Vind elektriciens in Wormer

Op zoek naar elektriciens in Wormer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Wormer

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Elektricien in Wormer

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Super vriendelijke man, werkt snel en professioneel en gaf advies + extra hulp over de afwerking
 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75498 reviews
  Elektricien in Wormer

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Good Job well done by him! I really appreciate it
 • Multi Elektro Fix
  Multi Elektro Fix
  Beoordeling: 4.7 van 54.7586 reviews
  Elektricien in Wormer

  We zijn ervaren bedrijf voor aanleggen elektra,netwerk en data kabels. ● Wifi verbeteren,computer installatie en opschonen van virussen. ● Camera systemen aanleggen en installeren ● Stopcontacten en schakelaars vervangen,repareren en installeren ● Data kabels aanleggen,wandcontactdozen monteren en RJ45 stekkers knijpen ● Verlichting ophangen, verplaatsen,nieuwe lichtpunt maken, bekabeling aanleggen tussen schakelaar en lichtpunt en dimmers monteren ● Groep uitbereiding meterkast ● Aarde draad aanleggen voor hele huis ●Slimme deurbel installeren ( Nest,Eufy en Ring) ook oude deurbellen vervangen en installeren ● Slimme thermostaat installeren en storing verhelpen ● Inbouwspots aanleggen en storing verhelpen ● Inductie kookplaat groep aanleggen en installeren ● Buiten stroom en buitenverlichting aanleggen en storing verhelpen !!! Binnenkort gaan we ook starten met feeswerkzaamheden!!! <<<<Alle diensten die we leveren staan onder garantie>>>> Multi Elektro Fix

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snelle service, duidelijke uitleg over werkzaamheden en prijs die netjes wordt aangepast als iets toch niet hoeft worden aangepast.
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95215 reviews
  Elektricien in Wormer

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Eid is een vriendelijke, behulpzame man. Hij belde netje een kwartier voor komst. Hij heeft de diagnose gesteld, alleen bleek de oorzaak niet in de wasmachine te zitten. Vervolgens was hij heel behulpzaam met het vinden van vervolghulp. Daarvoor dank. Zeker 5 sterren waard.
 • MULTI ELEKTRA
  MULTI ELEKTRA
  Beoordeling: 4.8 van 54.85682 reviews
  Elektricien in Wormer

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Excellent, would recommend
 • F.A Installatie- & Klussenbedrijf
  F.A Installatie- & Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Elektricien in Wormer

  Als bedrijf hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige installaties. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en kunnen altijd de klus dezelfde dag nog afronden, waarna u er niet naar hoeft om te kijken. Wij van F.A Installaties hebben in deze branch jarenlange ervaring in zowel het plaatsen en installeren van alle soorten systemen. Zo hebben wij over de jaren duizenden panelen geplaatst op zowel schuine als platte daken. Wij zijn een klein team van gespecialiseerde vakmannen die alles binnenshuis doen. Zo wordt al het werk zoals het schouwen tot aan het afronden van de installatie door één team gedaan. Er zijn dus geen tussenpersonen die de prijzen verhogen. Doordat wij alles zelf coördineren kunnen wij zeer gunstige tarieven rekenen zonder te bezuinigen op kwaliteit.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Super vriendelijk en konden dezelfde dag nog komen. Lamp is heel netjes opgehangen en zelfs nog even meegekeken naar een schemerschakelaar. Heel blij mee!
 • DJB Witgoed
  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews
  Elektricien in Wormer

  Gespecialiseerd in Witgoed reparaties - Wasmachines - Vaatwassers - Drogers

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Goede communicatie en fijn en snel verholpen!
 • Studio LAIMS
  Studio LAIMS
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Elektricien in Wormer

