Vind verhuisbedrijven in Winsum

Op zoek naar verhuisbedrijven in Winsum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Winsum

 • Klusbus JK
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Verhuisbedrijf in Winsum

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf, transporteur nodig in Assen of omgeving? Klusbus JK kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima contact, redelijk netjes gewerkt. Vriendelijke klussers.
 • Schelwald
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Winsum

  Mijn naam is Niek Schelwald, ik ben 22 met 3 jaar ervaring in alle soorten bouw. Ik heb ervaring in het aanleggen van badkamers en keukens. Verder zie ik mijzelf als algemeen klusjes man, voornamelijk omdat mijn familie en vrienden mij altijd vragen om hulp met de taken waar net wat kennis voor nodig is. Denk aan dingen als het zetten van een nieuw raam, keuken/badkamertegels plaatsen, het in elkaar zetten van meubelen. Verder heb ik een klein team die mij helpt waar nodig bij grote klussen. Verhuis klussen of sloop klussen doen wij vaker met meer man. Ik werk standaard als ZZP'er in losse klussen en ben daardoor erg flexibel, ik ben dan ook nog een van de weinige klusjesmannen die niet al een jaar vol zit geboekt. Voor extra vragen ben ik altijd bereikbaar zowel via mail of via whats'app of bellen.

 • Rudy's Klein Karweitje
  Rudy's Klein Karweitje

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Winsum

  Rudy's Klein Karweitje kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Loodgieter, Sloopbedrijf klus in Hoofdstraat W 31 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Houten vloer of parketvloer leggen, Gietvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Rudy's Klein Karweitje om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • De Klussenaar
  De Klussenaar
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Verhuisbedrijf in Winsum

  Zonnepanelen, bouw, verbouw, water, Electra, airconditioning, boilers Maar ook voor de kleine klussen in en rond het huis.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Direct contact en zeer verzorgd afgehandeld. Buitengewoon tevreden.
 • R.groeneveld plafond & wanden
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Winsum

  Multi klus is een bedrijf dat zich al 8 jaar bezig houd Met verschillende klussen zowel in de bouw als bij particulieren in de regio Groningen bijna alle voorkomende klussen pakken wij aan Van tuin tot allerlei klussen in en rond het huis En werken met professioneel gereedschap Voor een mooie afwerking

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Klus naar tevredenheid uitgevoerd!
 • JeKlusser.nl
  JeKlusser.nl
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Verhuisbedrijf in Winsum

  Van engineer tot stukadoor Welkom! Ik ben Jitze Jasper en strak stucwerk is waar ik voor sta. Ooit werkzaam geweest als engineer werktuigbouwkunde, nu vind ik mijn passie in het stukadoors ambacht. Iets moois creëren met mijn handen en u daarmee blij maken, dat is wat ik graag doe! Het stukadoors ambacht wordt vaak gezien als een traditioneel ambacht. Dat is ook zeker waar, echter de ontwikkelingen in het vakgebied gaan snel; de markt blijft groeien met nieuwe materialen en nieuwe technieken. Waar nodig verdiep ik mij grondig in nieuwe toepassingen. Of het nou om traditioneel raapwerk gaat of om een moderne betonlook, bij mij bent u aan het juiste adres. Ik denk uitgebreid met u mee en biedt u graag een totaaloplossing, van klein tot groot. Bij grote opdrachten schakel ik altijd bekwame hulp in. Kwaliteit staat bij mij voorop! Daarom werk ik alleen met kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken zoals Gyproc en Ardex. Met net dat ene stapje extra ga ik door, totdat u 100% tevreden bent met het resultaat. Met vriendelijke groeten, Jitze Jasper

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goede klusser die je prima over de vloer kan hebben. Prettige communicatie, heldere afspraken en prachtig eindresultaat.
 • Klussenbedrijf Willem Schutrup
  Klussenbedrijf Willem Schutrup
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Verhuisbedrijf in Winsum

  Ik ben een allround timmerman met ruim 30 jaar ervaring in de bouw. In december 2012 ben ik voor me zelf begonnen met een klussenbedrijf. Ervaring Na 30 jaar lang in de bouw werkzaam te zijn geweest als allround timmerman ben ik in december van 2012 gestart met mijn eigen klussenbedrijf. In mijn werkzaamheden in de bouw heb ik ervaring opgedaan met alle voorkomende werkzaamheden, zoals badkamers, keukens en noem maar op. Ik ben dan ook in te huren voor elke klus in en om het huis. Inmiddels kan ik ook kunststof kozijnen leveren en plaatsen. Klussen Naast het renoveren van badkamers en renoveren of plaatsen van keukens heb ik veel ervaring in het afhangen van deuren, vervangen van kozijnen en het leggen van laminaat vloeren. Offertes Er kan ten alle tijde een gratis offerte worden aangevraagd. Mvg Willem Schutrup

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Zeker een aanrader.
 • Rotar Industries B.V.
  Rotar Industries B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Verhuisbedrijf in Winsum

  Rotar Industries B.V. is een allround klusbedrijf. Bij ons kunt u terecht voor al uw kleine en middelgrote klussen tussen vloer en dak en op uw buitenterrein. Klusbedrijf Rotar Industries is gevestigd in de omgeving Amersfoort en heeft zich gespecialiseerd in alle soorten bouw- en verbouwwerkzaamheden. Bent u benieuwd naar voorbeelden van reeds door ons uitgevoerde klussen? Kijkt u dan rustig even naar de foto’s in ons profiel. De reviews hieronder helpen u een beeld te vormen van onze klantervaringen. Rotar Industries werd opgericht door Anže Rotar. Hij heeft zich na zijn studie ‘Huizenbouw met natuurlijke materialen’ verder geschoold als tegelzetter, specialisatie natuursteen. De grootste tegel die hij ooit legde had een formaat van 1.22m bij 2.44m, natuursteen: dat was leuk! Team Rotar Industries: Tegelzetter Installateur vloerverwarming Timmerman Schilder Installateur luifels en zonwering Loodgieter Elektricien Stucadoor (niet met leem, dat is een vak apart) Op alle werkzaamheden geeft Rotar Industries een passende garantie. In overleg met u is er veel mogelijk.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi en zorgvuldig werk afgeleverd. Blij mee
 • BESS Maritiem & Verticaal Transport

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Winsum

  BESS Maritiem & Verticaal Transport is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig hebt in Ezinge en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Jan Postma
  Jan Postma
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Verhuisbedrijf in Winsum

  Staat u ons toe om ons even voor te stellen. Wij zijn Postma Montage. Een allround montage bedrijf in de ruimste zin van het woord. Voor al uw werkzaamheden in- en om uw huis. Wij heben o.a meer dan 35 jaar timmer en systeemmontage ervaring als ook meer dan 35 jaar stratenmaker/vakman wegenbouw ervaring. Voor alle bestratings, tuin, metsel, stuc- en schilder werkzaamheden, vloer en wandtegels plaatsen kunt u kontakt opnemen met Henk. Voor alle timmer, systeembouw, verbouw, onderhouds en installatiewerkzaamheden kunt u kontakt opnemen met JanWillem Via de Werkspot Site kunt u met 1 van ons in kontakt komen. Daar naast doen we o.a ook: beton- en cementdek vloeren, schuttingen & blokhutten plaatsen, walbeschoeiing. Ook leveren wij tegen scherpe prijzen de benodigde materialen voor uw klus(sen).

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  super! recommended to several friends and contacted again now for the front garden.

4.7

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Winsum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Winsum

Andere vakmensen in Winsum

Vind vakmensen bij jou in de buurt