Vind verhuisbedrijven in Terwolde

Op zoek naar verhuisbedrijven in Terwolde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Terwolde

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95116 reviews
  Verhuisbedrijf in Terwolde

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Fijne meneer, extra service en advies gekregen. Een aanrader!
 • klusseraanhuis
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Verhuisbedrijf in Terwolde

  klusseraanhuis kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met klusseraanhuis om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Duidelijke afspraken, vriendelijk, snelle reactie, en prima uitvoering.
 • Pascal Kluin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Terwolde

  Recent gestart als klussenbedrijf. Voornamelijk ondersteuning werkzaamheden bij aannemers/klussenbedrijven. Kleine klussen doe ik er graag bij! Ik ben een harde werker en sociaal vaardig.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  L.S Ik zag zojuist dat ik bij Pascal een type fout heb gemaakt. Ik kreeg WEL GOEDE ADVIEZEN VAN HEM. Ik blijf er ook bij dat ik hem de volgende keer zeer zeker bel en hem ook aanbeveelt als mensen in mijn sociale kring naar een goede betrouwbare schilder vraag.
 • V.O.F. Linthorst en Schokkenkamp
  V.O.F. Linthorst en Schokkenkamp
  Beoordeling: 4.4 van 54.4515 reviews
  Verhuisbedrijf in Terwolde

  VOF Linthorst en Schokkenkamp bestaat ruim 10 jaar en voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: Grondwerk: bijvoorbeeld het ontgraven van bouwputten en het aanvoeren en afvoeren van de gronden Hovenierswerk: Aanleg en Onderhoud Bestratingen: zowel nieuw als herbestratingsklussen VOF Linthorst en Schokkenkamp staat voor: - Afspraak is afspraak - Flexibel - Vlotte en heldere communicatie VOF Linthorst en Schokkenkamp kan de opdrachtgever in zijn geheel ontzorgen, omdat wij over een groot netwerk van onderaannemers en leveranciers beschikken Diverse referentie projecten zijn gerealiseerd

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  We hebben Rob en zijn team ingehuurd om bij ons het terras aan te leggen in de zomer van 2023. Het resultaat: 1. Verschillende afstanden tussen de tegels en niveauverschil tussen de tegels. 2. Op sommige plekken was het zand niet goed aangedrild, de tegels bleven wiebelen hierdoor. 3. Er was geen afschot gerealiseerd waardoor bij een regenbui water niet wegloopt, maar op het terras blijft staan. Sommige tegels liepen zelfs richting het huis en niet richting de tuin; na de regen bleef het water ca 3 dagen op het terras staan. 4. Zwarte vlekken op een aantal tegels als gevolg van gebruik van de rubberen hamer. Rob heeft geprobeerd om ze weg te halen, maar niet gelukt. 5. Bij een paar tegels is sprake van beschadiging aan de randen. De kosten van het terras waren 20000 euro. We hebben een andere bedrijf moeten inhuren om alles te herstellen. Voor ons nooit meer Linthorst en Co.
 • De Lange tuin en landschap
  De Lange tuin en landschap
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Verhuisbedrijf in Terwolde

  De Lange tuin en landschap is een erkend hoveniersbedrijf. Wilt u graag uw tuin wat anders ingericht, of zelfs helemaal anders? Wij maken graag een tuinontwerp wat aansluit bij uw wensen. Wij werken met ervaren hoveniers die de aanleg snel en bekwaam zullen uitvoeren. Naast het aanleggen van tuinen houden wij ons veel bezig met het onderhouden van tuinen en bossen. U kunt ons eenmalig inhuren voor bijvoorbeeld een voor- of najaarsbeurt maar u kunt ook een onderhoudscontract aangaan waardoor u het hele jaar geen omkijken naar de tuin meer heeft.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Bart en zijn mannen werken hard en het is netjes afgerond!
 • VDL Diensten
  VDL Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Verhuisbedrijf in Terwolde

  Ik ben een jongeman die weet wat aanpakken is. Verhuizen of tuinwerkzaamheden of kleine klusjes is voor mij geen probleem. Ik heb vervoer en gereedschap tot mijn eigen beschikking voor de uw voorgestelde klussen! Afspraak = Afspraak! dit staat bij mij hoog in vaandel. Mocht u tijdens de werkzaamheden iets te binnen schieten, is dat geen probleem voor mij. Ik ben altijd bereikbaar en ik zorg dat u weer met een glimlach thuis onbezorgd kan zitten!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Rinse is een positieve jongen en denkt mee in een passende oplossing. De klus was vrij snel geklaard met resultaat naar tevredenheid. Werkt zelfstandig en netjes. Zeker een aanrader.
 • J.Nikkels Montage & Multiservice
  J.Nikkels Montage & Multiservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Verhuisbedrijf in Terwolde

