Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind witgoed reparateurs in Eefde

Op zoek naar witgoed reparateurs in Eefde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed reparateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed reparateurs in Eefde

 • EmpowerNow

  Witgoed reparateur in Eefde

  Nog geen reviews

  EmpowerNow Kernwoorden : klantgericht, pragmatisch, veilig, duurzaam, effectief & snel Allround faciliterend in praktische (technische) dienstverlening in bezit van VCA: HTS E- en inmiddels 40jr ervaring met uiteenlopende electro-&mechanische systemen van PC/besturingscomputers/electromotoren, Airco's, PLC/Telefonie (VOIP), Smartphones, Electrische pompen, witgoed tot aan autotechniek (Remblokken, Accu, zekeringen, radiator verwisselen, olieverversen), tuinontwerp&meedenken advies aanleg, aanpak & meedenken bouwconstructies & E-installaties: creëren van nieuwe situatiespecifieke ontwerpen. Inkoop-& selectie apparatuur op basis van wensen en technische eisen. Vanuit nieuwsgierigheid en interesse voor techniek en systemen is veel praktische kennis en ervaring opgebouwd door zelf te uit te zoeken en te maken. In principe is alles oplosbaar en reparabel en kan ik alles werkend krijgen : Wel ligt ergens een grens bereikt van of het (gammele) apparaat/constructie de investering nog waard is. Echter de reguliere ''handel'' is niet altijd even duurzaam en legt deze grens helaas niet altijd in het belang van de klant en of mileu/duurzaamheid. Specialisaties & expertises: - Electronica, audio/video, besturingen, installatietechniek, yaccuzi , keukenaparatuur & witgoed, - Telefonie, VOIP configuratie/installatie -TV-s Monitoren, audioapparatuur - PC/Computers, microcomputers, PLC's,, Arduino/Raspberry configuratie, software installatie, website-aanpassingen (geen ontwerp en/of bouw nieuwe websites!) Wel advies en uitgebreid netwerk hiervoor.

 • Klusbedrijf In een keer goed

  Witgoed reparateur in Eefde

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Klusbedrijf In één keer goed staat voor kwaliteit en vakmanschap. Uit passie voor handwerk ben ik in 2015 voor mezelf begonnen. Ik werk graag met mooie materialen en met oog voor detail. Dit beetje extra aandacht wordt erg gewaardeerd. Daarnaast ga ik graag duurzaam te werk; hoge kwaliteit materiaal, lokale producten, zo min mogelijk verspilling/weggooien en duurzaam vervoer (ik rijd op groengas). Naast algemene kluswerkzaamheden ben ik gespecialiseerd in maatwerk buiten timmerwerk (schuren, veranda's, vlonders e.d.), buitenschilderwerk en installatie werk. Natuurlijk gaat bij mij ook wel eens iets niet 'in een keer goed', maar het gaat erom hoe je daar vervolgens mee om gaat; goede oplossing en open communicatie.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Frank is een prettige vakman. Je komt mbt de kosten niet voor verrassingen te staan. Is erg deskundig! Klus duurde langer maar is erg netjes uitgevoerd!
 • Bouw en Installatie Bedrijf Harfsen

  Witgoed reparateur in Eefde

  Beoordeling: 4.4 van 54.4518 reviews

  Bouw- en Installatiebedrijf Harfsen is een allround bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor: - Timmerwerk - Aan & Verbouw - Onderhoud - Gas, water, electra en centrale verwarming - Sanitaire Voorzieningen - Badkamers Wij geven een vrijblijvende offerte, rekenen geen voorrijkosten.

  Laatste review:

  Overige CV, water en gas diensten -

  Denkt goed mee om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Werk ook prima uitgevoerd. Afspraak maken is wat lastiger (John laat zich nog zo snel vangen ;-)). Maar hij heeft ruim op tijd de klus geklaard.
 • Verlaan Dienstverlening

  Witgoed reparateur in Eefde

  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews

  Verlaan Dienstverlening biedt u volledige service bij uw aanpassingen en klussen in en om uw woning. Of het nu gaat om het ophangen van een schapje of het plaatsen van sanitair, het leggen van een vloer of een kleine interne verbouwing, ik help u graag uw wens te vervullen. Ook voor de montage van zelfbouwmeubels of het aansluiten/installeren van al uw apparatuur en kleine reparaties. Kunt u maar geen oplossing vinden voor dat ene ongemakje? Ik denk met u mee en zorg voor het juiste idee! Ik sta voor u klaar bij het opruimen van uw berging of garage, maar ook help ik bij een eventuele verhuizing of het in originele staat terugbrengen van uw huurwoning. Peter Verlaan. Verlaan Dienstverlening Loohof 53 6956 CP Spankeren 06-43930667 verlaandienstverlening@kpnmail.nl KvK 61844152

  Laatste review:

  Overige klussen -

  Verlaan heeft bij mij allerlei klusjes gedaan. Prima werk geleverd en met van alles en nog wat meegedacht. Niet twijfelen, gewoon inhuren.
 • OCON B.V.

