Vind schoonmaakbedrijven in De Rijp

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in De Rijp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in De Rijp

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95543 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Rijp

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Snel en duidelijk contact, deal snel gemaakt. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.
 • PM Special Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in De Rijp

  wij zijn een echtpaar met veel ervaring in de schoonmaakbranche . Na zoveel jaren als schoonmakers willen voor ons hetzelfde beginnen. wij zijn allebei gediplomeerd en hebben veel ervaring met vloeronderdelen en desinfectie. Ons werkgebied is Zaanstad, maar open op anderen regio's.Wij hebben ook interesse in kantoor 1 keer per week in de wekende.

 • Reds Cleaning
  Reds Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Rijp

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard, dan kan Reds Cleaning je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  De personen bij dit bedrijf zijn geweldig en fantastisch. Ze zagen meteen dat het huis een grote schoonmaak nodig had. Ze hebben het huis van top tot teen schoongemaakt. Ze deden het zo keurig en lette overal op. Ze lette op elk detail. Hierdoor ruikt het huis heerlijk. Ze hielden enorm goed rekening met onze eczeem. Er werd goed gecommuniceerd en geluisterd naar wat wij fijn vinden. Al onze wensen waren vervuld dankzij hen. Wij werden zelfs geholpen met boodschappen en allerlei spullen indelen in het huis. Hun service is echt een aanrader! Dankzij hen voelen mijn zus en ik eindelijk thuis in de woning. We zullen weer vragen naar hun hulp. Ze hebben ons als vaste klant.
 • Schoonmaakbedrijf Beentjes
  Schoonmaakbedrijf Beentjes
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Rijp

  Schoonmaakbedrijf Beentjes uit Alkmaar, nu kantoor houdend in Zaandam voor dagelijks onderhoud van bedrijfspanden en kantoren in Alkmaar. Raam bewassing ook buiten regio . Regelmatige glasbewassing zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling van uw gebouw, maar ook voor een optimale daglichtinval. En daarmee voor een prettigere werkomgeving. Dit stimuleert de productiviteit van uw medewerkers. De glazenwassers van schoonmaakbedrijf Beentjes leveren hieraan graag een bijdrage. Tijdens het glaswassen reinigen onze glaswassers ook uw kozijnen, voor een optimale uitstraling én levensduur van uw gebouw. Om het onderhoud compleet te maken, kunnen we periodiek uw hele gevel reinigen en onderhouden zoals trespa, onder hogedruk 90 graden afstomen van metselwerk waar mos en alg-groei of door weerinvloeden vervuild zijn. Maar ook tegenwoordig zonnepanelen die steeds vaker voorkomen en ook schoongemaakt dienen te worden. Ons bedrijf is sinds 1 december 2018 gesplitst en niet meer onder de naam Schoonmaak & Gevelreiniging Beentjes VOF die 40 jaar bestaan heeft. Het schoonmaak en glazenwassers bedrijf gedeelte heb ik voortgezet en geeft u de zekerheid dat er veel ervaring en naamsbekendheid gegarandeerd is. Ik hoop u misschien van dienst te kunnen zijn, kijk ik uit naar uw gunstige reactie en dat wij een afspraak kunnen maken om geheel vrijblijvend een offerte in te dienen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Prima werkzaam , alles is weer heerlijk schoon. Over een jaar weer laten doen. Top!
 • Lex Glasbewassing

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in De Rijp

  Lex Glasbewassing kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in De Rijp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Gevel reparatie of behandeling, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Lex Glasbewassing om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Tip Top Thuis KJ
  Tip Top Thuis KJ

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in De Rijp

  Tip Top Thuis is een bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Bestaande uit twee zussen die het heerlijk vinden om snel, precies en met plezier te werken!

 • Zaza Multidiensten
  Zaza Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Rijp

  Wij zijn een bedrijf met ervaren collegas in diverse schoonmaak opdrachten meer een deels als glasbewassing en gevel reining maar ook binnen opjecten zoals bedrijfspanden en kantoren schoonmaken na het aanleiding van ons gesprek kunnen we gaan kijken wat wij als bedrijf voor u kunnen betekenen

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goed kontakt gehad. Snel beantwoordt. Zeer snel en uitstekend de klus gedaan. Wij zijn zeer tevreden
 • A.M. Window Cleaning Services
  A.M. Window Cleaning Services
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Rijp

  Hallo, Mijn naam is Addimel Martina en ik ben de ondernemer van A.M. Window Cleaning Services. Ben een startende ondernemer en voer al sinds 2018 werk uit met mijn bedrijf. Het werkgebied waar ik mij begeef is in de omgeving van Wieringerwerf, Hoorn,Heerhugowaard,Alkmaar,Haarlem, Amsterdam. A.M. Window Cleaning Services werkzaamheden zijn vrij flexibel,heb ervaring met hoogwerkers / gondels tuckerpole telewash systeem ( certificaten zijn in mijn bezit ). Voor de juiste glazenwasser/schoonmaker bent u bij A.M. Window Cleaning Services bij het goede adres,hou van netjes werken en mijn afspraken na te komen zoals iedere klant het verwacht. Hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Addimel Martina A.M. Window Cleaning Services

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Maakt keurig de ramen schoon. Makkelijk te bereiken via whatsapp. Afspraak nakomen over de frequentie kan wel beter (1x per 4 weken is 1x per 4 weken, niet 1x per 6 weken. Kan een keer gebeuren maar is helaas wel frequent) Desalniettemin tevreden over het resultaat.
 • Radi dienstverlening
  Radi dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in De Rijp

  Schoonmaken/grondwerk

 • BNP Multidiensten
  BNP Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Rijp

  BNP Multidiensten is een jong dynamisch bedrijf dat in 2007 opgericht en gevestigd is in -stralen van alle soorten houten onderdelen -stralen van betonnen onderdelen -professionele hogedrukreinigers op 350 bar, 100 graden -kennis van kunststof en aluminium kozijn coating -gevels impregneren

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Snel en betrouwbaar voor redelijke prijs alles goed gedaan!

4.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in De Rijp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 189 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in De Rijp

Andere vakmensen in De Rijp

Vind vakmensen bij jou in de buurt