Vind een badkamerspecialist in Utrecht

Woon je in één van de authentieke woningen in Utrecht? Dan is de kans groot dat je badkamer wellicht wat aan de kleine kant is. Wil je toch optimaal gebruikmaken van de ruimte? Schakel dan een badkamerspecialist uit Utrecht in om met je mee te denken. Deze professional kan je ook helpen bij het repareren van sanitair of het plaatsen van een nieuwe badkamer. Plaats gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot en kom in contact met vakmensen uit jouw regio.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Utrecht

 • Cam Bouw B.V.
  Cam Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9571 reviews
  Badkamer specialist in Utrecht

  Renovatie UWE BADKAMER / STUKADOOR /KOZIJNEN/SLOOP SPECIALIST CAM BOUW BV WE ZIJN ALS AANNEMERSBEDRIJF TEVENS EIGENAAR VAN SANISALE SLIEDRECHT EN SANISALE WORMERVEER UW WONING VERBOUWEN OF RENOVEREN? CAM BOUW BV ZORGT DAT HET GOED GEREGELD IS! CAM BOUW BV is een gerenommeerd afbouwbedrijf met een team van meer dan 51 vakkundige medewerkers. Heeft uw plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Cam Bouw BV maakt dromen waar. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” hebben wij, al meer dan 25 jaar, vele woonhuis verbouwingen en projecten uitgevoerd en naar volle tevredenheid opgeleverd. -Badkamer renovaties gemiddelde prijzen zijn: € 7.450,- exclusief btw -Zeer kleine badkamer renovatie zoals een wasbak en een douche, gemiddelde prijzen zijn: € 6.550,- exclusief btw -Nieuwbouw woningen badkamer installatie gemiddelde prijzen zijn: 7.250,- ex btw -Apart wc ruimte renovatie 2.350,- ex btw -badkamer renovatie Instagram: cam_bouwbedrijf Prijzen Sausklaar wanden+plafond inclusief materiaal is €15,- p/m2================= Sausen Airless Spuitwerk inclusief materiaal verf: € 12,- ===================== Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 23,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. 5 jaar garantie op badkamers werkzaamheden zoals lekkage,voeg,kitwerk 5 Jaar garantie op al ons schilder en stukadoor werkzaamheden -glad stucwerk -spachtelputz 5 Jaar garantie op al ons schilder werkzaamheden -sauswerk -spuitwerk -schilderwerk ( kozijnen,deuren,) 10 jaar Garantie op ons bouw werkzaamheden -vloerverwarming -aanbouw,opbouw -sloopwerk Sausklaar wanden Met materiaal is €15,- p/m2 Sausklaar plafonds € 15,- p/m2 Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 22,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Met Cam staan we als bouwbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende materialen. CAM BOUW BV verzorgt én ontzorgt uwe de hele bouwproject van A tot Z.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Duidelijk en snel met communiceren, houdt zijn afspraken na en levert kwaliteit.
 • S.V.M. bouw & renovatie
  S.V.M. bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55112 reviews
  Badkamer specialist in Utrecht

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  SVM bouw bood een scherpe prijs en een snelle startdatum. Werken met spaanstaligen. Ik heb dat absoluut niet als probleem ervaren. Deze mannen werken hard en leveren een mooi kwaliteitsproduct. Ze zijn flexibel en lossen alles op wat je gaandeweg anders wil of beter wil. De controle en achtervang is goed, er waren paar kleine details die ik net even beter wou in de afwerking en dat lossen ze keurig op. Ik zou zeker weer zaken doen met deze club.
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85399 reviews
  Badkamer specialist in Utrecht

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel en volgens afspraak.
 • Storingservice123
  Storingservice123
  Beoordeling: 4 van 54527 reviews
  Badkamer specialist in Utrecht

  Storingservice123 Jouw Complete Oplossing voor Elektriciteit, Loodgieterswerk, Dakreparatie en Bouwklussen! Voor elk probleem: elektrisch, loodgieter, dak of bouw, wij staan voor je klaar! Snel, betrouwbaar en transparant. Problemen met elektriciteit? Onze professionele elektriciens bieden snelle en betrouwbare storingsdiensten. Waarom kiezen voor Storingservice123? Snel en Efficiënt Bij elektrische, loodgieters-, dakdekkers- en bouwkundige problemen is tijd van essentieel belang. Onze vakmensen staan snel en betrouwbaar klaar om problemen efficiënt op te lossen. 24/7 Beschikbaar 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar voor al uw behoeften op het gebied van elektriciteit, loodgieterswerk, dakbedekking en bouwkunde. Snelle, betrouwbare en transparante service, zelfs in noodgevallen! Gekwalificeerde vakmannen Van elektra tot loodgieterswerk, dakreparaties tot bouwkundige projecten – wij lossen elk probleem snel en betrouwbaar op. Onze deskundige vakmannen zijn volledig gecertificeerd en transparant, zodat je elektrische installatie in goede handen is. Transparante Tarieven Bij Storingservice123 lossen onze elektriciens, loodgieters, dakdekkers en bouwkundige vakmannen elk probleem snel en betrouwbaar op. We geloven in transparantie en hanteren duidelijke tarieven, zonder verborgen kosten. Bekijk onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op! LET OP: voor spoedeisende meldingen zijn wij 24/7 bereikbaar!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels repareren-
  1ex afgebeld en afspraak verschoven 2ex niet komen opdagen zonder af te bellen 3ex ze zorgen dat er vandaag iemand komt dat was vanmorgen om 10:00u. Het is nu 16:15 en er is nog steeds niemand gekomen om de klus op te pakken.
 • ExtraHanden
  ExtraHanden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Badkamer specialist in Utrecht

  Ervaren vakmannen met het hart op de juiste plek die elke klus kunnen klaren. Meer dan 5 jaar ervaring Scherpe en eerlijke prijzen Flexibel en betrouwbare service Hoge kwaliteitsnormen

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Afspraak kon snel ingepland worden, op tijd op afspraak en snel geïnstalleerd.
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95234 reviews
  Badkamer specialist in Utrecht

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Harry levert goed werk en advies. Klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Utrechtklussen
  Utrechtklussen
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Badkamer specialist in Utrecht

  kan je helpen met je Schilder klus in Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen, Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Ivan en zijn team hebben snel en goed gewerkt
 • Ventura by Emile Leenen
  Ventura by Emile Leenen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Badkamer specialist in Utrecht

  Hoi, ik ben Emile. Ik werk zo’n 5 jaar in de renovatiewerkzaamheden en heb vele mensen blij mogen maken met vooral badkamers, toiletten en totaalrenovaties. Ik ben het liefst vroeg in het proces betrokken om met je mee te denken in de mogelijkheden. Denk hierbij aan functionaliteit, esthetiek en budget. Voor, tijdens en na de werkzaamheden vind ik het belangrijk om goed te communiceren. Ik werk met offertes waarin ik het werk zo goed mogelijk omschrijf. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. Ik kom graag een keer langs!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Correct en Integer; Goede communicatie en perfect
 • KZ Montage
  KZ Montage
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Badkamer specialist in Utrecht

  hallo beste klanten. ik doe al 13 jaar badkamers renovatie daar naast doen we ook stukadoor werk en verven . en plafond decoratie het (renovatie en badkamer montage )van een woning is een flinke investering. als opdrachtgever wil je een goed resultaat en zo min mogelijk gedoe. (vertragingen kostenoverschrijdingen, slecht kwaliteit, discussie) ontstaat bij een slechte voorbereiding en wanneer de risico's niet goed worden inschat of niet goed benoemt zijn in een contract. Dat kan gebeuren als je onvoldoende kennis hebt van alle relevantie aspecten.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer tevreden over KZ Montage! Vooraf duidelijke afspraken met elkaar gemaakt, daar heeft KZ zich keurig aan gehouden. Ze werken snel en hun kwaliteit is van hoog niveau. Ze houden rekening met omwonenden (ik woon in een appartementencomplex) en zorgen ervoor dat alles schoon en opgeruimd blijft. Als ik ooit weer mijn badkamer ga renoveren schakel ik zeker KZ Montage weer in.
 • Bouwmeester Abasov
  Bouwmeester Abasov
  Beoordeling: 5 van 55553 reviews
  Badkamer specialist in Utrecht

  Als bouwer met 15 jaar ervaring is ons doel om plezier te hebben in wat we doen. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Daarom doen we er alles aan om ons werk zo goed en mooi te maken met materialen van de hoogste kwaliteit. We voeren vakkundig pleister-, verf-, tegel-, elektra- en badkamerrenovaties uit en geven garantie op al onze werken.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Bouwmeester Abasov heeft fantastisch werk geleverd! De mannen werken professioneel, nauwkeurig en zeer netjes. Zo werd het hele huis afgeplakt en iedere dag opgeruimd. Communicatie met Elshad verloopt voorspoedig, is altijd te bereiken en denkt kritisch mee met de ideeën. Echt een pluspunt want zo heeft hij onze uitgewerkte plannen nóg mooier gemaakt. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en extra werk was en is geen enkel probleem. Je hebt echt het gevoel dat ze met hun eigen huis bezig zijn en dus altijd voor het mooiste resultaat gaan. Erg fijn voor perfectionisten zoals ik… ;) Wij kunnen Bouwmeester Abasov dan ook van harte aanbevelen - niet twijfelen, gewoon doen!

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Utrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 751 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Utrecht

Wat kost een badkamerspecialist uit Utrecht gemiddeld?

Als je je badkamerklus uitbesteedt, is het logisch dat je wilt weten hoeveel budget je moet reserveren. Zo weet je hoe lang je moet sparen voor je een badkamerspecialist uit Utrecht kan inschakelen. Tenminste als je die luxe hebt. Als blijkt dat je douchebak lekt, moet je snel overgaan tot actie. Als je dan te lang wacht, heb je een grote kans dat je houten ondervloer van je Utrechtse woning gaat rotten.

 • Gemiddeld betaal je voor het plaatsen van een nieuwe douche een bedrag tussen de € 600,- en € 1.900,-.
 • Het renoveren van een totale badkamer kost gemiddeld tussen de € 700,- en € 1.700 euro.

Zoals je kunt zien, verschillen de bedragen nogal. Dit komt omdat de totale prijs afhankelijk is van het gekozen sanitair en het aantal vierkante meters. Wil je de prijs weten van meer klussen? Neem dan een kijkje in onze prijspagina of neem contact op met een badkamerspecialist uit Utrecht voor een prijsvoorstel op maat.

Hoe kun je besparen op een badkamerspecialist in Utrecht?

Ben je een handige doe-het-zelver? Dan overweeg je misschien om zelf aan de slag te gaan met je badkamer. Realiseer je in dat geval goed dat het werken in een badkamer om specifieke kennis vraagt. Als je bijvoorbeeld een kraan verkeerd monteert, heb je al snel te maken met lekkage. En het is natuurlijk zonde als je dure tegels scheef op de muur zitten of na enkele maanden al loslaten. Wil je dit voorkomen? Dan is het slim om een badkamerspecialist uit Utrecht in te schakelen. Om toch op de klus te besparen, kun je bijvoorbeeld afspreken dat je zelf het sloop- en breekwerk voor je rekening neemt en de oude badkamer afvoert. Een andere mogelijkheid is door de klus flexibel te plannen. Het gevolg is vaak wel dat je langere tijd in de troep zit en niet kunt douchen. Het is aan jou hoe praktisch je dit vindt.

Waar moet je op letten bij het selecteren van een badkamerspecialist uit Utrecht?

Het renoveren van een badkamer kost een hoop geld en het is logisch dat je dan de zekerheid wilt van een goede professional. Bij het selecteren van een badkamerspecialist uit Utrecht is het daarom slim om te onderzoeken wat voor klussen de professional eerder heeft uitgevoerd en hoe tevreden eerdere klanten zijn. Daarom vind je op Werkspot reviews van de vakmensen uit jouw regio. Dat maakt de keuze een stuk eenvoudiger.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Utrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt