Vind verhuisbedrijven in Raalte

Op zoek naar verhuisbedrijven in Raalte? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Raalte

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95122 reviews
  Verhuisbedrijf in Raalte

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Ali gaat niet weg totdat de klus tot in perfectie is uitgevoerd. Heel blij met de geleverde diensten!
 • AR-Zenaty

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Raalte

  Klussen

 • Salland Klussen
  Salland Klussen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Raalte

  We zijn Salland bedrijf we doen alle klussen

  Laatste review:
  Netjes gewerkt, en ze konden snel komen 👍 geen abnormale prijzen.
 • Klusbedrijf Verbeek
  Klusbedrijf Verbeek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Verhuisbedrijf in Raalte

  Sinds corona werkzaam als Klusbedrijf. Waardoor ik thuis kwam te zitten. Inmiddels vele mooie projecten op mogen leveren met tevreden klanten. Ik doe voornamelijk timmerwerkzaamheden

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Marc reageerde snel en kon ook snel komen. Hij is een jongeman met verstand van zaken. Neemt netjes zijn benodigde apparatuur mee en klust netjes en ruimt alles op. Voortaan weet ik bij wie ik moet zijn! Bedankt jongen =D
 • Grootenhuis dakservice
  Grootenhuis dakservice
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Verhuisbedrijf in Raalte

  Grootenhuis Dakservice is er speciaal voor de particulier! Geen dak is te klein. Geen gehaast .Gewoon kwaliteit. Gespecialiseerd in bitumen dakbedekking. Daarbij ruime ervaring in: - Dakrenovatie - Dakreparaties - Vervangen dakbeschot - Daklekkages - Dakonderhoud en reiniging - Dakgoot reparaties - Dakgoot reiniging We werken enkel met eerste keus materialen om zo de beste kwaliteit te leveren. Tevens ook het adres voor huisontruiming! Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met me op! Met vriendelijk groet en graag tot ziens. Grootenhuis Dakservice

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  komt afspraken na en levert goed werk
 • Jansen Allround Diensten
  Jansen Allround Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Verhuisbedrijf in Raalte

  Jansen Allround Diensten is een bedrijf dat alle voorkomende klussen in en om woningen en ander vastgoed uitvoerd. Mijn naam is Vincent Jansen en ben al vele jaren werkzaam in het onderhoud van vastgoed en ben in 2017 gestart met mijn eigen klusbedrijf. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn veelzijdig en daarom vinden klanten het prettig om diverse klussen bij één partij neer te kunnen leggen, waardoor alles aaneengesloten uitgevoerd kan worden. Het werk kan worden uitgevoerd op regiebasis of op basis van een vooraf opgestelde offerte. Werkzaamheden die ik onder andere uitvoer zijn: montagewerkzaamheden, timmerwerk, schilderwerk, elektra, leggen van laminaat en houten vloeren, plaatsen van schuttingen, afvoeren van bv. huisraad en dergelijke, maken van meubels, veranda's en tuinhuizen, aanleggen buitenverlichting, straatwerk, vegen van opritten, erven en terreinen met minishovel met rolbezem etc. Kortom alle voorkomen klussen in en om het huis. Ik beschik over een eigen werkplaats waar ik onder andere meubels en tuinhuizen maak. Heeft u een klus? Neem geheel vrijblijvend contact op!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  De hagen zijn keurig gesnoeid. Alles netjes opgeruimd.
 • STB Heeten
  STB Heeten

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Raalte

  STB Heeten Voor elk probleem een oplossing! Van metaal tot hout, niks gaat ons te gek.

 • Agro Dienstverlening W. Strijdveen
  Agro Dienstverlening W. Strijdveen
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Verhuisbedrijf in Raalte

  Even voorstellen: mijn naam is Wilco Strijdveen en werk sinds 2000 voor mezelf onder de naam Agro Dienstverlening. De naam zegt het al, ik heb een passie voor klussen met name in de Agrarische wereld. Door mijn brede interesse en door ik wel mag zeggen dat ik in de categorie handige jongens behoor, heb ik in 17 jaar flink wat ervaring opgedaan in zowel de timmerklussen, bouwklussen en grond en straatwerk bij zowel de particuliere opdrachtgever als de zakelijke opdrachten. Met mijn motto : 'niet zeuren aanpakken' Voor menige klus groot of klein moet u dus bij mij zijn.

  Laatste review:
  We zijn erg tevreden over het geleverde werk. Wilco is een vakman die prima werk levert, indien nodig meedenkt en afspraken nakomt. Voor herhaling vatbaar!
 • Vegterlo bouw en montage
  Vegterlo bouw en montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Raalte

  Vegterlo bouw en montage kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Heeten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Vegterlo bouw en montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Prettig persoon goed werk afgeleverd. Ik ben er blij mee, zou hem zeker nog eens vragen bij een andere klus. Karin
 • Klein Overmeen Bouwt
  Klein Overmeen Bouwt
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Verhuisbedrijf in Raalte

  Klein Overmeen Bouwt staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid . Met 22 jaar bouw ervaring waarvan de laatste 8 jaar bij een klein bouw / klus bedrijf . Weet ik wat er gevraagd word op dit gebied . Met enthousiasme, een goede Sallandse werkmentaliteit en brede kennis, ben ik u graag van dienst bij al uw onderhoud, kleinbouw en verbouw. Met vriendelijke groet, Niek Klein Overmeen

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  De communicatie met Niek verliep erg prettig en onze zolder is volledig naar wens afgetimmerd. Niek denkt goed mee over de mogelijkheden, werkt snel en netjes. Overmeen bouwt kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Raalte, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 23 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Raalte

Andere vakmensen in Raalte

Vind vakmensen bij jou in de buurt