Vind elektriciens in Goedereede

Op zoek naar elektriciens in Goedereede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Goedereede

 • BE Electric
  BE Electric
  Beoordeling: 4.9 van 54.9574 reviews
  Elektricien in Goedereede

  BE Electric kan je helpen met je Elektricien klus in Den Haag,Amsterdam,Rotterdam, Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met BE Electric om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Ervis heeft twee stopcontacten verder, stopcontacten vervangen. Zeer tevreden.
 • Barotech
  Barotech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95849 reviews
  Elektricien in Goedereede

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Ook installeer/vervang ik groepenkasten. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Google Barotech Mvg, Barotech

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Mooi ook tijd en tot volle tevredenheid ik beveel hem zeker aan
 • Uysal Elektrotechnisch Klusbedrijf
  Uysal Elektrotechnisch Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555108 reviews
  Elektricien in Goedereede

  Beste Lezers, Ik ben een Elektricien uit Hellevoetsluis 27 jaar oud met ruim 8 jaar ervaring in de Elektrotechniek, voorzien van een diploma en meerdere certificaten in het gebied van elektrotechniek. Zie mijn portfolio. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: Elektra werkzaamheden in en rondom uw huis reparatie/vervangen en aanleggen. Elektra storingen verhelpen in uw huis. Verlichtingen/lampen ophangen, verplaatsen en installeren. Rookmelders ophangen/vervangen op 230v stroom of met batterij. let op vanaf Juni 2022 is het verzekering technisch verplicht om op elke etage minstens 1 rookmelder te hebben in uw huis. Camera's ophangen/installeren Ringdoorbell ophangen/installeren bijvoorbeeld van het merk Eufy of Ring. Bestaande stopcontacten/schakelaars vervangen of extra aanbrengen. 2x 230 volt 16A kookgroep 7.4kw aanbrengen en perilex installeren. Of 3 fase krachtgroep ook mogelijk (3x16a) 11kw Perilex wcd, stekker en kookplaat aansluiten Groepenkasten 1 fase of 3 fase vervangen of ombouwen en aparte groepen aanbrengen / uitbreiden. Aparte groep maken voor een airco of warmtepomp is ook mogelijk. Buitenverlichting en wandcontactdozen aanleggen of vervangen. Houtrotreperatie aan uw kozijnen en schilderwerk doen wij ook! Ik doe mijn werk met liefde en passie, mijn motto is ik doe iets goed en anders niet! Ik ga pas de deur uit als alles naar wens is en als de klant tevreden is! Wij bieden garantie en ons bedrijf is verzekerd!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Ömer is een keurige, enthousiaste en aardige elektricien met verstand van zaken. Hij heeft bij ons een perilex-aansluiting gemaakt. Hierbij liepen we tegen diverse problemen aan die opgelost werden. Hij is voor een volgende klus zeker zeer welkom en wij zullen hem aanbevelen bij onze kennissen, vrienden en familie.
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Elektricien in Goedereede

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Nastronic
  Nastronic
  Beoordeling: 4.9 van 54.95342 reviews
  Elektricien in Goedereede

  Wie zijn wij? Wij zijn al jaren werkzaam in de elektra wereld zowel binnen als buitenshuis. Ons deskundigheid ligt vooral in het installeren van elektra en het verhelpen van storingen. Denk hierbij aan groepenkasten vervangen tot aan kookgroepen aanleggen. Voor goed advies kunt u ook bij ons terecht als u twijfelt over welke product je in huis wilt nemen. Denk hierbij aan welke type inductieplaat tot welke laadpaal het beste bij u past. Ook heel handig met ander soorten klussen interesse ? Dan komen wij graag langs langs voor een eventuele opname. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) (noord-Holland) (Utrecht) en Noord Brabant

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zeer tevreden met de uitvoering en communicatie!
 • K.A. Techniek
  K.A. Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85327 reviews
  Elektricien in Goedereede

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, BMI, beveiliging, sanitair en zonwering. Tevens een aannemersbedrijf voor renovatieprojecten. Meer dan alleen techniek! Als specialist in elektrotechniek leveren wij al onze diensten met de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Onze toewijding aan nauwkeurigheid en vakmanschap zorgt ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hanteren transparantie in onze prijzen, die vast en duidelijk zijn. Bij elk project denken wij proactief met u mee om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden overtroffen. Kies voor een betrouwbare partner die uw technische behoeften begrijpt en oplossingen levert die standhouden. 24/7 spoedservice kost u 125 ex btw boven op de totale rekening. Voorrijkosten bedragen 85,00 ex btw Uurtarief bedraagt 75,00 ex btw K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Dikke 5 sterren. De volledige meterkast moest vervangen worden wegens rommelig werk van een vorige partij / vorige bewoners. KA Techniek heeft de opdracht aangenomen en ik heb op geen énkel moment het idee gehad dat iets niet goed zou komen - en dat is ontzettend fijn met een verbouwing! Samen hebben we eerst een ontwerp elektra kast gemaakt, deze vervolgens uitvoerig doorgenomen en deze is vervolgens netjes gemonteerd en daarna nabesproken. Ook had ik wat advies nodig over raar weggewerkt elektra (van vorige bewoners) en wat andere zaken en ook hier werd meegedacht en meegelopen. De omgang was lekker laagdrempelig, informeel en ontzettend prettig. Het was gewoon ronduit gezellig! De punten die naar boven gekomen zijn tijdens het rondje door ons huis ga ik zeker ook recht laten trekken door KA Techniek. Ik kom zeker terug!
 • CRC Maintenance
  CRC Maintenance
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Elektricien in Goedereede

  Ervaren installateur met decenia aan ervaring in de installatie / verwarming & sanitair techniek. Trefworden zijn kwaliteit voor een goede prijs, betrouwbaarheid en afspraken nakomen.

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Vakman die weet wat hij doet. Werkt netjes en eerlijk en zeer vriendelijk.
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8585 reviews
  Elektricien in Goedereede

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Was ruim op tijd, is langer bezig geweest omdat er een onderdeel niet bij zat. Maar hij heeft het zeer netjes geïnstalleerd. We gaan zeker nog eens gebruik maken van hun kunde.
 • Ishaak elektro
  Ishaak elektro
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Elektricien in Goedereede

  Ishaak elektro is een bedrijf vooral gericht op de klantwensen. Wij zijn heel flexibel en gaan snel en precies te werk. Bij ons bestaat het woord nee niet er is namelijk altijd een oplossing voor elk elektro probleem. Ons motto is geen klus is ons te groot of teveel

  Laatste review:
  Ishaak heeft snel en netjes een perilex aansluiting gemaakt voor mijn nieuwe Inductiekookplaat.
 • installatiebureau slings

  Nieuw op Werkspot

  Elektricien in Goedereede

  Hoi! Mijn naam is Mike Slings en ik ben zes jaar geleden begonnen met mijn bedrijf, Installatiebureau Slings. Sindsdien heb ik me gespecialiseerd in het installeren van airconditionings en warmtepompen. Ik ben volledig gecertificeerd en heb alle benodigde kennis om deze taken uit te voeren. Bent u op zoek naar een hardwerkende professional voor de installatie van uw volgende airco of warmtepomp? Neem dan gerust contact met mij op, en laten we samen kijken wat we voor uw volgende huisproject kunnen doen!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Goedereede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1205 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Goedereede

Populaire diensten

Andere vakmensen in Goedereede

Vind vakmensen bij jou in de buurt