  Witgoed reparateur in Eefde

  Nieuw op Werkspot

  Oconbv is een allround bedrijf in elekto technische dienstverlening 10 jaar ervaring. . Tevens transport van goederen mogelijk in bezit van grote bus mercedes sprinter. Wij zijn sinds 2009 bezig om al onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Ik werk het liefst met een vaste prijsafspraak zodat U achteraf niet voor verassingen komt te staan. Graag kom ik kosteloos bij U langs om U een passende offerte aan te bieden. Graag tot ziens!

 • Klussen en Advies Edwin Sloots

  Witgoed reparateur in Eefde

  Beoordeling: 4.2 van 54.251 review

  Hallo, mijn naam is Edwin Sloots, getrouwd, 3 kinderen en woonachtig in Apeldoorn. In 2008 ben ik als franchisenemer een eigen klussenbedijf begonnen onder de naam Edwin Sloots de Klussenier en sinds 2014 verder gegaan onder de naam Klussen&Advies Edwin Sloots. Bij mij kunt u terecht voor alles op het gebied van loodgieter werkzaamheden, elektra werkzaamheden, cv werkzaamheden, tegelzetten, riolering werkzaamheden, kleine dakreparaties, VELUX dakvensters plaatsen en nog veel meer. Ook kunt u bij mij terecht voor advies voor als u een klus zelf wilt uitvoeren, maar niet weet hoe deze aan te pakken, dan kan ik u op weg helpen en eventueel de benodigde materialen verzorgen. De offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend met een bedenktijd van 2 weken. Ook bereken ik géén voorrijdkosten en kom graag langs om de situatie van te voren te bekijken en een passende offerte uit te brengen. Voor meer informatie: www.klussenenadvies.nl of u kunt mailen naar edwinsloots@klussenenadvies.nl of bellen naar 06-51491347

 • Custom Security

  Witgoed reparateur in Eefde

  Beoordeling: 4.5 van 54.551 review

  Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Klaas Helder, 32 jaar, in 2012 ben ik mijn bedrijf Custom Security gestart gericht op elektronische beveiliging en elektra werken. Ik heb reeds 16 jaar ervaring in dit vakgebied en beschik over alle benodigde diploma's en certificeringen om mijn werk goed uit te kunnen voeren. Tevens mag ik certificaten uitgeven tot elke gewenste klasse door mijn Technicus diploma. Netheid, afspraken nakomen en met gedegen materialen werken zijn mijn kenmerken. Bent u op zoek naar een gedegen stukje installatiewerk met vriendelijke en goede service. Dan is Custom Security uw bedrijf. Wij zijn werkzaam met in totaal 3 werknemers.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Klaas is een man die zijn vak verstaat. Hij neemt de tijd en gaat uit van de wens van de klant. Er wordt netjes gewerkt en tussendoor geeft hij goede adviezen als er, al gelang het werk vordert, iets opvalt of anders moet. Over de prijs/kwaliteit verhouding kan ik niks zeggen. Voor mij telt de kwaliteit en Klaas had hier een prima verhaal bij die hij is nagekomen. Hierdoor heb ik verder geen prijzen vergeleken. Als je achteraf een goed gevoel hebt over de job dan is het toch goed?
 • van weeghel dienstverlening

  Witgoed reparateur in Eefde

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Goedendag, Mijn naam is Marco van Weeghel en heb 6 jaar bij een sloopbedrijf gewerkt. Daar heb ik veel werkzaamheden gedaan. Deze benoem ik hieronder. - Beton boren en zagen - Handsloop werkzaamheden - Grondwerk - Sloop en grond werkzaamheden machinaal (Kraan, shovel, schranklader, verreiker, hoogwerker, trekker) Tevens heb ik jarenlange ervaring wat betreft alle werkzaamheden op een melkveehouderij. Ik heb de volgende certificaten, VCA vol DAV 1 en 2 TCTV Ik ben beschikbaar voor alle voorkomende werkzaamheden. Mijn inzet voor een mooi resultaat!

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Goeie vakman een rustige man goeie communicatie. Neemt de tijd en levert goed werk
 • Saalmink Installatietechniek

  Witgoed reparateur in Eefde

  Beoordeling: 4 van 5452 reviews

  Saalmink Installatietechniek is een elektrotechnische totaal installateur. Licht- en krachtinstallaties, zonnepanelen (PV) en laadpalen voor elektrische auto's data, telefonie en internet, voor zowel de particuliere woningbouw als utiliteit. Nieuwbouw, renovatie, uitbreidingen en kleine aanpassingen. Ik ben dealer van The New Motion Laadpalen, specialist in Hager Vision verdelers en bekend met alle voorkomende elektrotechnische installaties. Saalmink Installatietechniek heeft zegelrecht voor nuts aansluitingen en is aangesloten bij Sterkin en Uneto-VNI. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn website www.saalminktechniek.nl Ik heb ruim 23 jaar ervaring in de elektrotechniek, en naast praktische vaardigheden kan ik bogen op een grote theoretische en norm technische kennis.

  Laatste review:

  Professioneel, betrouwbaar, klantvriendelijk en denkt mee met de klant. Geef de juiste adviezen.
 • Combi-klusser

  Witgoed reparateur in Eefde

  Nieuw op Werkspot

Populaire lokale witgoed reparateurs in Eefde

Andere vakmensen in Eefde

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur