Vind behangers in Maasdijk

Op zoek naar behangers in Maasdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Maasdijk

 • Multibedrijf "Deborah "
  Multibedrijf "Deborah "
  Beoordeling: 4.7 van 54.75195 reviews
  Behanger in Maasdijk

  Ik ben een klusbedrijf wat staat voor eerlijkheid en kwaliteit . Wat doe ik : Elektra, schilderen, behangen,fotobehang, Lekkage van CV installaties hebben mijn voorkeur. Maar ook water en afvoerleidingen vervangen en aanleggen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Aad is een buitengewoon vriendelijke man, en bovenal een vakman. Twee muren keurig behangen in slechts een paar uurtjes, het resultaat is top! De klus is op korte termijn en geheel naar wens uitgevoerd. Absolute aanrader voor uw schilder en/of behangwerkzaamheden.
  Kom in contact
 • Aweco Glas- en deursloten
  Aweco Glas- en deursloten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9568 reviews
  Behanger in Maasdijk

  Ik heb al 37 jaar ervaring met behangwerk van Renovlies, patroon en posters behangen. Ik geef ook graag advies voor een zo mooi mogelijk resultaat. Het mooiste complement wat ik kan krijgen is, geef het door aan anderen!!!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wim heeft super netjes werk afgeleverd!👌🏻 -komt optijd -betrouwbaar -prijs heel schappelijk -weet wat hij doet -goede adviezen en tips -heel precies in wat hij doet -laat alles weer opgeruimd achter! Onze gang is weer helemaal mooi en strak en wij zouden hem zeker aanbevelen! Bedankt Wim!
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Memo
  Bouwbedrijf Memo
  Beoordeling: 4.7 van 54.75205 reviews
  Behanger in Maasdijk

  Beste heer/mevrouw, Mijn naam is Mehmed en ik ben sinds 36 jaar werkzaam als zelfstandig vakman in behang,stuc,schilder/sauzen. Wij werken samen met VOF MAK. Lees onze referenties en kijk eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Met vriendelijke groeten

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Renovlies is super netjes gedaan! Heel blij mee.
  Kom in contact
 • Behangersbedrijf Nieuwkoop & Van Leeuwen
  Behangersbedrijf Nieuwkoop & Van Leeuwen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5589 reviews
  Behanger in Maasdijk

  wij zijn een behangersbedrijf met 35 ervaring . kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en zorgen voor te vreden klanten

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Vriendelijk, eerlijk, aardig en ontzettend proffessioneel een echte aanrader
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Bosveld
  Klusbedrijf Bosveld
  Beoordeling: 5 van 55561 reviews
  Behanger in Maasdijk

  Mijn naam is jan en ik werk al enkele jaren als all- round klusjesman. Ik heb door de jaren vele tevreden klanten in mijn bestand. Sinds 2017 werk ik als zzp,r. Ik denk met de klant mee en geef ook graag advies. De meest voorkomende klussen zijn badkamer/wc/keuken betegelen en laminaat leggen, daarnaast ook schilder en behang werk, horen bij mijn dagelijks bezigheid. Daarnaast doe ik ook, klein onderhoud en appartementen huur/verkoop klaar maken. Voor meer foto's van mijn werk : Instagram klusbedrijf Bosveld

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Vriendelijke man die keurig werkt.
  Kom in contact
 • Elifbouw
  Elifbouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Behanger in Maasdijk

  Voor elke werkzaamheden in en rond u woning kwa onderhoudt

  Laatste review:
  Was op korte termijn beschikbaar, communiceerde goed en duidelijk. Heeft heel netjes werk geleverd - we zijn erg tevreden.
  Kom in contact
 • Willemsen Behang- & Schilderwerken
  Willemsen Behang- & Schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Behanger in Maasdijk

  Je bent op mijn profiel! Welkom! Ik heb interesse getoond in jouw opdracht? Lees dan eerst even mijn bericht in de inbox op werkspot voordat je verdergaat en mij selecteert... Ik wil jou graag helpen met de behang- en schilderwerkzaamheden in en rondom de woning! Met name schilderen, binnen en buiten, doe ik graag...dus kom maar op! Glasweefselbehang en renovlies (met of zonder sauswerk) valt ook onder de behangwerkzaamheden. Wederzijds vertrouwen vind ik belangrijk voor een goede werkrelatie. Mijn prijzen vallen niet binnen de duurste maar ook niet de goedkoopste categorie. Hartelijke groet, Oliver

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Oliver heeft bij ons twee toiletten en twee muren behangen en het ziet er supernetjes uit. Erg tevreden met het resultaat!
  Kom in contact
 • Lorens Klusbedrijf
  Lorens Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews
  Behanger in Maasdijk

  Lorens Klusbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Behanger klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Gevelrenovatie, Vloer verwijderen, Behangen kamer, Behang verwijderen, Stucwerk buiten, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Lorens Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Zeer snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Super blij met het resultaat.
  Kom in contact
 • Klusaannemer
  Klusaannemer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Behanger in Maasdijk

  Vertrouwd, verzorgd en volgens afspraak. Met 40 jaar kluservaring en hoog klandizie gevoel, vindt u bij mij de persoon die netjes werkt, maar ook nee durft te zeggen als mij iets boven de pet gaat. Als de werkzaamheden zich er voor lenen, ben ik door heel Nederland beschikbaar. Persoonlijk kom ik uit de regio Den Haag/Rotterdam.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fijn contact, kon alles vragen, prettige sfeer. Heeft snel en uitstekend gewerkt. Is van veel markten thuis, heeft daarna ook het laminaat gelegd. Ziet er allemaal prima uit! En netjes, alles aangeveegd. Ten zeerste aanbevolen!
  Kom in contact
 • Onderhouds- en Aannemersbedrijf Ge-Ge
  Onderhouds- en Aannemersbedrijf Ge-Ge
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Behanger in Maasdijk

  Mijn naam is George,ik heb een bedrijf Onderhoudsbedrijf Ge-Ge en woon in Zoetermeer. Ik ben al 15 jaar stukadoor en 7 jaar schilder. Het belangrijkste voor mij is de tevredenheid van de klant.Mijn grootste pluspunten zijn mijn beloften nakomen en eerlijk zijn...

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Een super meedenkende man die weet waar hij het over heeft! Ik had de klus op Werkspot gezet, hij bood gelijk aan om diezelfde avond een kijkje te nemen naar de staat van de muren. De klus was binnen 3 dagen al geklaard. George enorm bedankt!!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Maasdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 247 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Maasdijk

Andere vakmensen in Maasdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt