Vind vakmensen in Wierden

Op zoek naar vakmensen in Wierden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Wierden

 • AB4YOU Boomverzorging
  AB4YOU Boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.95143 reviews

  Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de boomverzorging, de werkzaamheden bestaan uit: Bomen snoeien Bomen kappen en zagen Boom veiligheid controle - VTA

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Twee boomstronken gefreesd. Vriendelijke man die zijn vak verstaat en netjes werkt.
 • Sonny Bride Stukadoor/onderhoud
  Sonny Bride Stukadoor/onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85305 reviews

  Welkom op mijn Werkspot pagina. Mijn naam is Sonny en ik zit geruime tijd in het vak Stukadoren. Wij komen vrijblijvend langs voor advies cq een offerte, begroting op afstand geven via een omschrijving of foto's is niet altijd mogelijk. Op al onze offertes en werkzaamheden, zijn onze voorwaarden van toepassing. Op uw verzoek zal een kopie verstrekt worden. Wij zijn Lid van: NOA.. NEDERLANDSE ONDERNEMERSVERENIGING VOOR AFBOUWBEDRIJVEN. Met vriendelijke groeten, Sonny Bride

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Heel erg tevreden! Een leuke spontane vakman die erg netjes werkt (collega net zo, kwaliteit is voor Sonny belangrijk merk je). Heeft ons tevens met spoed geholpen wat echt een dikke pluim verdiend. Legt uit wat hij gaat doen en weet wat hij doet, volle vertrouwen daardoor erin. Kamer werd netjes aangeveegd en opgeruimd. Ik sla hem zeker op voor de toekomst, een toppertje.
 • MM-Klussenbedrijf
  MM-Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Jaren heb ik gewerkt voor grote aannemers in mijn regio, zowel woningbouw en utiliteitsbouw. Eerst in loondienst, toen in 2021 als zzp'er. Altijd heb ik dat beetje extra gegeven. Nieuwe ontwikkelingen bijgehouden, bijscholing, behoeftes van de klant bijhouden. Altijd ervoor gezorgd dat zowel klant als opdrachtgever tevreden waren. Toch is er altijd die drang geweest om geheel zelfstandig te werken. Zelf mijn projecten regelen. De touwtjes in handen hebben van A tot Z. In 2021 heb ik samen met mijn vrouw deze stap genomen. Ik wil graag mijn kennis en mijn ervaring inzetten bij de mensen tuis zodat ik een eerlijk, en vakkundig werk kan leveren. Kortom voor een veilig, kwaliteit en mooi resultaat moet u bij MM Klussenbedrijf zijn. Wij bieden u alles wat u nodig heeft rondom uw verbouwing, opbouw, aanbouw, elektra werk. Alles in en rondom het huis.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Prima, Prima, Prima, Prima, Prima, Prima, Prima, Prima, Prima, Prima, Prima, Prima, Prima, Prima, Prima,
 • Albrotech B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij zijn een elektrotechnisch bedrijf met ruime ervaring in uiteenlopende technische installaties. Bij ons bent u ervan verzekert dat de installaties door elektrotechnisch opgeleide medewerkers worden aangesloten. Wij installeren als nevenactiviteit tevens diverse aan en afvoerinstallaties en voeren overige technische diensten uit waaronder test en inspectiewerkzaamheden.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Waanzinnig bedrijf om mee te werken, betrouwbaar en doen wat ze zeggen. Communicatie top, geleverd werk super!!! 2 top gasten, ik zou ze zeker aanraden!
 • Sowepro B.V.
  Sowepro B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Schuttingfabriek is een activiteit van Sowepro BV. Een timmerfabriek die beschikt over alle gangbare houtbewerkingsmachines maar ook een cnc-freesmachine en zaagmachine. Het bedrijf bestaat vanaf 2009. Schuttingfabriek is een van de grotere producenten van schuttingen in Nederland, naast toelevering aan andere bedrijven die actief zijn in de schuttingbouw leveren wij zelf ook aan particulieren door heel Nederland. In de regio Overijssel, Drenthe en Gelderland (Veluwe en Achterhoek) zijn wij ook actief in het plaatsen, van voornamelijk hout met beton schuttingen. Door te kiezen voor Schuttingfabriek, kiest u voor: Kwaliteit, garantie, oplossingsgericht denken, ervaring en luisteren naar uw wensen. Wij van schutting fabriek zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom geven wij op al onze producten 5 jaar garantie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Schuttingfabriek een vanzelfsprekendheid en daarom werken er in de productielocatie ook medewerkers die een afstand tot arbeidsmarkt hebben u koopt daarmee een schutting die bijdraagt aan de participatie van alle mensen uit onze samenleving aan het werkproces. Het hout dat door schuttingfabriek word verwerkt is ingekocht bij leveranciers die alleen hout leveren met een pefc of fsc keurmerk (verantwoord bosbeheer). Indien het geïmpregneerd is, is dit altijd onder het KOMO keurmerk gedaan. hiermee koopt u dus altijd materiaal dat verantwoord is. Tot slot met een schutting van Schuttingfabriek krijgt een mooie duidelijke afscheiding die veel privacy kan bieden in uw eigen tuin. Met vriendelijke groet, Gerard Brok Sowepro B.V.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Schutting laten plaatsen door Sowepro. Vrij snelle communicatie, Gerard is 2x langsgekomen om de zaken door te spreken zodat wij goed wisten waar we aan toe waren. Snel geleverd en heel blij met onze schutting!
 • Klussenbedrijf Y. Duman
  Klussenbedrijf Y. Duman
  Beoordeling: 4.6 van 54.6592 reviews

  Welkom op mijn profiel.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Via Werkspot Klussenbedrijf Y. Duman gevonden. Na getoonde interesse werd ik direct gebeld voor afspraak om de klus te komen bekijken. Na akkoord over prijsopgave en startdatum, is het stucen in 5 dagen op een nette en goede manier uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke personen. Zeker aan te bevelen!!
 • fixjetv
  fixjetv
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  GROPENKAST & SCHILDEREN&BEHANGEN&KLEINE KLUSSEN Stopcontacten en schakelaars aansluitingen Groepenkast installeren of uitbreiden TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of Lamp ophangen

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Super gedaan vakwerk en veel kennis
 • DENIMA Technische Dienstverlening
  DENIMA Technische Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews

  DENIMA Techn. Dienstverl. ELEKTRA is een bedrijf dat zich richt op zowel zakelijke als particuliere klanten en is gevestigd te Almelo. Denima Techn.Dienstverl.ELEKTRA heeft 30 jaar werkervaring in huis. Persoonlijk contact, kwaliteit, passie, kennis van zaken en concurrerende prijzen zijn de begrippen waar wij veel waarde aan hechten. Tevens zijn wij in het bezit van het VOL-VCA certificaat.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Goede en snelle communicatie. Klus klaargemaakt door een vakman.
 • KlusflexPlus
  KlusflexPlus
  Beoordeling: 4.8 van 54.8594 reviews

  KlusflexPlus is opgezet omdat veel mensen geen tijd hebben klussen uit te voeren, mensen minder handig zijn en zeker ook voor de oudere mensen die graag op hun eigen stekje willen blijven wonen maar niet alles zelf meer kunnen. Door veel ervaring en 2 rechterhanden ben ik in staat om aan veel wensen van klanten te voldoen, daarbij probeer ik eerlijk te zijn en maak graag duidelijke afspraken. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van uw klussen, dan kom ik graag met u in contact.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Erg tevreden, vloer netjes gelegd. Jan was optijd en vriendelijk. Verder niets aan toe te voegen! :)
 • CADA CASA
  CADA CASA
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 8 TOT 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Sikkens safira pu versterkte lak en Sikkens rezisto- huitvet resistent. Saus voor de muren. o.a. Sikkens alphatex of alphacryl GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf door professioneel schildersrapport; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen en u een ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Topper

Alle beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur