Badkamer: Complete renovatie

Opdrachtnummer:
3826248
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Bad, Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Werkblad / Tafelblad, Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Stroompunten, Radiator(en)
Slopen huidige meubels / sanitair:
Ja
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

We willen graag een badkamer en een toilet laten installeren op korte termijn
Graag hoor ik of u hiervoor mogelijkheden heeft

De klus is uitgevoerd door Projectbouw 010

Bekijk profiel

Review van Erik kingdom

18-03-2021

Direct bij binnenkomst kregen we een prettig gevoel. 2 hele aardige mannen, waarvan het duidelijk was dat ze ervaring hadden, kwamen met goede ideeën en luisterden ze goed naar onze wensen. De offerte was helder en overzichtelijk, hierin konden we probleemloos nog wat bij schaven en al snel konden ze aan de slag.

Voor aanvang van het project nog 1 keer onze wensen doorgenomen. Er waren wat kleine dingetjes veranderd ten opzichte van de originele offerte, maar dat was geen probleem. Sanitair kan ook besteld worden via Projectbouw010, bij diverse leveranciers krijgen ze standaard korting.

Het uitvoeren van de werkzaamheden ging ook uitstekend. Heel netjes, hard en schoon gewerkt! Het resultaat van de badkamer heeft onze verwachtingen overtroffen. Het (telefonische) contact was altijd goed. Het is duidelijk dat bij Projectbouw010 kwaliteit voorop staat, maar ook dat ze de klant een goed gevoel willen geven. En dat is gelukt!

Kortom; aanrader!

2 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten