Vind elektriciens in Avenhorn

Op zoek naar elektriciens in Avenhorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Avenhorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 460 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Avenhorn

 • Monamo Installatietechniek

  Elektricien in Avenhorn

  Beoordeling: 4.6 van 54.65177 reviews

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Super snel een afspraak, kundig en vriendelijk!
 • Koning

  Elektricien in Avenhorn

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Koning Elektra te De Goorn 16 jaar ervaring als elektromonteur Sinds juni 2021 begonnen als zzp-er Regio Noord-Holland

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Zeer goede ervaring met Koning Elektra gehad. Stoppenkast is vervangen en ook in huis zijn nog diverse aanpassingen gedaan. Fijn dat Colin meedenkt met de klant en de klussen professioneel uitvoert. Heel blij mee...aanrader!
 • S.N. Elektrotechniek

  Elektricien in Avenhorn

  Beoordeling: 4.8 van 54.8589 reviews

  Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Tot op heden is hier nooit gebruikt van gemaakt. Vandaar dat wij dit u kosteloos kunnen aanbieden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox gekwalificeerde monteur Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Al meerdere positieve reviews op mijn website en werkspot mogen ontvangen! Hiervoor dank! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 12+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Hoofdschakelaar vervangen omdat ik van 1 naar 3 fase over ga schakelen. Afspraak en prijs afgesproken van WhatsApp. Tijdens werkzaamheden tegen een onvolkomenheid aangelopen dit als extra werk direct opgepakt en opgelost. Prima werk geleverd en zeker aan te bevelen.
 • DS Project Management B.V.

  Elektricien in Avenhorn

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  DS Project Management B.V. is een erkend zegelgerechtigd elektrotechnisch installateur/zonnepaneel installateur en elektrotechnisch inspectiebedrijf. Wij ontwerpen, leveren en installeren al uw elektrotechnische installaties, waaronder meterkasten, en zonnepanelen (PV-installaties). Wij geven u graag advies en zorgen voor eenuitstekende after sales service. Wij informeren u over subsidies, makenlicht- en legplannen en berekenen de energie die u bespaart als u ledverlichting en/of zonnepanelen aanschaft. DS Project Management is tevens erkend installateur eninspectiebedrijf. Wij kunnen de periodieke inspectiesvan elektrische installaties en apparatenvoor u verzorgen conform deNEN 3140 en NEN 1010 bepalingen. Ook leveren en installeren wij stralingspanelen(warmtebron) ter vervangingvan de conventionele verwarmingin een (kantoor) gebouw.

 • Elektroservice Blokdijk

  Elektricien in Avenhorn

  Beoordeling: 4.8 van 54.85392 reviews

  Elektroservice Blokdijk muurfreeswerkzaamheden stofarm infrezen van elektra leidingen. wandcontactdozen verlagen in betonnen wanden, boren doormiddel watergekoeld boren zonder rommel water word direct afgezogen Data/netwerkaanleg Telefonie Krachtstroom storingzoeken/verhelpen 24h Extra groepen plaatsen Groepenkast vernieuwen Advies Verlichting/noodverlichting Bekabeling internet/cai en telefoon Tevens ZZP/Klussen NEN1010 Tevens levering materialen via groothandel

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Top bedrijf.
 • Cue Two

  Elektricien in Avenhorn

  Beoordeling: 5 van 55520 reviews

  Gediplomeerd en bevoegd elektricien met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van storingen en installatiewerkzaamheden. Inspecteur NEN1010 en keurmeester NEN3140. Werkgebied: Noord-Holland, boven het Noordzeekanaal. Standplaats Heerhugowaard. Werkzaamheden Aanleg, onderhoud, reparatie, vervanging, inspectie en keuring van elektrotechnische installaties (alles tussen de elektriciteitsmeter en het stopcontact). Uitgesloten: - betonfrezen in plafonds - grondverzetwerk - reparatie van apparaten met een stekker Werkhouding Netjes, veilig en volgens de voorschriften. Met een glimlach en zonder fratsen. "High quality, fair price." Professionele werkhouding en uitrusting. Eigen meetapparatuur. Bevoegd om te werken aan huisinstallaties en bedrijfsinstallaties tot 63A hoofdaansluiting. Duidelijke afspraken. Voorkeur voor werk op basis van een vaste prijs vooraf. Dat voorkomt verrassingen achteraf. Geen voorrijkosten binnen het werkgebied. Drie maanden garantie op uitgevoerd werk. Materialen Alle voor uw project toegepaste materialen voldoen aan de eisen die gelden voor de professionele dienstverlening binnen de branche Elektrotechniek, en zijn ten minste voorzien van KEMA-keur. Apparaten, armaturen schakelmaterialen, groepenkasten en dergelijke van goede kwaliteit. U ontvangt 1 jaar garantie op geleverd materiaal. Installeren van door u ingekochte materialen geen bezwaar, mits van professionele kwaliteit. Inspectie en keuring Bevoegd en uitgerust voor het uitvoeren van inspecties aan vaste elektrotechnische installaties volgens NEN1010. Keurmeester NEN3140, zowel voor vaste installaties als elektrische arbeidsmiddelen. Zakelijk en particulier. In het bezit van gekalibreerde test- en meetapparatuur. Duidelijke en overzichtelijke rapportages. Hoe werkt Werkspot? Werkspot bemiddelt tussen u als opdrachtgever en ons als geïnteresseerde opdrachtnemers. Werkspot ontvangt van elke opdrachtnemer waar u contactgegevens mee deelt een 'leadbedrag'. Afhankelijk van de grootte van een klus varieert dit bedrag tussen € 4,00 en € 30,00. Voor het aanpassen van een groepenkast wordt een hoger leadbedrag bij ons in rekening gebracht dan voor het ophangen van een lamp. Kies de categorie van uw klus dus zorgvuldig. En realiseer u, dat het leadbedrag bij elke opdrachtnemer in rekening wordt gebracht waar u een bericht aan verstuurt. Als u een bericht aan tien geïnteresseerde opdrachtnemers verstuurt, dan betalen zij allemaal het 'leadbedrag'. (Werkspot handelt in contactgegevens, niet in klussen.) Ga hier alstublieft zorgvuldig mee om. Neem alleen contact op met opdrachtnemers waar u serieus mee in zee wilt gaan.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Geleverde diensten en werk: - Onderzoek elektra en IT infrastructuur - Montage Ring doorbell - Montage Buitenlamp - Aanpassingen stoppenkast - Ethernet draden trekken - Stopcontacten verplaatsen Van te voren een prettige opname gehad van het uit te voeren werk. Daarbij werd gelijk meegedacht voor mogelijke oplossingen op gebied van elektra en IT infrastructuur. De offerte was glashelder in de kosten en benodigde tijd en deze afspraken zijn ook nagekomen. Uitgevoerde werk was helemaal naar tevredenheid en afspraak. Cue two nam zelf de moeite op zich om draden netjes weg te werken. (Extra benodigde tijd werd voor rekening van de uitvoerder genomen). Ook was het geen probleem om een klein extra mankement op verzoek op te lossen zonder daar gelijk extra voor in rekening te brengen.
 • ISAV

  Elektricien in Avenhorn

  Beoordeling: 5 van 555147 reviews

  SPELREGELS WERKSPOT Zodra u als opdrachtgever uw contactgegevens deelt betaalt de vakman een leadprijs aan Werkspot Beste potentiële klant, Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, service en onderhoud van de volgende technieken: - audio - video - televisie - elektra - data (netwerk) - domotica - camera beveiliging - warmtebeeld foto’s Wij delen onze kennis en passen deze toe bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over: - het aansluiten van uw verlichting - storingen in elektra - het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal - het aanleggen van data (netwerk) bekabeling (Cat5e - Cat6 - Cat6a - Cat7) - het doormeten van uw data bekabeling (lengte + kwaliteit kabel etc. - RJ45 connector codering) - de installatie van accespoints in uw huis of bedrijf - het aansluiten en op orde brengen van uw audio & video - het ophangen van uw TV of Beamer - het tv signaal (CAI) op de juiste plek krijgen - het wegwerken van bekabeling - de veiligheid in en om uw huis of bedrijf - hulp met configuratie en beveiliging van uw WiFi router - het slimmer maken van uw woning - solderen of krimpen van connectoren op kabels - het ophangen van objecten aan alle soorten wanden of plafond - warmtebeeld foto en film (thermisch) Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en zorgen ervoor dat er stofvrij wordt gewerkt. ISAV heeft diverse diploma’s waaronder in de ICT en elektrotechniek. ISAV is gespecialiseerd en gediplomeerd in netwerkbekabeling. ISAV is VCA gecertificeerd en in het bezit van VOG. Wij hebben jaren lange ervaring in het werken bij de overheid zoals defensie, politie en diverse overheidsinstanties. Het opruimen van de werkplek en een duidelijke omschrijving van de gedane werkzaamheden zijn altijd inbegrepen bij de verrichte werkzaamheden. Wij zijn nette en betrouwbare heren die op een zeer breed vlak technisch aangelegd zijn. Wij vervangen geen meterkasten. Wij kunnen alle overige elektrotechnische werkzaamheden doen tot aan de meterkast. Wij kunnen alle soorten data bekabeling werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen elk soort audiovisuele opdracht uitvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij doen aan iedere vorm van kabel management: het netjes en op orde maken van bekabeling bij particulieren en bedrijven. Wij installeren IP camera systemen bij particulieren en bedrijven. Dit is inclusief de configuratie van de IOS of Android App. Wij zijn ingeschreven bij de KVK. Wij zullen uw klus naar alle eerlijkheid en op professionele wijze uitvoeren. Met vriendelijke groet, Koen Voorbij ISAV

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Snelle reactie, duidelijke communicatie. betrouwbaar en goed.
 • Uni Elektra Services

  Elektricien in Avenhorn

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Hallo. Ik heb ruime ervaring in het werken met elektrische, sanitaire en andere installaties. Ik kan uw probleem snel en efficiënt oplossen.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Wij zijn zeer tevreden over Robert. Goed werk, vriendelijk en een goede prijs voor het werk dat hij heeft gedaan.
 • Veerman Installatie

  Elektricien in Avenhorn

  Beoordeling: 5 van 55524 reviews

  Gecertificeerd installateur. Ruime ervaring in aanleg en reparatie van Water, Afvoer, Gas, verwarming en Elektra. Specialisme in aanleg van CV ketels, Quooker, uitbreiding meterkasten, zonnepanelen en meer algemeen aanleg van leidingwerk voor renovatie van keuken en badkamers. Ook voor storingen aan CV ketels kunt u bij mij terecht. Ik werk netjes en zonder lange wachttijden. Ik gebruik altijd goede gereedschappen en materialen en ik ben er trots op om te horen dat klanten altijd erg tevreden zijn. Ik ben gevestigd in Hoorn en werk graag in Hoorn en omgeving, Volendam en de regio Waterland, de regio West-Friesland en de omgeving van Alkmaar. Desgewenst verzorg ik ook timmerwerk en tegelzetten.

  Laatste review:

  Boiler plaatsen of vervangen -

  Een echte vakman,die netjes en goed werkt. Denk goed mee,en heeft een grote werkbus met professionele gereedschappen. Leuke en spontane man,die zijn vak goed verstaat. De prijs is zeker niet duur,gewoon goed.. Als ik weer een klusje heb weet ik wie ik bellen moet. Veerman installatie.
 • Arya Techniek

  Elektricien in Avenhorn

  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews

  Ik heb electrical engineering gestudeerd (hoogspanning, elektrotechniek) Meer dan 12 jaar ervaring in elektrische installatie. Geïnteresseerd in nieuw bouw installatie, renovatie, storingen verhelpen, inductie en groepenkasten vervangen. Wij kunnen ook u helpen met andere klussen. Ik heb beste apparaten zoals dozenboor voor beton, freesmachine met een combinatie van bouwstofzuiger van Makita die zorgt voor een stofvrije werk. Ik heb meeste materialen op voorraad, bestel ik de beste kwaliteit met fabriekgarantie. Ik spreek Engels, Perzisch en Nederlandse. Contact met leuke klanten voor me is de leukste deel van mijn werk. Arya Techniek

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Arya reageerde snel en heeft wat geschoven in zijn planning om ons snel te kunnen helpen ivm gepland schilderwerk. Naar volle tevredenheid de klus uitgevoerd.

Populaire lokale elektriciens in Avenhorn

Andere vakmensen in Avenhorn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur