Vind vakmensen in Delden

Op zoek naar vakmensen in Delden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Delden

 • HS Klus & montage
  HS Klus & montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews

  HS Klus&Montage beschikt over ervaren vakmannen, die accuraat hun werk uitvoeren. Wij bieden garantie op al ons uitgevoerde werkzaamheden. Wij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Komt op tijd, werkt netjes. Zelfs de meterkast zelf nog even geordend. Aanrader!
 • PV Installatietechniek
  PV Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews

  Mijn naam is Peter Vetketel, 35 jaar en heb meer dan 7 jaar werkervaring als elektromonteur. Ik werk als projectleider bij een netbeheerder en parttime als elektricien voor mijn eigen bedrijf PV Installatietechniek. U kunt mij voor alle klussen mbt installatie/elektra inschakelen. Ik luister naar wat uw wensen zijn en denk graag met u mee om dit te realiseren. Standplaats is Hengelo OV, werkgebied +/-40 km. Ik beschik o.a. over; VCA Vol BEI VOP thp Dus bent u op zoek naar een ervaren elektromonteur die nauwkeurig werkt, goed luistert naar wat u wilt en ook samen naar een oplossing zoekt? Ik kan u helpen bij onder andere; - Een nieuwe meterkast plaatsen - Extra groep(en) toevoegen - Stopcontacten verplaatsen /toevoegen/verplaatsen - Elektra voor een nieuwe keuken gereed maken - Overige klussen mbt elektra - Plaatsen en aansluiten van apparatuur - Netwerkkabels aanleggen

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Heeft netjes gewerkt, en alles naar tevredenheid de klus geklaard. Super
 • Parketservice-Enschede
  Parketservice-Enschede
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews

  Parketservice Enschede Is met meer dan 30 jaar ervaring als all round Parketeur een slimme keuze. Wij werken door heel Nederland voor bekende bedrijven. Wij zijn specialist in de volgende vloeren - tapis of bourgongne parket - patroonvloeren - renovatie van parket - onderhoud van parket en pvc - montage lamelparket of duoplank - montage pvc verlijmd of click - egaliseren van beton en houten vloeren - complete traprenovatie Parketservice-enschede werkt uitsluiten met de beste machine en stofvrij Voor onze parketvloeren werken we met de beste oliën en lakken Deze zijn allemaal gebaseerd op 2 componenten Deze is vele malen sterker dan de reguliere oliën die anderen gebruiken Voorbeeld Oliën op 2 componenten basis incl evt op kleur maken All in € 17,50 p/m2 incl btw Lakken 3 laags tevens ook 2 componenten In meerdere soorten - extra mat - mat - zijdehlqlans - hoogglans All in € 22,50. p/m2. Dit alles met een volledige garantie op afwerking Wij hopend welkom te heten bij de vele tevreden klanten die u voor zijn gegaan Mvg parket service enschede

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  De klus leverde helaas absoluut niet het gewenste resultaat op. Hij had geen voorbeeldstaaltjes mee hoe de olie op de geschuurde vloer eruit zou zien. Van een stukje van 1cm moest ik dat beoordelen. Mijn wens was een lichte vloer, maar de vloer werd heel donker opgeleverd. Dat was toch wel mijn fout zeiden ze, ik had immers toegestemt vanuit die ene centimeter. Ik had verwacht dat iemand wel weet wat een lichte vloer betekent. Na veel gedoe wou hij het dan nog wel een keer afschuren, is ook komen opdagen maar kon het niet doen omdat het parket blijkbaar nog te vochtig was. Andere afspraak gemaakt, de avond van te voren bleek hij plots ziek, zonder dat zelf enigszins op tijd aan mij door te geven. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer. Leverde veel stress op dit. Als je een eigen bedrijf hebt zorg je ervoor dat je vervanging hebt als je ziek bent. Geen aanrader. De manier en de toon waarop mensen reageren op een klacht zegt altijd voldoende.
 • Sonny Bride Stukadoor/onderhoud
  Sonny Bride Stukadoor/onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85310 reviews

  Welkom op mijn Werkspot pagina. Mijn naam is Sonny en ik zit geruime tijd in het vak Stukadoren. Wij komen vrijblijvend langs voor advies cq een offerte, begroting op afstand geven via een omschrijving of foto's is niet altijd mogelijk. Op al onze offertes en werkzaamheden, zijn onze voorwaarden van toepassing. Op uw verzoek zal een kopie verstrekt worden. Wij zijn Lid van: NOA.. NEDERLANDSE ONDERNEMERSVERENIGING VOOR AFBOUWBEDRIJVEN. Met vriendelijke groeten, Sonny Bride

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Sonny is een erg vakkundige stukadoor. Zijn vakkundige en enthousiaste manier van werken sprak ons erg aan. Hij communiceert goed en levert, met zijn team, vakwerk! Als je vragen hebt, krijg je meten antwoord en wil hij eventuele onduidelijkheden direct oplossen. Bij een volgende klus zullen wij Sonny zeker weer benaderen.
 • Stukadoorsbedrijf Roemer
  Stukadoorsbedrijf Roemer
  Beoordeling: 4.5 van 54.5532 reviews

  Hallo, mijn naam is Roemer Ferenschild, ik woon in Hengelo OV, ik ben ooit begonnen als schilder maar mijn interesses lagen toch ergens anders, ik ben toen via via een paar jaar geleden in contact gekomen met een ervaren stukadoor die al 40 jaar in het vak zat, ik heb toen gevraagd of hij mij het vak kon leren en sindsdien ben ik werkzaam als stukadoor, we hebben een lange tijd samen gewerkt maar uiteindelijk is hij ermee gestopt en ben ik alleen verder gegaan, genoeg geleerd en wist ook zeker dat ik het alleen aan kon. Ik doe dit werk met heel veel plezier, zodra ik de contact gegevens van de klant heb dan neem ik gelijk contact op dan app of bel ik even om een afspraak te maken om eerst even langs te komen zodat ik de klus kan bekijken en samen met de klant alles nog even goed op te meten zodat er geen misverstanden komen over de vierkante meters! Ik ben een eerlijk persoon en wil mijn naam hoog houden, ik vind het super belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn en blij zijn met het resultaat. Als er iets mis is of er moet iets bijgewerkt worden dan kom ik met alle plezier terug om het te herstellen, zoals het hoort! Bent u blij dan ben ik ook blij!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Echte vakman! Komt afspraken na, communiceert helder, vriendelijke kerel en een top resultaat. Ik kan Roemer aanraden als je een goeie stucadoor zoekt voor een betaalbare prijs. Tot laat in de avond doorgewerkt en alles netjes achtergelaten na afloop.
 • Wanno bv
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews

  Heb veel ervaring in totaal bouw. Van huis uit altijd elektricien (gecertificeerd) en loodgieter geweest. Ook ben ik gecertificeerd voor zonnepanelen. Wij bieden daarnaast onze diensten voor airco en warmtepompen. Door mijn gevoel voor totaal bouw heb ik me zowel verdiept in tekenen en ontwerpen. Betreft bouw heb ik echt alles in huis. Van klein tot groot. Ik neem ieder klus serieus aan en hou van details. Let op! Wij komen uit Hengelo Overijssel. Wij werken op uurtarief.

  Laatste review:

  Pelletkachel plaatsen of vervangen -

  Bij het plaatsen van de kachelpijp kwamen we een obstakel tegen in de schoorsteen. Geen probleem voor Ary. Wat slijpwerk, staande op mijn dak bij de schoorsteen, en we konden verder. Prettige en kundige man om je klus te laten verrichten
 • S.T.E klusBedrijf
  S.T.E klusBedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  S.T.E klusbedrijf is inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom het huis. Badkamer,keuken, woonkamer of tuinen . We zijn bereid om alle soorten klusjes uit te voeren:laminaat leggen, schilderwerk en behang ,stukadoren, timmeren en montage. Ons bedrijf is in Hengelo Overijssel bevestigd. certificaten : Interieur meubelmaker Voor alle werkzaamheden hebben we specialisaties . Bedrijfsmotto : De kroon op het werk zetten.

  Laatste review:

  Deuren repareren -

  Zeer keurig, conform afspraak. Voor een volgende klus zou ik zeker weer met Alaa samenwerken. Klus is geheel volgens afspraak en verwachting afgerond.
 • PP Vloeren
  PP Vloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

  Gevestigd in Enschede werkgebied binnen straal van 75km 12 jaar werkzaam in het vak en sinds begin 2021 als zzp-er Mijn specialisatie is het leggen van vloeren; Pvc Hout Laminaat Motief: visgraat, band en bies Egaliseren en opschuren van de vloer Plinten zowel plak als mdf Afkitten Schoonloopmat insnijden Hoek profiel plaatsen En nog veel meer Verzekering: aansprakelijkheidsverzekering bij beschadiging muur etc Ik werk alleen met professioneel gereedschap van makita en dewalt en dat zie je terug bij het eindresultaat

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Philip heeft goed werk geleverd. Een gedeelte van het laminaat uit de oude woning in de nieuwe woning gebruikt. Uiterst tevreden over het eindresultaat!
 • S.J. Rietberg
  S.J. Rietberg
  Beoordeling: 4.8 van 54.8593 reviews

  Mijn naam is Sibor Rietberg, 49jaar en woonachtig in het prachtige Enter. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de bouw, waarvan 5 jaar in een timmerwerkplaats en 25 jaar in de bouw. In de timmerwerkplaats heb ik ramen, kozijnen, deuren gemaakt , afgemonteerd en afgehangen. In de bouw heb ik jaren woningen van binnen compleet afgetimmerd, badkamers gemaakt, trappen geplaatst, plaatsen van dakramen en dakkapellen, carpots gebouwd, buitenbekleding aangebracht, enz, enz. Kortom niks is mij vreemd in de bouw. Ik werk snel, maar accuraat en heb oog voor detail. Ik zie het iedere keer als een mooie uitdaging om goed werk af te leveren tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Een tevreden opdrachtgever, daar werk ik voor! Werkwijze: wanneer u een opdracht heeft, kom ik graag eerst bij u langs om kennis te maken. Wij kunnen dan samen ter plekke de opdracht bespreken en ik kan u nog aanvullend advies geven, indien wenselijk. Met vriendelijke groet, Sibor Rietberg Rietberg Timmerwerken.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Sibor en zijn team zijn vakmensen. Ze denken mee en ontzorgen je. Bij ons hebben ze slaapkamers en een vliering gerealiseerd op de zolder. Zeer tevreden zijn wij met hoe het geworden is!
 • BS vloeren specialist
  BS vloeren specialist
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews

  Ik heb zelf 20 jaar ervaring met vloeren leggen .uiteindelijk eigen bedrijf. Wij leveren vakkundig en gegarandeerd werk met scherpe prijzen.

  Laatste review:

  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen -

  Super werk geleverd! Pvc vloer en laminaat vloer laten leggen. Super strak, komt afspraken na en tegen een strak tarief! Super tevreden :)

Alle beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur