Vind voertuig monteurs in Goedereede

Op zoek naar voertuig monteurs in Goedereede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele voertuig monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Goedereede

 • RAMA Carhifi
  RAMA Carhifi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9571 reviews
  Voertuig monteur in Goedereede

  Mijn bedrijf Rama Car Hifi is opgericht in januari 2006 en is gevestigd te Den Haag. Ik heb een werkplaats in Capelle aan de IJssel. Hiervoor heb ik als hobbyist Car Hifi inbouwer al 15 jaar ervaring. In totaal heb ik ruim 30 jaar ervaring in deze branche. Ik heb zelf een elektrotechnische opleiding genoten op HBO niveau. Mijn bedrijf is vanaf januari 2009 een SCM gecertificeerd inbouwstation. Alarmsystemen van klasse 1 t/m 3 kunnen ingebouwd en gekeurd worden. Mijn bedrijf is naast Car Hifi & Car Security inbouwstation ook leverancier van aftermarket produkten zoals: - autoradio, speakers, versterkers en subwoofers. - parkeersensoren - achteruitrijcamera's - hoofdsteun schermen - carkits - Centrale deurvergrendeling Mijn werkzaamheden zijn: - Inbouwen van autoradio's, versterkers. - Audio upgrade van de OEM speakers. - Inbouwen van auto alarmsystemen. - Inbouwen van centrale deurvergrendeling - inbouwen van andere elektrische aftermarket accessoires. Ik werk alleen maar met Nederlandse distribiteurs en importeurs. Hierdoor is de kwaliteit en service van de producten ook door hun gegarandeerd. Op mijn werkzaamheden zitten altijd een garantie van 1 jaar. Op producten geldt de garantie van de fabrikanten. Er kan ook op locatie gewerkt worden, onder voorbehoud van de omstandigheden. Ik denk graag mee met de klant en geef ook adviezen en tips. Dit kunt u ook terug lezen in de reviews. Er wordt alleen op afspraak de inbouwwerkzaamheden uitgevoerd en ben bereikbaar zowel op de dag als in de avond via mijn mobiele nummer/WhatsApp. Ik kan ook uw voertuig ophalen en terugbrengen tegen een meerprijs. Ik hoop dat u na het lezen van mijn profiel, reviews een professionele en passionele vakman in mij ziet om een inbouwopdracht te laten uitvoeren. Met vriendelijke groeten, Rajesh Ramnath Rama Car Hifi

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Ik ben erg goed geholpen door Rajesh!!! Het contact en het maken van een afspraak ging heel vlot en heel snel. Ik kon de volgende dag meteen terecht. Over de klus zelf, het probleem was dat mijn auto radio niet meer werkte. Hij heeft echt de tijd genomen om alles te controleren en na te lopen wat het probleem zou kunnen zijn. Hij heeft het probleem opgelost en mijn auto radio werkte weer. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen en ik kom zeker terug als ik een CarPlay systeem wil hebben in mijn auto!!!
 • BART Maintenance & Services
  BART Maintenance & Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Voertuig monteur in Goedereede

  Ervaren in onderhoud van gebouwen fabrieken daarnaast ruim ervaring in bootonderhoud survey aankoopkeuring diktemeting Installatie werkzaamheden reinigen schilderwerk en transport Winterklaar maken op locatie Kortom veelzijdig accuraat en korrekt

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Bart zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Komt afspraken na en voert deze goed uit tegen afgesproken prijs. Hij denkt mee naar oplossingen. Kortom, prima ervaring.
 • Bart automotive

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Goedereede

  Ben je op zoek naar een Voertuig monteur? Dan kun je in Fresiapad 29 bij Bart automotive terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Auto reparatie of onderhoud en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • DW-Welding
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Voertuig monteur in Goedereede

  Bij DW-Welding zijn we gespecialiseerd op het gebied van lassen en motorvoertuigen techniek.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Vriendelijke monteur en goed geholpen. Komt afspraken na.
 • De Groot Reparatie & Onderhoudsbedrijf

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Goedereede

  De Groot Reparatie & Onderhoudsbedrijf is voornamelijk gericht op autoschade herstel en het spuiten van allerlei onderdelen van alle soorten voertuigen Ik ben sinds kort begonnen met mijn bedrijf, ik kijk er erg naar uit om mijn toekomstige klanten uitstekend tevreden te stellen.

 • Klussenbedrijf Willem van der Mee

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Goedereede

  Gediplomeerd timmerman en allround handige klusser

 • RKRD Scooters

  Nieuw op Werkspot

  Voertuig monteur in Goedereede

  RKRD service is je ideale partner als je een Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf, Voertuig monteur nodig hebt in Hellevoetsluis en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Fiets reparatie of onderhoud, Boot reparatie of onderhoud, Auto reparatie of onderhoud, Motor reparatie of onderhoud, Scooter reparatie of onderhoud en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf, Voertuig monteur voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Van Nus Truck, Bus en auto service.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Voertuig monteur in Goedereede

  Van Nus Truck, Bus en auto service. kan je helpen met je Voertuig monteur klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Boot reparatie of onderhoud, Auto reparatie of onderhoud, Motor reparatie of onderhoud, Scooter reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Nus Truck, Bus en auto service. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Klus verlies goed ik zelf kreeg de verkeerde startmotor binnen daar kwam hij achter toen een groot deel van de motor gedemonteerd was ik het onderdeel terug gestuurd en de volgende dag kwam monteur Raymond netjes terug om het werk af te ronden ik geef Raymond een dikke 10 aardige jongen met verstand van zaken en de prijs was prima Raymond bedankt
 • Timmerwerken Hellevoet

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Goedereede

  Heb je een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman nodig in Meerpaal 6 of omgeving? Timmerwerken Hellevoet kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Houten vloer of parketvloer leggen, Gietvloer aanbrengen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • RP Company
  RP Company
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Voertuig monteur in Goedereede

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Sloopbedrijf in Hellevoetsluis, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

4.8

Top beoordelingen voertuig monteurs

Onze voertuig monteurs in Goedereede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale voertuig monteurs in Goedereede

Andere vakmensen in Goedereede

Vind vakmensen bij jou in de buurt