  Welcom bij ObradTECH (meneer werk) & Studio LAIMS (mevrouw werk) KVK 59356391 !! VOORAF !! GEEN FOTO = GEEN OFFERTE !! Om juiste inschating/offerte te kunnen maken hebben we duidelijke foto's nodig. U staat daardoor niet met onverwachte kosten. U krijg factuur (met ons KVK nr.) en daarmee ook min. 2 jaar garatie op geleverde servies en/of product. ----------------------------------------------------------------- ObradTECH - Elektrotechnische bouwinstallatie: VOORWARDEN 1/2 DAG WERK OF MINDER: Voorrijkosten+eerste uur werk “VOORAF AFREKENEN” ( voor bij voorbeld in Amsterdam € 96,80 incl. BTW) , waarom? Veel kleine opdrachten worden op Werkspot toch afgezegd, en wij zitten met de kosten van Werkspot en gat (de kosten) in agenda van vakman. I.g.d. u betaalt en vakman niet verschijnt op afspraak krijgt u het bedrag terug + 20% erbij. - alle elektrische installaties in nieuwbouw woningen, zakelijke ruimtes; - alle elektrische installatie/renovatie/reparatie van bestaande woningen, zakelijke ruimtes; elektriciën werk voor storingen; ook extra werk in badkamer/keuken water leidingen en sanitair. ---------------------------------------------------------------- Studio LAIMS - kunt u terecht voor een echte maatwerk, her- stofferen of reparatie van bestaande meubels of helemaal nieuw volgens uw wensen, maten en normen. Zakelijk of privé, voor binnen of buiten, u kunt bij ons terecht. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Wij hebben in huis ruime keuze uit leer, meubelstoffen en outdoor stoffen. Studio LAIMS levert meubelstoffen van Designers Guild, De Ploeg, Keymer, Kvadrat, Lancier en eigen huismerk. Voor het her- stofferen van uw bankstel, zithoek, fauteuil, eetstoelen of leder meubels bent u bij Studio LAIMS altijd op juiste adres. Zien uw auto- stoelen, boot of caravan kussens niet meer naar wens, we maken voor u nieuwe kussens met bijbehorende vulling (met veren en/of koudschuim) die aan u wensen voldoet en ook nog eens betaalbaar. We helpen u verder met het project opzetten, begroting en realisatie. Uw wensen worden werkelijkheid ! Studio LAIMS & ObradTECH

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Ingehuurd om mijn stopcontacten te verlagen. Ze hebben flink doorgewerkt met prima resultaat.
 • Safe&Secured
  Safe&Secured
  Beoordeling: 5 van 555561 reviews
  Elektricien in Wormer

  Zoekt u een ervaren en betaalbare klusjesman werkzaam in Noord-Holland? Dan is onze service 24 uur / 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Safe & Secured is specialist in velen soorten klussen in en rondom het huis. We hebben jaren lange ervaring en doen ons werk met plezier. Dit kunt u zien aan onze hoge waarderingen in de recensies. Wij hanteren vaste lage prijzen die wij vooraf aan u doorgeven zodat u weet waar u aan toe bent. Hiermee bieden wij u een betrouwbare en betaalbare service, zonder verassingen. Kortom; Heeft u een allround- klusjesman nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tarieven: Wij hanteren vaste tarieven wat wij u altijd van te voren laten weten zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan. Al onze tarieven zijn: - incl. BTW - excl. parkeerkosten (indien van toepassing) De beller is sneller: O6-I9652844

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  2 gordijnrails opgehangen voor mijn schoonmoeder. Zij is heel blij. Marvin was heel professioneel en vakkundig. We zouden hem zeker aanbevelen! Het zijn zware gordijnen en hij heeft met sterke pluggen de rails vastgezet. Dus dankjewel Marvin, haar woonkamer ziet er weer top uit. En pluspunt de klus kon gewoon de volgende dag, dat maak je niet vaak mee! Heel snel.
 • Zaanburg Koeltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95105 reviews
  Elektricien in Wormer

  Zaanburg koeltechniek partner van Nour koeltechniek B.V. Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtkanaal behandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Zaanburg koeltechniek

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Ondanks dat ze vertraging hadden zijn ze meteen begonnen. Na het bekijken van de situatie en het systeem te controleren hebben ze het systeem netjes en snel gevuld. Tijdens de werkzaamheden gewoon mee kunnen kijken en ze hebben uitgelegd wat nodig was. Ook nog wat tips gegeven om de boel verder en beter schoon te maken. Een tevreden klant.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Wormer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1993 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Wormer

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wormer

Vind vakmensen bij jou in de buurt