Inductiekookplaat plaatsen, gaskookplaat verwijderen (Eindhoven)

Opdrachtnummer:
4451900
Type klus:
Keukenapparatuur plaatsen of vervangen
Aantal apparaten:
2
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Ik overweeg om van gas (Bauknecht TGW 5465) over te stappen naar inductie. De nismaat van de TGW 5465 is (volgens handleiding) 38x560x480 mm (hxbxd). Ik wil het liefst een inductiekookplaat met een breedte van 70cm. Nu zijn er toestellen die passen in een nismaat van 560mm, zoals de Etna KIF672DS. Deze vereist echter de inbouwmaten 50 x 560 x 490 mm (hxbxd). 1 cm dieper zal wel lukken als de uitsparing in composiet keukenblad vergroot wordt. Het keukenblad heeft een dikte van 3cm.

Ik vraag dus een offerte voor: uitbouwen gaskookplaat, aanpassen meterkast t.b.v. een kookgroep, trekken van de kabel naar de keuken, plaatsen Perilex stopcontact, installeren van de kookplaat, gasaansluiting in de keuken afdoppen, groter zagen van de kooknis.

Elektra (kookgroep meterkast, Perilex stopcontact) is optioneel.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Vissers Keukenmontage

Bekijk profiel

Review van Raymond Arts

28-11-2021

De klus is uitstekend uitgevoerd. Frans Vissers werkt zeer netjes en secuur. Door het maken van een 'kooi' van plastic rondom de oven/afzuigkap, is er geen stof in de keuken terecht gekomen bij het zagen in het keukenblad. Super! Ik kan Frans van harte aanbevelen.

Gerelateerde vakmannen