Vind Installatiebedrijven in Velp

Op zoek naar Installatiebedrijven in Velp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Velp

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95234 reviews
  Installatiebedrijf in Velp

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Toilet gerepareerd. Aardige man en goede service!
 • Pipeline solutions
  Pipeline solutions
  Beoordeling: 4.3 van 54.3537 reviews
  Installatiebedrijf in Velp

  .Beste opdrachtgever Mijn naam is Sietse, oprichter van Pipeline Solutions. Bedankt voor uw interesse in mijn bedrijf! De reden dat ik Pipeline Solutions leven heb ingeblazen is hoofdzakelijk om u van dienst te kunnen zijn met alles wat betrekking heeft met divers leidingwerk in- en rondom uw woning. Of het nou gaat om het regulier aanleggen/vervangen van leidingen of urgente spoedaanvragen die adequaat handelen vereisen, uw opdracht is bij mij in goede handen. Nieuwe (reguliere) aanvragen worden binnen 48 uur behandeld en er wordt in vrijwel alle gevallen binnen een termijn van 2 weken gestart met de uitvoering hiervan. Spoedaanvragen worden dezelfde dag nog behandeld en hebben voorrang op reguliere opdrachten! Dit om mijn cliënten snel te verlossen van vervelende situaties! Dit betekent dat het soms (in overleg) kan voorkomen dat ik u verzoek om de datum van uitvoering opnieuw in te plannen. Normaliter kom ik in mijn eerste bezoek langs om de situatie te bekijken. Dit bezoek is geheel vrijblijvend van aard en reken ik dus geen voorrijkosten. Daarnaast verras ik u ook niet met diverse ‘onzin’ toeslagen zoals avond- en/of weekend toeslag zodat u niet achteraf verast wordt met onverwachte kostenposten! Indien dit wel voorkomt geef ik dat altijd van tevoren duidelijk aan. Aan de hand van mijn bevindingen stel ik een plan van aanpak op, gepaard met bijkomende kosten en garanties. Als u mijn voorstel accepteert zullen we een afspraak inplannen om te starten met de uitvoering hiervan. In sommige gevallen is een mondelinge toelichting, in combinatie met eventueel wat foto’s of een video genoeg om tot een concreet voorstel te komen zonder langs te komen. Wellicht kunt u eventueel alvast wat extra informatie verstrekken waardoor ik me alvast in kan lezen en we het proces kunnen versnellen. Ik hoop dat ik u kan helpen genieten met het gebruik van mijn diensten om te voorzien in uw opdracht! Er zijn veel aanvragen en ik doe mijn uiterste best om elke opdracht zsm te behandelen. U kunt in ieder geval uitgaan van de hierboven aangegeven ‘deadlines’. Wacht niet langer en neem direct contact op! Met vriendelijke groet ( Ook te volgen op Fb )

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  The effort was really great and they left a good result after removing some old water pipes. We had a little bit of miscommunication and it took way longer than expected due to late arrival, nevertheless we are happy with their work.
 • Hajiko ombouw
  Hajiko ombouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Installatiebedrijf in Velp

  15 jaar ervaring vakkundig en ervaren specialisten klantvriendelijk loodgieter spoed tegelzetter spoed lekkage spoed riool ontstopping spoed buitenkraan spoed loodgieter werkzaamheden water en gasleiding riool binnen en buiten en afvoer ontstoppen repartie renovatie en vervanging

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Klus was eerst door een ander bedrijf gedaan maar helaas niet goed. Via werkspot hajiko ombouw gevonden en hij heeft het perfect gerepareerd!! Snel en vakkundig uitgevoerd!
 • T.R Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Installatiebedrijf in Velp

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf? Dan kun je in Arnhem bij T.R Installatietechniek terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Snelle reactie, heeft verstand van zaken, eerlijk en betrouwbaar.
 • Kwieman Installatie & Service
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Installatiebedrijf in Velp

  Kwieman installatie & service is een klein bedrijf met een aantal jaar ervaring in installatietechniek, elektrotechniek en koeltechniek.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Wat een top vakman, zeker een aanrader als je een airco in bedrijf wil laten stellen. Garly weet waar hij over heeft en levert service op en top. Hij is niet de beroerdste om mee te denken en uit te voeren, zonder hier extra iets voor in rekening te brengen. Kortom, mocht je een monteur nodig voor een klus, dit is de persoon bij wie je het wil laten uitvoeren!
 • Adriaensen Totaalbouw
  Adriaensen Totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3550 reviews
  Installatiebedrijf in Velp

  Adriaensen totaalbouw uw partner voor grote opdrachten zoals: Info@adriaensentotaalbouw nl verbouw renovatie sloopwerkzaamheden Maar ook voor kleine opdrachten zoals: het bouwen van meubels voor binnen en buiten boren, kitten en schuren Het ophangen van.. verleggen/aanbrengen elektra leidingwerk Overkapingen Tegel werk Schilderwerk Andre werkzaamheden kunt u een berichtje sturen Wij zijn van veel markten thuis. Leg ons uw uitdaging voor en wij voorzien in een passende oplossing!

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Vakmensen, waar goed afspraken mee te maken zijn. Fijn en netjes geholpen.
 • Klussenbedrijf van Odeh
  Klussenbedrijf van Odeh
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Installatiebedrijf in Velp

  Wanneer u een veelzijdige vakman of klusbedrijf zoekt, bent u bij Klussenbedrijf van Odeh aan het juiste adres. Zij verzorgen uw complete verbouwing of renovatie van begin tot eind. Voor iedere klus maken wij gebruik van materialen van de meest hoogwaardige kwaliteit

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Odeh en zijn mannen hebben bij ons de badkamer en het toilet gerenoveerd en een tussenmuur geplaatst. Ze hebben fantastisch werk afgeleverd. Wij zijn heel blij met het resultaat. Het contact met Odeh was prettig, hij was altijd bereikbaar, bedacht oplossingen voor onverwachte problemen en dacht goed met ons mee. Je moet er wel tegen kunnen dat het soms wat chaotisch oogt als Odeh met zijn vakmensen aan het werk is. Maar Odeh stuurt alles goed aan en behoudt het overzicht. Als wij nog een klus hebben, gaan we Odeh zeker weer vragen.
 • Klein Hesselink Service
  Klein Hesselink Service
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Installatiebedrijf in Velp

  Klein Hesselinks Service is gespecialiseerd in badkamer en toiletrenovaties. We staan garant voor: - Vrijblijvend offerte en /of adviesgesprek - Advies gericht op uw wensen - Betrouwbaarheid - Bouwkundige onderhoud en verbetering van uw woning - Bouwkundig onderhoud en verbetering van uw bedrijfspand - Kwaliteit door brede ervaring en opleiding Prijsafspraken worden vooraf gemaakt. Hierbij kunt u kiezen uit een prijs per uur of een totaalprijs. Wij werken bij voorkeur met eigen leveranciers om zo zowel een goede kwaliteit als een goede prijs te kunnen garanderen. Bij grotere projecten of specialistische werkzaamheden wordt samengewerkt met andere vakmensen.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Fijne vakman. Reageerde snel op mijn bericht en kon snel op locatie komen kijken en het werk uitvoeren. Duidelijke communicatie en goed werk afgeleverd. Gaf gedurende het werk ook steeds een toelichting op wat er gedaan werd. Aanrader!
 • Dadbouw
  Dadbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Installatiebedrijf in Velp

  Dadbouw Aannemingsbedrijf. Door ruim 18 jaar ervaring op gebied van totaal renovatie , nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie zijn wij voor u een zeer geschikt bouwbedrijf om uw bouwplannen te realiseren, zoals: -Totaal renovatie - Aanbouw & Nieuwbouw - Badkamer & Toilet - Bestrating - CV, Water & Gas - Daken & Dakgoten - Dakkapellen & Dakramen - Elektra - Gevels - Glas zetten - Keukens - Kozijnen, ramen & deuren - Metselen & Voegen - Schilder & afwerking - Sloopwerkzaamheden - Stucen & Sierpleister - Tegels zetten - Timmerwerken - Tuin - Vloeren. We hebben een team van 12 vakmensen die ieder hun eigen specialiteit hebben en als zodanig ook worden ingezet. Ons bedrijf staat voor: - kwaliteit - vakmanschap - betrouwbaarheid Wij realiseren uw bouwplannen ook op korte termijn en voor een zo scherp mogelijke prijs.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Tevreden over Dogan en zijn team. Snelle reactie op vragen. Harde werkers. Even miscommunicatie maar goed opgelost. Blij met het resultaat!
 • DW Montage & Installatie B.V.
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Installatiebedrijf in Velp

  DW Montage & Installatie B.V. is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Huissen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, verder vervangen wij groepenkasten en installeren wij laadpalen. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Super ! Vriendelijke mensen en erg meedenkend

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Velp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 873 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Velp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Velp

Vind vakmensen bij jou in de buurt