Vind verhuisbedrijven in Zoelmond

Op zoek naar verhuisbedrijven in Zoelmond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Zoelmond

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Verhuisbedrijf in Zoelmond

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Snelle reactie, nette prijs en het nakomen van afspraken heeft geleid tot een fijne samenwerking. Binnenkort schakelen we dit bedrijf weer in!
 • Mike de Klaver Dienstverlening
  Mike de Klaver Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Zoelmond

  Mike de Klaver Dienstverlening is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig hebt in Wijk bij Duurstede en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Vesper IT
  Vesper IT
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Verhuisbedrijf in Zoelmond

  Klusbedrijf Wallenburg Klusbedrijf voor woninginrichting en onderhoud(kleine klussen) zoals: – montage van meubels – ophangen van lampen, schilderijen, wandplanken, gordijnen, gordijnrails, luxaflex – wandbevestiging televisie – aansluiten wasmachine, droger – aansluiten van TV of computer inclusief aanleg bekabeling met kabelgoten – installatie van rook-, brand- en koolmonoxidemelders (In elk huis in Nederland is het sinds 2022 wettelijk verplicht dat er op iedere verdieping een rookmelder hangt.) – schakelaars/dimmers, stopcontact, led verlichting, snoeren vervangen en/of vastzetten – Afzuigkap vernieuwen – Halogeen inbouwspots vervangen voor LED inbouwspots – Philips Hue lampen en bridge installatie - Nest thermostaat en Ring/Nest video deurbel installatie – Opentherm module in CV ketel plaatsen icm met nieuwe thermostaat – Verhuis- en verkoop-klaar maken oude woning, installatie in de nieuwe woning. Tijdelijk inrichten van woning voor verkoop. Ook voor hulp bij verhuizingen - inrichten van showrooms

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Vlotte communicatie en de klus netjes uitgevoerd.
 • Kadi
  Kadi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Verhuisbedrijf in Zoelmond

  "We zijn een toonaangevend verhuisbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare verhuisdiensten. Met onze ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als een bedrijf dat uitblinkt in professionaliteit, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Bij KA-DI begrijpen we dat verhuizen een spannende en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven we ernaar om elke stap van het verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact op voor een stressloze verhuizing..

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Prima verhuizers die kwetsbare meubels goed beschermen
 • Dakrenovatie en Kleinonderhoud Reinders
  Beoordeling: 4.6 van 54.6533 reviews
  Verhuisbedrijf in Zoelmond

  Hallo, ik ben André Reinders. Ik ben van vele markten thuis maar mijn specialiteiten zijn dakwerkzaamheden, loodgieterswerk, CV werk, rioolwerk en zink en loodwerk. Verder doe ik ook dakgoten schoonmaken en laswerkzaamheden. Ik heb ruime ervaring en ik verleen goede service en garantie.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vooraf een goede en duidelijke prijsindicatie geven. Kwam op tijd en werkt netjes. Ruim binnen de prijsindicatie en tijd gebleven.
 • Paint Control
  Paint Control
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Zoelmond

  Tijdelijk helemaal vol voor de komende tijd. Met vriendelijke groet, Paint-control Nando van Burik

  Laatste review:
  Bij mijn nieuwe woning moest alles een opknapbeurt hebben. Dit is heel precies en met een leuke creatieve touch uitgevoerd door paint control. Ik zal het bedrijf absoluut bij iedereen aanbevelen!
 • Bouwbedrijf van Maurik
  Bouwbedrijf van Maurik
  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews
  Verhuisbedrijf in Zoelmond

  Welkom op het profiel van Bouwbedrijf van Maurik! Mijn naam is Jan van Maurik en ben sinds 2000 werkzaam geweest voor 2 bouwbedrijven. Dit jaar 2014 mijn eigen bedrijf gestart en onze specialisaties zijn o.m.; - Dakkapellen en dakramen - Timmerwerken - Nieuwbouw/ aanbouw - Verbouw - Renovatie - Klussen algemeen Ik ben een éénmansbedrijf die nauw samen werkt met andere zzp'er om een goed en mooi resultaat af te leveren.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Werk netjes opgeleverd en snel kunnen starten.
 • Klusbedrijf S. Bakker
  Klusbedrijf S. Bakker
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Zoelmond

  In de provincie Utrecht ben ik werkzaam als all-round klusser. Van de tuin tot de keuken en van de zolder tot het toilet. Ervaring met o.a.: tuinaanleg, keukens, badkamers, vloeren, behangen, wanden plaatsen.

  Laatste review:
  Sven is een super fijne man om mee te werken. Hij weet waar hij over praat, heeft veel ervaring en is pas tevreden als het helemaal in orde is. Verder heeft hij het belang van de klant hoog in het vaandel staan, zodat je weet dat hij je vragen en wensen goed overweegt en met een eerlijk antwoord en prijs komt. Hij heeft voor mij een houten tuinhuisje gebouwd en toen ik vroeg of hij met de restanten hout nog een rekje kon timmeren in het huisje was dat geen enkel probleem. Daarnaast waren mijn tuintegels niet helemaal recht door een verbouwing en hij heeft ervoor gezorgd dat de tegels er weer helemaal strak in kwamen te liggen, zodat ik kan genieten van mijn tuin. Ik kan Sven van harte aanbevelen!
 • The DnM Project
  The DnM Project

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Zoelmond

  The DnM project is a a company that focusses on making costumers always happy with the best results and always in time. Please contact us for more information.

 • RS Montage
  RS Montage
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Verhuisbedrijf in Zoelmond

  Mijn naam is Rene Schouten Gespecialiseerd in montage van waterbedden(sinds 1989) bedden en kasten, ook verhuizingen van al uw slaapkamermeubilair. Met alle merken kasten en bedden zijn wij bekend van auping tot Ikea .Daarnaast leggen wij vloeren en voeren we kleine timmerwerkzaamheden uit.Ook het maken van meubels van bijvoorbeeld steigerhout is geen probleem.Maak graag duidelijke afspraken en ben graag op tijd voor mijn werkzaamheden. Vriendelijke groet Rene Schouten

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  René is netjes, capabel en aardig. Bij mij heeft hij binnen houtskelet muren gebouwd, balkonrelings, gipsplaten plaatsen, plaatsen bad, rabatschrootbekleding, montage kozijn, plinten, bouw zwemspa en bouw videowall.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Zoelmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 97 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Zoelmond

Andere vakmensen in Zoelmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt