Vind elektriciens in Bloemendaal

Op zoek naar elektriciens in Bloemendaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Bloemendaal

 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75499 reviews
  Elektricien in Bloemendaal

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Good Job well done by him! I really appreciate it
 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95116 reviews
  Elektricien in Bloemendaal

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Great guy, helpful and very professional. Did more I asked for, highly recommend it.
 • Multi Elektro Fix
  Multi Elektro Fix
  Beoordeling: 4.7 van 54.7591 reviews
  Elektricien in Bloemendaal

  We zijn ervaren bedrijf voor aanleggen elektra,netwerk en data kabels. ● Wifi verbeteren,computer installatie en opschonen van virussen. ● Camera systemen aanleggen en installeren ● Stopcontacten en schakelaars vervangen,repareren en installeren ● Data kabels aanleggen,wandcontactdozen monteren en RJ45 stekkers knijpen ● Verlichting ophangen, verplaatsen,nieuwe lichtpunt maken, bekabeling aanleggen tussen schakelaar en lichtpunt en dimmers monteren ● Groep uitbereiding meterkast ● Aarde draad aanleggen voor hele huis ●Slimme deurbel installeren ( Nest,Eufy en Ring) ook oude deurbellen vervangen en installeren ● Slimme thermostaat installeren en storing verhelpen ● Inbouwspots aanleggen en storing verhelpen ● Inductie kookplaat groep aanleggen en installeren ● Buiten stroom en buitenverlichting aanleggen en storing verhelpen !!! Binnenkort gaan we ook starten met feeswerkzaamheden!!! <<<<Alle diensten die we leveren staan onder garantie>>>> Multi Elektro Fix

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Deze elektricien is zondermeer de slechte elektricien van Nederland/Wereld nadat ik diverse mailtjes heb verstuurd en gebeld kreeg ik geen antwoord dus heb ik een andere elektricien in moeten schakelen dit verbaast van het feit dat hij de bedrading had gepust het gevolg wij zaten nachts zonder licht op de galerijen en hal. Zonder meer een slechte elektricien. Wout Langereis Koog aan de zaan
 • MULTI ELEKTRA
  MULTI ELEKTRA
  Beoordeling: 4.8 van 54.85687 reviews
  Elektricien in Bloemendaal

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Laghzal communiceert heel duidelijk en is zeer flexibel. De offerte was scherp geprijsd en flexibel in latere aanpassingen. Werkzaamheden zijn zeer professioneel uitgevoerd. Al met al zeer tevreden.
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95217 reviews
  Elektricien in Bloemendaal

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zeer tevreden !
 • Klusbedrijf Vieleers
  Klusbedrijf Vieleers
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Elektricien in Bloemendaal

  Hallo, Mijn naam is Max Van Klusbedrijf Vieleers. Wij kunnen u verder helpen met bijna alle werkzaamheden in en rondom huis zoals: Divers schilderwerk Divers timmerwerk Meubel montage ( o.a. IKEA) Elektra werk Loodgieterswerk Diverse vloeren diverse Transporten (ook spoedjes) verhuizingen begeleiden Bestratings klussen tuin onderhoud ( snoeien/onkruid verwijderen, terras schoon spuiten.) Wij zijn zeer flexibel en denken altijd met u mee. Onze prijzen zijn altijd in overleg en uiterst transparant. Kortom, ik ben allround en als ik iets niet kan dan weet ik voor u de juiste specialist in mijn team te vinden. 7 dagen per week beschikbaar, ook in de avond uren in overleg. Vergeet niet een kijkje te nemen in mijn portfolio.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Max heel vriendelijk legt alles goed uit en mijn voortuin heel schoon 😃
 • TIBS Management
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Elektricien in Bloemendaal

  TIBS Management kan je helpen met je Elektricien klus in Haarlem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met TIBS Management om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Alex werkt precies, komt afspraken na en is pas klaar als de klus echt af is. Een echte vakman.
 • KVD Loodgieterswerkzaamheden
  KVD Loodgieterswerkzaamheden
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Elektricien in Bloemendaal

  Mijn naam is Kevin van Dijk en ik ben 21 jaar oud. Ik ben zelfstandig ondernemer en beschik over de diploma’s en certificaten op vakgebied, inclusief VCA. De werkzaamheden die ik verricht zijn; Riolering, water/cv leiding, (vloer)verwarming, badkamers, keukens, boilers, leidingwerk en ventilatie.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Helemaal blij, buitenkraan kan na jaren weer gebruikt worden. Werkt snel en heel netjes.
 • SWG Installatietechniek
  SWG Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Bloemendaal

  Wij van SWG Installatietechniek hebben over 10 jaar ervaring in wat wij doen. Ons specialisme is alles wat te maken heeft met installatietechniek, van stopcontact tot zonnepaneel en van afvoer tot warmtepomp. Geen klus is ons te groot of te klein. Als u voor SWG installatietechniek kiest dan krijgt u de juiste vakman met de benodigde papieren om uw opdracht tot een succes te brengen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snel en fijn contact gehad, mega lekkage na de storm en Quintin kon snel langskomen om ernaar te kijken. Werk snel en netjes gedaan, zeer tevreden.
 • IT'S-Simple
  IT'S-Simple
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Elektricien in Bloemendaal

  IT’S-Simple is een installatiebedrijf dat zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft in het installeren van zonnepanelen, laadpalen en dergelijken. - We werken met erkende installateurs en goed opgeleide elektriciens. - We geven standaard garanties mee op de volledige installatie. De product garanties variëren van 10-35 jaar. - Wij werken vooral met Esdec materialen. Hiervoor hebben wij gekozen vanwege de goede kwaliteit en garantie periode die dit merk te bieden heeft. Wij kunnen binnen 1,5 maand na akkoord op de offerte uw systeem installeren! Neem gerust even een kijkje op onze website voor meer informatie: www its-simplesolar nl

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Top bedrijf met super dienstverlening. Professioneel en komt zijn afspraken na. Bij deze een dikke aanradar om Stan in te huren voor al je vragen en installaties rondom zonnepanelen!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Bloemendaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2353 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Bloemendaal

Populaire diensten

Andere vakmensen in Bloemendaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt