Vind witgoed monteurs in Winsum

Op zoek naar witgoed monteurs in Winsum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Winsum

 • Reparatieservice Noord
  Reparatieservice Noord
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Winsum

  Hallo Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van al u witgoed. Wij zijn actief in: groningen Friesland Drenthe Voorrij koste incl onderzoek 69

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zeer betrouwbare vakman. Heeft mij snel en goed geholpen en ik beveel hem aan bij andere mensen.
 • Fial Witgoed
  Fial Witgoed
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Witgoed monteur in Winsum

  Diagnose: 79,00 Excl btw. Spoed: € 95,00 Onder diagnose valt 15 min inzage en werkzaamheden. incl voorrijkosten en parkeerkosten. In vele gevallen kunnen wij uw machine ter plaatse repareren. Ook leveren wij nieuwe machines binnen 6 uren. huren is bij ons ook mogelijk al vanaf 14,95 per maand. wilt u fulltime service garantie. full service houd in totaal onderhoud zonder hoofdpijn. wij regelen alles. Full service: per maand €33,00 Max 3 jaren. na 3 jaren plaatsen wij een nieuwe machine. Wij overleggen altijd eerst voordat we aan de slag gaan.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Nieuwe vaatwasser gekocht er is geen reparatie geweest
 • www.elektrospullen.nl
  www.elektrospullen.nl
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Witgoed monteur in Winsum

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Groningen bij elektrospullen. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prima advies en service!
 • Klussenbedrijf de marren

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Winsum

  Dienstverlening Noord-Nederland Heeft u aardbevingschade aan uw woning ? Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in aardbevingschade,heeft u schade we lossen dit graag voor u op! U zou gratis een offerte kunnen aanvragen, Met vriendelijke groet Dienstverleningnoordnederland

 • Blaauw Dienstverlening B.V.
  Blaauw Dienstverlening B.V.
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Witgoed monteur in Winsum

  Klussenbedrijf/Dienstverlening. Aanleggen electra,leidingwerk,afvoer/riolering. Plaatsen tuinhuizen/veranda,s/ overkappingen Plaatsen hekwerk, schutting en/of tuindeuren. Stobben frezen. Borders plaatsen. Tuinen leeghalen Gecertificeerd vellen van bomen. Bomen die niet vrij kunnen vallen worden door klimtechnieken en afvangen met touwen veilig neergehaald Uiteraard ook afvoer van tuinmaterialen In bezit van divers snoeimateriaal, stobbenfrees, hoogwerker,minishovel en hakselaar. Bomen kunnen geheel worden afgevoerd dmv auto-kipper combinatie. Ook voor technische klussen bent u bij mij aan het juiste adres. Door jarenlange werkervaring als 1e automonteur en technisch engineer aan boord van schepen, gespecialiseerd in alle voorkomende technische en motorische problemen en werkzaamheden. Klussen gaan altijd in overleg met de opdrachtgever en er zal ten alle tijden meegedacht worden over de uitvoering en efficiëntie van de klus. Breed geïnteresseerd en inzetbaar.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Super gedaan
 • JE Bouw & Service
  JE Bouw & Service
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Witgoed monteur in Winsum

  Kies voor ervaring en kwaliteit Je Bouw&Service heeft al meerde nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Van prachtige uitbreidingen tot zeer nieuwe luxe woning met voorzieningen zoals een veranda, Een nieuwe deur, scheidingswand, terras badkamer, keuken of aanbouw. Wat u ook wilt verbouwen, ook kleine opdrachten bent bij ons aan het goede adres voor een vakkundig en mooi resultaat.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Joel is een harde werker. Is niet eerder tevreden of alles moet perfect zijn. De communicatie verliep prima. Komt de afspraken na en is heel behulpzaam. Wij zijn heel blij met onze nieuwe toilet. Joel heeft topwerk afgeleverd.
 • JKReparaties
  JKReparaties
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Witgoed monteur in Winsum

  insta: JKReparaties Betrouwbaarheid en klant tevredenheid staan bovenaan bij JKReparaties. Tien jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor reparaties en montages van design verlichting voor een bekende winkel in Amsterdam. Inmiddels wonen mijn vrouw en ik in Groningen om het vrijwilligerswerk dat wij doen te ondersteunen. Voor alle klussen (van verlichting tot schilder- en stucwerk [en alles wat daartussen valt]) meld ik mij graag aan. Jeffrey

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zeer goed, erg vriendelijke vakman zo kom je ze niet vaak tegen zeer tevreden, aan te bevelen!
 • Vrancken Elektra
  Vrancken Elektra

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Winsum

  Elektrotechnicus in de regio van Groningen die net is begonnen met werkzaamheden. De elektrotechnicus heeft zojuist de opleiding engineering mechatronica afgerond en is op het moment bezig met de opleiding ondernemersschap en retail management.

 • Maralti

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Winsum

  Maralti is een kleine klusbedrijf. Het klussen doe ik jarenlang naast mijn andere werkzaamheden. Dit doe ik vanuit passie. Als ik een klus uitzoek vind ik het heel belangrijk dat ik creatief kan zijn en dat het uitdagend is. Ook al die je iets 1000 keer is elk ervaring anders en valt er altijd weer wat nieuws te leren. Ook vind ik het belangrijk dat er een klik is met de opdrachtgever. Ik wil ook het gevoel hebben dat ik iemand heb geholpen. En ik vind het altijd interessant om nieuwe mensen te ontmoeten en hun verhalen te horen. Maar naast al dat zweverige sta ik natuurlijk ook met beide benen op de grond. Ben een kundig en betrouwbaar allround klusser. Lachend door het leven maar heel serieus met het werk. Ik werk meestal in mijn eentje maar als er een leuke grote klus is kan ik altijd hulptroepen inschakelen. Heb een groot netwerk van betrouwbare vakmannen van verschillende disciplines om mij heen. Zoals gezegd redelijk wat ervaring opgebouwd over de jaren heen door alle klussen die ik gedaan heb of aan heb meegedaan zoals; Renovatie complete woning, muziekstudio bouwen, basis elektra, meubilar (zwevend bed, kast op maat), schilderwerkzaamheden, met beleid slopen, tuinonderhoud, tegelwerk, verhuizen, kitten, afwerking noem maar op. Heb jij een leuke klus die mij aanspreekt en denk jij dat wij een leuke match zullen zijn? Dan hoor ik graag van jou! Met vriendelijke groet, Alex Maralti Jij blij, wij blij!

 • B&B Studenten Klussers

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Winsum

  Klusbedrijf

4.3

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Winsum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Winsum

Andere vakmensen in Winsum

Vind vakmensen bij jou in de buurt