Vind elektriciens in Eefde

Op zoek naar elektriciens in Eefde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Eefde

 • Severein Montage Service
  Severein Montage Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Elektricien in Eefde

  Hoi, ik ben Daniël. Ik heb 14 jaar als elektromonteur gewerkt en 11 jaar als witgoed monteur. Ben vanaf februari 2023 voor mij zelf begonnen. Ik repareer witgoed/bruingoed apparaten en plaats ook meterkasten op maat naar wens van klanten. Ook vernieuwen we stopcontacten en schakelaars binnen een straal van 40km vanuit Deventer. Neem direct contact op met mij om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Dat kan ook via whatsapp. Voor meer info ga naar onze website severeinmontageservice nl

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Super, snel en professioneel.
 • AMA Witgoed Reparatie
  AMA Witgoed Reparatie
  Beoordeling: 4.1 van 54.1567 reviews
  Elektricien in Eefde

  AMA Witgoed Reparatie is uw professionele reparateur aan huis voor al uw witgoed. Denk aan koelkasten, vriezers, wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Tevens geeft AMA Witgoed Reparatie garantie voor de geleverde onderdelen en 3 maanden op de reparatie zelf.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Telefonisch contact voorafgaand aan de klus verliep goed. Vlotte reparatie, met goede uitleg. Redelijke prijs M.Jacobs Ede
 • Soma-energie
  Soma-energie
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Elektricien in Eefde

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je bij Soma-energie terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Aardige jongen en heeft het probleem snel gefikst.
 • MMT Installatietechniek
  MMT Installatietechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5553 reviews
  Elektricien in Eefde

  Installatietechniek; Elektrotechnisch, gas en water, groepenkasten en inductiekookplaten, verlichting en woningventilatie. Verkoop van; Infrarood panelen, luchtreinigers, luchtbevochtigers, plasma ionisatie, inductiekookplaten, zelfbouw componenten voor ventilatie en afzuiging. Kijk voor meer informatie op mijn bedrijfspagina van Infrared-Solutions. Altijd 3 maand garantie op werk, standaard garantie op componenten. LET OP! Bij aanschaf van eigen componenten en of apparatuur die geïnstalleerd dient te worden door mijn bedrijf, kan ik geen verantwoording nemen. Indien componenten een of apparatuur na installatie niet werkt, niet te bedienen is of anderzijds, verwijzen wij u door naar uw leverancier en of installateur die b.v. deze componenten en of apparatuur reeds voor u heeft geplaatst.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Uitstekend! Twee dagen nadat ik mijn klus op Werkspot had geplaatst, heeft Aico het al naar volle tevredenheid uitgevoerd. Aico werkt snel en netjes, denkt mee, communiceert op een prettige en vriendeljke manier en is transparant en eerlijk over de kosten.
 • Feenstra Warmtepompen
  Feenstra Warmtepompen
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Elektricien in Eefde

  Feenstra Warmtepompen kan je helpen met je Installatie klus in Gorssel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen, Boiler repareren of onderhouden, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Pelletkachel plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Toilet renovatie, Douche of bad reparatie, Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud, Kitten, Lekkage verhelpen, Rookkanaal installeren of vervangen, Warmtepomp installeren of vervangen, Zonneboiler installeren of vervangen en het installeren van waterontharder. Neem direct contact op met Feenstra Warmtepompen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Bart is een kundig vakman, die helder communiceert en transparant is in wat hij doet tegen welke kosten.
 • HanzeTech
  HanzeTech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Elektricien in Eefde

  Gediplomeerd en ervaren elektricien repareert en installeert vakkundig en zorgvuldig elektrische installaties bij particulieren en bedrijven, uitsluitend in de regio Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Servicemonteur voor o.a. Klushulp van Centraal Beheer, Eneco, KlusUp en HandiCare trapliften. In bezit van VCA-VOL en NEN-3140 VP certificaten.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Werkt snel, netjes en vakkundig. Binnen enkele uren was de klus geklaard. Heeft de 5 sterren zeker verdiend! 👍
 • KremersTechSolutions
  KremersTechSolutions
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Elektricien in Eefde

  KremersTechSolutions is gespecialiseerd in installatie en onderhoud van warmtepompen en airco’s. Daarnaast zijn algemene loodgieterswerksaamheden zijn voor ons bekend terrein. Op al onze werkzaamheden of aanbiedingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

  Laatste review:
  Warmtepomp installeren of vervangen-
  Snelle reactie, nette prijs, vriendelijke man. Erg tevreden!
 • AB totaal techniek
  AB totaal techniek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Elektricien in Eefde

  AB totaal techniek is gevestigd te Voorst. Gespecialiseerd in installatie techniek. Ik richt mij voornamelijk op de verduurzamende tak, maar ook de gewone huisinstallaties Voor werk op het gebied van elektrotechniek maar ook voor loodgieters werk bent u bij mij aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Echt geweldig gedaan kerel. Blij met die boiler zeg!! Ook mooi nog ff stopcontact geaard, klasse 😃
 • Ezafzafi Installaties
  Ezafzafi Installaties
  Beoordeling: 3.6 van 53.653 reviews
  Elektricien in Eefde

  Ik ben een jonge ZZP’er die nu een geruime 6 jaar meeloopt in de elektra/installatie Wereld. Ik werk nu een ruime jaar als zzp er. Ik werk installaties bij, keur ze en stel ze veilig. Controleren op gebied van veiligheid is 1 van de belangrijkste zaken als je met elektra werkt. Schroom niet om contact op te zoeken. Wij doen ook graag uw zonnepanelen, meterkasten, verbouwingen en adviseren in de branche.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Soefyan heeft hier in eerste instantie keurig een aantal extra stopcontacten aangelegd voor onze aanbouw. Hij reageerde netjes op berichten en telefoontjes en een afspraak was vlot gemaakt. Al snel bleek een en ander niet naar behoren te werken, en viel telkens in het huis de stroom uit bij gebruik van de nieuwe stopcontacten. Soefyan is om die reden nog een keer terug gekomen voor herstelwerkzaamheden, maar al snel bleek ook dit niet geslaagd: ditmaal vielen de zonnepanelen uit zodra de stopcontacten worden gebruikt. Hij kiest er sindsdien voor om niet te reageren op berichten en zijn telefoon niet op te nemen (gaat regelmatig wel over) of terug te bellen. Wij hebben inmiddels een andere vakman ingeschakeld om tot het gewenste resultaat te komen. In het licht van de vergoeding die Soefyan heeft ontvangen voor deze klus, is zijn houding en service achteraf ronduit teleurstellend te noemen.
 • Teunissen Installatietechniek (TI)
  Teunissen Installatietechniek (TI)
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Elektricien in Eefde

  Erkend elektriciën ✅ • badkamer/keuken renovatie • elektrische CV-ketel en boilers • vervangen/uitbreiding groepenkast • elektra installaties • zonnepanelen • auto laadpalen • airconditioning (vanaf 2024) • hybride warmtepomp (vanaf 2024)

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Soepel contact, werk perfect verricht. Gewoon goed.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Eefde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 415 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Eefde

Populaire diensten

Andere vakmensen in Eefde

Vind vakmensen bij jou in de buurt