Vind Installatiebedrijven in 's-Heer Hendrikskinderen

Op zoek naar Installatiebedrijven in 's-Heer Hendrikskinderen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in 's-Heer Hendrikskinderen

 • DVCG
  DVCG
  Beoordeling: 4.7 van 54.7563 reviews
  Installatiebedrijf in 's-Heer Hendrikskinderen

  Heeft u plannen om uw woning of bedrijfslocatie te vernieuwen? Geheel naar uw wensen renoveren wij uw object. Van vloer, keuken, badkamer, tot dakkapel of compleet aanbouw bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons staan de klanten op nummer een en denken wij graag met ze mee en nemen daar alle tijd voor. Alle onze werkzaamheden zijn aantoonbaar met foto's.

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Professioneel, vriendelijk, kundig en bovenal super goed uitgevoerd. Heel erg tevreden!
 • Klusser bedrijf S.Arends
  Klusser bedrijf S.Arends
  Beoordeling: 4.7 van 54.7546 reviews
  Installatiebedrijf in 's-Heer Hendrikskinderen

  Goedendag, Mijn naam is Stephan Arends. Ik heb veel ervaring in veel verschillende soorten klussen. Heeft u interesse, dan kom ik u graag zo snel mogelijk helpen! Graag maak ik een vrijblijvende offerte met een goede prijs voor u. Met vriendelijke groeten, Klusser bedrijf S.Arends Voor al uw huis tuin en keuken klussen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snel dat er al gekeken kon worden wat het probleem was en na goedkeuren offerte al snel een afspraak staan voor uitvoering. Helaas bleek het gerepareerde niet geheel de oorzaak van de lekkage, dat aangegeven en nog geen week later stond hij weer op de stoep om verder te zoeken naar de oorzaak. Dit kon zelfs direct opgelost worden. Heel netjes en correct! Ook transparant over de kosten.
 • Klus en onderhoudsbedrijf Pas
  Klus en onderhoudsbedrijf Pas
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Installatiebedrijf in 's-Heer Hendrikskinderen

  Klus en Onderhoudsbedrijf Pas is werkzaam in de regio Zeeland, en Noord Brabant Voor al uw werkzaamheden in huis, Van badkamer tot Toilet Vloeren en Keukens.. CV installaties, Ook complete renovaties en advies op maat. Ik werk uitsluiten met A merken, kwaliteit voor een betaalbare prijs. Lijkt uw klus onmogelijk? Zeggen anderen dit kan niet? Laat Pas kijken, als het bij Pas niet kan gaat t echt niet!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Vlot geregeld, prettige communicatie en transparant over kosten.
 • Swircom
  Swircom
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Installatiebedrijf in 's-Heer Hendrikskinderen

  Swircom kan je helpen met je Domotica specialist klus in Middelburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Swircom om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Ruime ervaring bij het aansluiten van Google Nest + Heatlink. Ook advies op het gebied van netwerken, ict vraagstukken en camerabewaking behoren tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Heel netjes en correct uitgevoerd. Goede prijs & vriendelijk!
 • Installatiebedrijf ZonZuidWest
  Installatiebedrijf ZonZuidWest
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Installatiebedrijf in 's-Heer Hendrikskinderen

  Aangenaam,

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  ZonZuidWest hebben eind Juli 2022 mijn zonnepanelen op het dak gelegd. Zij wisten niet goed met het systeem SolarEdge om te gaan en kregen de zonnepanelen niet aan het werk. Na lang wachten is het probleem uiteindelijk wel opgelost. Helaas bleken er platen te missen van de stellages op het dakkapel. Dit is nog steeds niet opgelost. Hoop communicatie over de app waarin beterschap wordt beloofd maar helaas iedere keer een deksel op mijn neus. Enfin, blij dat die dingen het doen, jammer dat het niet wordt afgemaakt. Hij zit nu in de bekende lappenmand en reageert niet meer. Heel jammer gezien het op zich aardige mensen zijn. Misschien komen ze nu wel om het af te maken...
 • Accountmanagement Schouten
  Accountmanagement Schouten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Installatiebedrijf in 's-Heer Hendrikskinderen

  Bent u op zoek naar een allround Klusbedrijf? Dan bent u bij Onderhoud & Service Schouten aan het juiste adres voor echt vakwerk. Wij leveren een uitstekende service en eindresultaat aan al onze klanten. Onze werkzaamheden kunnen verschillen van tegels zetten, electrische werkzaamheden of verbouw/renovatie werkzaamheden zijn. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Voor elke klus de beste oplossing! Haalbaar en betaalbaar!

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Dr. Schouten heeft de neonbuis geplaatst in de keuken.Hij werkte zorgvuldig en professioneel! Een heel aardig iemand! Een eerdere klus was uitgelopen en toch was hij, ook nog later op de avond, bereid te komen! Dat is pas klantenservice!
 • vanGurp Engineering
  vanGurp Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in 's-Heer Hendrikskinderen

  vanGurp Engineering is gespecialiseerd in advies en installatie van alle techniek in en rond de duurzame woning. We installeren zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Goed werk voor een eerlijke prijs.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Snelle uitvoering, deskundig een bestaande set zonnepanelen aan een nieuwe gekoppeld.
 • Elektra de Hoop
  Elektra de Hoop
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Installatiebedrijf in 's-Heer Hendrikskinderen

  Mijn naam is Mathijs de Hoop, 22 jaar oud en heb 6 jaar werkervaring binnen de elektra- en installatiebranche. Dan kunt u denken aan zonnepanelen monteren (de complete aansluiting), meterkasten renoveren of vernieuwen, laadpalen plaatsen, kleine verbouwingen en elektraleiding aanleggen in keukens. Voor het installatie werk richt ik mij vooral op waterleiding en afvoer in nieuwe keukens.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Leuk jong team! Klantvriendelijk! Super netjes gewerkt! Afspraken nagekomen! Schoon naar huis gegaan! Snelle heldere communicatie! Nette eerlijke prijs! Super tevreden, echte aanrader!
 • K van der Ham Rioolservice
  K van der Ham Rioolservice
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Installatiebedrijf in 's-Heer Hendrikskinderen

  Voor alle service aan uw riolering. K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer problemen te verhelpen. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. K van der Ham Rioolservice helpt u snel en vakkundig bij een verstopt riool of wanneer uw afvoer verstopt is. U kunt bij ons terecht voor Rioolinspectie Verstoppingen Preventief reinigen Reparatie Vervanging Nieuw aanleg Verdelging rioolvliegen Kruipluik realiseren Lediging vetputten Betonboringen Straatwerk in originele staat terugbrengen Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit, uiteraard gaan wij schadevrij en efficiënt te werk en is kwaliteit gegarandeerd met oplevering in originele staat.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  De eerste keer niet goed gekeken naar het probleem, maar ze konden snel voor de tweede keer komen om het probleem op te lossen.
 • Bouwbedrijf P. van der Klooster V.O.F.
  Bouwbedrijf P. van der Klooster V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in 's-Heer Hendrikskinderen

  Mijn bedrijf is ingeschreven als 1 mans bouwbedrijf, gevestigd in' s-Heerhendrikskinderen (zeeland)en opgericht in 1983. Grote ervaring in timmer en metselwerken, tegelwerken, elektra en dakbedekking alsmede installatiewerken. Opleiding gezel timmerman en aannemersdiploma. Verzekering algemeen aansprakelijkheid bedrijven. Werkervaring met traditionele en moderne materialen. Bedrijfsmotto: Een tevreden klant blijft een goede klant

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  100%tevreden.prima vakman.

4.6

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in 's-Heer Hendrikskinderen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 166 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in 's-Heer Hendrikskinderen

Populaire diensten

Andere vakmensen in 's-Heer Hendrikskinderen

Vind vakmensen bij jou in de buurt