Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in De Rijp

 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5562 reviews
  Kozijnspecialist in De Rijp

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Reviews ! ik krijg een -review dat ik geen gehoor geef aan een Afspraak. ook als slotenmaker moet ik naar spoed klus , als je dit zou overkomen wil je meteen hulp! ik focus meteen op deze klus en zal later zonder uitleg of gebeurtenis een nieuwe maken hopend op begrip hiervoor . als ik aan een dag klus bezig zou zijn verwijs ik de spoed naar mijn collega´s door .

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Professional, skilled and modest. It was difficult to find a time which would work, but the wait was worth it. Recommended.
 • Prodakraam B.V.
  Prodakraam B.V.
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Kozijnspecialist in De Rijp

  Een specialist in het monteren van dakramen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Hugo heeft bij ons 4 dakramen vakkundig vervangen, voorafgaand hebben wij duidelijke afspraken gemaakt. Ik wilde eerst zelf de dakramen bestellen , maar Hugo kwam met een scherpere prijs en hiervoor gekozen. De communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij moeten nog 2 grote dakramen laten vervangen en zullen dan zeker weer contact opnemen met Hugo.
 • Pak Horren
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Kozijnspecialist in De Rijp

  Ik maak Plisse hordeuren en raamhorren op maat. BEHALVE de horren die elders zijn gekocht. Heb ervaring opgedaan bij het bedrijf van mijn neef die al 15 jaar in het vak zit. Nu ik het onder de knie heb wilde ik een bedrijf voor mezelf beginnen. Garanties 100% op maat en standaard 2 jaar garantie. Ik werk uitsluitend met aluminium

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  Super goede service , snelle levering en zeer vriendelijk en netjes
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75743 reviews
  Kozijnspecialist in De Rijp

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Henky is een vakman die zijn werk perfect doet. Vandaag om 10.00 uur afgesproken en hij was ruim op tijd. Badkamer raamkozijn is vakkundig gerepareerd en alles werkt weer naar behoren. Qua kosten viel het reuzen mee. Henk ontzettend bedankt voor alles. Wie weet tot de volgende keer!
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85263 reviews
  Kozijnspecialist in De Rijp

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Fast service, door works brilliantly now and no more needing to lift it and kick it. The door is leveled perfectly and is now easy to open and close.
 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Kozijnspecialist in De Rijp

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer tevreden over Rene. Schappelijke prijs, duidelijke communicatie, transparant en harde werker. Voor een volgende klus zal ik Rene weer benaderen!
 • Akan Timmer-onderhoudsbedrijf
  Akan Timmer-onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Kozijnspecialist in De Rijp

  AkanTimmeronderhoudsbedrijf is je ideale partner als je een, Aannemer,Timmerman, Badkamer specialist nodig hebt

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Vlot geholpen, iets duurder dan verwacht
 • Klussenbedrijf Dekker Purmerend
  Klussenbedrijf Dekker Purmerend
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Kozijnspecialist in De Rijp

  Goedemiddag, Ik heb een klussenbedrijf/aannemersbedrijf gespecialiseerd in timmeren, deuren afhangen, houtrotsanering, slopen, montage, demontage, tuinen aanleggen. Ook als u geïnteresseerd bent in kunstof kozijnen kan ik scherpe offertes aanbieden, kunstof kozijnen betekent geen onderhoud meer en zijn gemaakt van duurzamen materialen. Dus zijn u kozijnen oud, of door gerot dan is dit wellicht een mooie oplossing. Grt joost

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Professional service, very happy with the result. Thank you!
 • S. Meijer Dakwerken
  S. Meijer Dakwerken
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Kozijnspecialist in De Rijp

  S. Meijer Dakwerken kan je helpen met je Dakdekker klus in Alkmaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, vervangen / plaatsen dakramen, Dakterras aanleggen, Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen, Schoonmaak daken of dakgoten... te beantwoorden. Neem direct contact op met S. Meijer Dakwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Kleij Bouw en Timmerwerken
  Kleij Bouw en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.85101 reviews
  Kozijnspecialist in De Rijp

  Bent u opzoek naar een vakman aan wie u met een gerust hart uw verbouwing kunt toevertrouwen? Dan bent u bij Kleij Bouw & Timmerwerken aan het juiste adres. Wat wij doen: - Verbouwingen binnen & buiten - Terrasoverkappingen - Veranda's - Onderhoud - Isolatie - Inbraakpreventie - Renovaties - Restauraties - Monumenten zorg - Dakkapellen - Dakramen - Glaszetters - Vloeren - Loodgieter - Gevelbekleding - Houtrotsanering - Toilet & badkamer renovatie - Trappen - Kozijnen, ramen & deuren - Schilders - VCA gecertificeerd - Gecertificeerd houtrot reparateur repair care Wij komen graag bij u langs voor een professioneel advies voor al uw uit te voeren bouw werkzaamheden, zodat wij van uw huis een thuis kunnen maken.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Door omstandigheden kwam Niels bij ons zijn afspraken niet na, ondanks herhaaldelijke pogingen tot contact. Uiteindelijk reageerde hij helemaal niet meer. We hebben vertrouwen in zijn kunde (ook als we ervaringen van anderen lezen op Werkspot), maar we hebben na ruim twee maanden besloten een andere partij te benaderen voor onze werkzaamheden.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in De Rijp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 387 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in De Rijp

Populaire diensten

Andere vakmensen in De Rijp

Vind vakmensen bij jou in de buurt