Badkamer: 9 m2; leiding verleggen gietvloer plaatsen

Opdrachtnummer:
3957907
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
leiding verleggen gietvloer plaatsen
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Douche, Wand- of vloertegels
Oppervlakte badkamer (in m²):
8
Slopen huidige meubels / sanitair:
Nee
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

1. De wasmachiene staat in een kamer naast de badkamer. Als afvoer voor de wasmachine loopt er momenteel een pvc-leiding door de douche heen m aar wordt verhuld door een soort koof (wat betegeld is), die komt uit boven de doucheput. Dit is geen elegante oplossing en heeft voor lekkages gezorgd. Er dient een nieuwe oplossing te komen voor de wasmachine afvoer. Die dient ondervloers aangelegd te worden en bijvoorbeeld met een T-stuk ondervloers aangesloten te worden aan de bestaande afvoerleiding waar de douche nu op aangesloten is.
2. Wensen, de oude vloertegels moeten eruit, de betegelde koof moet weg.
3. De afvoer van de wastafel in badkamer dient ook ondervloers te worden.
4. De muurtegels, wastafel, hemeldouch etc dienen te blijven.
5. De vloer dient gegaliseerd te worden en wil ik een natuursteenlook gietvloer voor de tegels in de plaats hebben.
6. De douchput en deksel moeten vervangen worden.
7. Er dient een nieuwe scheidingswand van glas geplaats te worden.

** I.vm. een kleine lekkage war mijn onderburen over geklaagd hadden, heb ik 1 vloertegel verwijderd om te kunnen vaststellen of de lekkage werd veroorzaakt door water dat onder te tegels doorsijpelde. Dat lijkt inderdaad het geval te zijn, verder ben ik n iet tevreden over hoe de leidingen zijn aangelegd, derhalve wil ik bovenstaande oplossing geïmplementeerd hebben.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Projectbouw 010

Bekijk profiel

Review van Anoniem

01-02-2021

Contact was initieel goed, de persoon in kwestie reageerde snel via WhatsApp.
Die is kort na de eerste contact (de volgende dag) in de vroege middag langs geweest om een kijkje te nemen en om te bespreken wat de opdracht exact behelsde. Nadat ik alles had laten zien en toegelicht had, had de aannemer toegezegd dezelfde avond een offerte op te maken en mij die te doen toekomen. Die afspraak is hij echter niet nagekomen. Hij heeft verder ook niet meer gereageerd op mijn vragen nadien waarom ik geen offerte had ontvangen en wanneer die dan wel opgestuurd zou worden. Kennelijk als de aannemer en klus om welke reden dan ook niet interessant vindt, dan stopt hij met communiceren en negeert hij jouw berichten. Prima dat je een klus niet wilt, dat staat eenieder vrij, als je iets toezegt, houd je dan aan je afspraak. Verander je van gedachten ook prima, maar heb dan het fatsoen om dat gewoon even te laten weten dat je van de opdracht afzie, dan weet ik ook waar ik aan toe ben.

Reactie van Projectbouw 010:

21-02-2021

De werkzaamheden zoals deze op werkspot waren aangeven kwamen niet overeen met de werkzaamheden zoals tijdens de bezichtiging besproken.

Bij bezichtiging van de werkzaamheden bleek echter dat je alleen een reparatie wenst te uit te voeren van de badkamervloer (de leidingen)
Er bleken al meerdere aannemers aan het werk te zijn geweest in deze badkamer. Echter was er een probleem met de leidingen (lekkage)
Tijdens de bezichtiging heb ik het advies gegeven om de gehele badkamer te renoveren en alle leidingen te vervangen, om zo het probleem van de lekkage te kunnen verhelpen.
Ik heb tevens aangegeven dat wij geen reparaties uitvoeren.
Er zijn geen toezeggingen gedaan over het maken van een offerte voor de reparatie.

Vergelijkbare opdrachten