  Altijd op zoek geweest naar een klusjesman particulier/of zakelijk, Voor een kleine klusje of voor een grotere klus voor kort of langdurig. Heeft u geen tijd? Heeft u niet de juiste middelen? Of heeft u er gewoon geen zin in dat kan ook :D Stop maar met zoeken, U heeft aan mij de juiste persoon! Hi, Ik ben Johnny Nikkels een allround klusser met een groot een breed technische inzicht! Ik streef ernaar om de klus met grote tevredenheid achter mij te laten, Want als de klant een lach op zijn gezicht heeft dan heb ik dat ook! Heeft u een goed gevoel bij mij? Aarzel dan niet, Neem contact met mij op! Wie weet tot snel?! Met vriendelijk groet J.Nikkels Montage & Multiservice 😁

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Zeer nette vakman, duidelijke communicatie en heeft de klus goed gedaaan. Zou hem zeker aanraden .
 • Timmerbedrijf Aarnink
  Timmerbedrijf Aarnink
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Terwolde

  Uw Bouwspecialist Timmerbedrijf Aarnink is uw vakman voor al uw bouwwerkzaamheden in en rondom uw huis! U kunt terecht voor al uw mogelijke timmerwerken. Of het nu gaat om renovatie van uw kozijnen of deuren, uw dak of voor het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer Timmerbedrijf Aarnink werkt nauw samen met diverse onderaannemers in de regio. Biografie: Na een volledige opleiding als timmerman en 10 ervaring opgedaan te hebben in de bouwsector, ben ik januari 2019 mijn eigen onderneming gestart. Naast mijn passie voor het allround timmerwerk, maak ik ook tuinmeubelen. Service en kwaliteit: Timmerbedrijf Aarnink onderscheidt zich door maatwerk en aandacht voor de opdrachtgever. Ik garandeer vakkundigheid door mijn jarenlange en ruime ervaring. Ik neem de tijd voor een uitgebreid advies, indien gewenst op locatie en voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Oscar is een zeer betrouwbare vakman! Levert net werk en heeft duidelijk verstand van zaken. Daarnaast ook erg fijn in de omgang! Heeft al meerdere klussen bij ons in huis voltooid!
 • M.K.L. Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Terwolde

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Michal en ik ben trots eigenaar van het bedrijf M.K.L. Klussenbedrijf. Dit zijn de volgende werkzaamheden die ik graag voor u uitvoer: - Schildersklussen - Sloopklussen - Laminaat leggen - Diverse kleine klussen in en rondom het huis Bij interesse hoor ik graag van u. Met vriendelijke groeten, Michal

 • Klusdienst Deventer
  Klusdienst Deventer
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Verhuisbedrijf in Terwolde

  Welkom bij Klusdienst Deventer. Klusdienst Deventer is een klein flexibel bedrijf en gespecialiseerd in al het kluswerk. Bij Klusdienst Deventer vindt u een bedrijf met jaren ervaring in het klussen. Onze klusdiensten worden met juiste kennis en vakmanschap uitgevoerd!. Onze klusdiensten zijn veelzijdig de werkzaamheden bestaan o.a. uit: afbouw, timmerwerk, badkamer renovatie, behangen, installatietechniek, schilderen, montage. Door onze directe contact met opdrachtgevers zijn de afspraken helder en duidelijk. Wij geven u gratis advies en informatie op locatie, vrijblijvende offerte en garantie op de werkzaamheden. Heeft u een ' klusopdracht'?, neemt u dan contact met ons op tel. 06-810 208 62 of mail naar info@klusdienstdeventer.nl uiteraard kunt vind u op www.klusdienstdeventer.nl meer informatie. Met vriendelijke groet, Raymondo Finke Klusdienst Deventer

  Laatste review:
  Overige klussen-
  De opdracht is volgens planning uitgevoerd binnen het geoffreerde bedrag. Klusdienst Deventer is een klantvriendelijk bedrijf dat professioneel en netjes werkt en goed meedenkt met de klant.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Terwolde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 27 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Terwolde

Andere vakmensen in Terwolde

Vind vakmensen bij jou in de buurt