage - renovatie van vloeren - leggen van vloerpanelen - renovatie van appartementen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  snel en accuraat
  Kom in contact
 • I.G. Service Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Kozijnspecialist in Maasdijk

  Wij zijn een Westlands bedrijf dat nu 23 jaar bestaat. Het is een eenmanszaak, waarvan ik al 41 jaar in het vak zit. Ik maak ook kleine houtrot reparaties als blijkt dat bij het vervangen van glas het kozijn gedeeltelijk slecht is. kwaliteit en tevredenheid is voor mij belangrijk, daarom geef ik altijd 10 jaar garantie op het glas en het plaatsen van glas. Wij leveren en plaatsen alle glas soorten en adviseren altijd voor de best mogelijke oplossingen. Wij vragen geen aanbetaling, factuur wordt pas gestuurd naar dat de klant het werk heeft goedgekeurd en tevreden is.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Komt zijn afspraken na, is betrouwbaar en doet zijn werkgoed! Ga zo door
  Kom in contact
 • Genevi B.V.
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Kozijnspecialist in Maasdijk

  Welkom bij Genevi BV, uw partner voor totaalonderhoud en renovaties. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van onderhoud en renovaties voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Diensten: - Schilderwerkzaamheden voor binnen en buiten huis - Kozijnen vervangen - Renovatie projecten zoals vernieuwde badkamer, keuken of trap. - Constructies opzetten binnen huis. - Tegelzetwerkzaamheden - Laminaat of pvc leggen. - CV ketels vervangen en/of onderhouden - Woningen aanpassen volgens de SNF regels - Schoonmaakwerkzaamheden - Loodgieter werkzaamheden Staan uw werkzaamheden er niet tussen? Neem alsnog gerust contact op, misschien kunnen wij u toch helpen. Genevi BV staat voor Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om elke opdracht met de grootste zorg uit te voeren, waarbij wij alleen maar gebruik maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Neem vandaag nog contact op met Genevi BV voor al uw totaalonderhoud en renovatiebehoeften. Samen kunnen we uw visie realiseren. Zodat dat uw gebouwen in de beste staat behouden kunnen worden of getransformeerd worden.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Snelle reactie, de klus is volgens afspraak en voor een nette prijs uitgevoerd
  Kom in contact
 • Dpm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Maasdijk

  Voor al uw klussen in en om het huis kunt u terecht bij Dpm bouw en onderhoud. De werkzaamheden - Ramen en deuren plaatsen - Dakkapellen plaatsen - Wanden en plafonds -Dak werkzaamheden van pannendaken -aanbouw en opbouw -plaatsen van keukens -houtrot saneren

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Helemaal volgens afspraak. Kwaliteit afgeleverd. Zeker aanbevelen 😉
  Kom in contact
 • Maitimu Tech
  Maitimu Tech
  Beoordeling: 4.6 van 54.6569 reviews
  Kozijnspecialist in Maasdijk

  werkgebied regio zuid holland relavante werkervaring: 1. Zonwering: Reparatie, plaatsen, afstellen, onderhoud. 2. Klusjesman : in en Rondom het huis. bv. lampen ophangen, gordijnrails, rolgordijnen enz. 3. dakveiligheid/dakdekker. 4. E & G monteur slimme meters Vop LS meters VP G meterkast VCA BHV Levensreddenhandelen Kleine blusmiddelen Zekerheid van kwaliteit door zekerheid Zoals er gelezen word ben ik van vele markten thuis durf ook zeker de vragen te stellen of ik bepaalde dingen kan, ik kan ook met 2 man sterk komen voor eventuele grotere klusjes. Vanwege de stijgende olieprijzen ben ik helaas genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen ik bereken dat aan de hand van de KM'S x 85 ct buiten de straal van 35 km. Door wintertijd weinig tot nauwlijks tijd voor reparaties vanwege de donker en hoge dieselprijzen

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel beschikbaar.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Maasdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 856 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Maasdijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Maasdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt