Vind verhuisbedrijven in Noordbroek

Op zoek naar verhuisbedrijven in Noordbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Noordbroek

 • Klusbus JK
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Verhuisbedrijf in Noordbroek

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf, transporteur nodig in Assen of omgeving? Klusbus JK kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima contact, redelijk netjes gewerkt. Vriendelijke klussers.
 • Klusbedrijf Anchev
  Klusbedrijf Anchev
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Verhuisbedrijf in Noordbroek

  Heb je een Stukadoor, Klusbedrijf nodig in Hoogezand of omgeving? Klusbedrijf Anchev kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Stucwerk binnen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Graag allen serieus aan neem heen voor 10 werk leveren Met vriendelijke groet

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Prima
 • R de Haas Dienstverlening
  R de Haas Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Verhuisbedrijf in Noordbroek

  Een jong en dynamisch bedrijf, die mee denkt met de klant om goed werk af te leveren en afspraken na komt !

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Snelle en prima reactie op mijn opdracht om mijn graszoden te vervangen. Het werk die men heeft geleverd is uitstekend! Ook niet te beroerd om iets extra te doen.
 • Schelwald
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Noordbroek

  Mijn naam is Niek Schelwald, ik ben 22 met 3 jaar ervaring in alle soorten bouw. Ik heb ervaring in het aanleggen van badkamers en keukens. Verder zie ik mijzelf als algemeen klusjes man, voornamelijk omdat mijn familie en vrienden mij altijd vragen om hulp met de taken waar net wat kennis voor nodig is. Denk aan dingen als het zetten van een nieuw raam, keuken/badkamertegels plaatsen, het in elkaar zetten van meubelen. Verder heb ik een klein team die mij helpt waar nodig bij grote klussen. Verhuis klussen of sloop klussen doen wij vaker met meer man. Ik werk standaard als ZZP'er in losse klussen en ben daardoor erg flexibel, ik ben dan ook nog een van de weinige klusjesmannen die niet al een jaar vol zit geboekt. Voor extra vragen ben ik altijd bereikbaar zowel via mail of via whats'app of bellen.

 • PSKB
  PSKB
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Noordbroek

  Een jong bedrijf met werkzaamheden in: Metselwerk Verbouwingen Tuinaanleg Straatwerk Voegwerk

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Een hele goede ervaring gehad. Werken hard en alles opgeruimd achtergelaten. Duidelijke communicatie en je weet vantevoren waar je aan toe bent.
 • Dulleman
  Dulleman
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Verhuisbedrijf in Noordbroek

  Wij zijn een klein bedrijf gespecialiceerd in badkamers en keukens. Zowel nieuw als renovatie projecten worden door ons verzorgd. Verder zijn afwerkvloeren en stucadoorswerkzaamheden een specialisme van ons. We zijn al actief van 1992 als eenmanszaak en vanaf 2007 als vof. Ons motto is dat alles mogelijk is in overleg. De klant is koning en we zullen altijd rekening houden met de wensen van de klant en onze afspraken nakomen. In feite doen we alle voorkomende werkzaamheden van sloop tot afbouw. Ook electra en installatie werk wordt door ons verzorgd. We nemen dan ook graag een compleet project aan met een vaste prijs en een vast aanspreekpunt.

  Laatste review:
  Overige badkamer diensten-
  De Heer Dulleman heeft een volledig nieuwe badkamer bij ons geinstalleerd. En wij zijn hier zeer tevreden mee. Eigenschappen van hem vind ik dat hij vakbekwaam is en op allerlei gebieden uit de voeten kan wat nodig is om een volledige badkamer te installeren. Verder is hij erg flexibel en meedenkend ook doet hij niet moeilijk als iets toch even anders moet. De kwaliteit/prijsverhouding vonden wij ook goed. Hij is zeker aan te bevelen ook omdat hij volledig alleen kan werken.
 • Guikema dienstverlening
  Guikema dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Noordbroek

  Hallo ik ben Merlijn ,40 jaar en vakman op het gebied van Renovatie en Montage. Erg leergierig en altijd in voor een nieuwe uitdaging. Zoek je een goeie en betaalbare vakman stuur gerust een bericht. Ruimdenkend en meedenken met de klant vindt ik belangrijk om tot een mooi eindproduct te komen. Houdt mij voornamelijk bezig met de volgende werkzaamheden. Allround Timmerwerk Montage Schilderwerk Badkamer renovatie Voorzetwanden Tuin renovatie Flexibele leiding werk aanleggen / reparatie/ afpersen . Pvc afvoer werkzaamheden Het werk gebied is max 35km Klant gericht en oog voor detail. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Betaalbaar vakwerk. Vrijblijvende offerte opmaak.

 • Jasper Schuur

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Noordbroek

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter in Zuidbroek, dan kan Jasper Schuur je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • TJ Helder Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Noordbroek

  TJ Helder Dienstverlening kan je helpen met je Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Slochteren en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Puin of meubilair afvoeren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met TJ Helder Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Windster Vastgoedonderhoud
  Windster Vastgoedonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Verhuisbedrijf in Noordbroek

  Windster Vastgoedonderhoud Gespecialiseerd in. Houtrot & schilderwerk Timmerwerzaamheden Aardbeving schade herstel Woning verduurzaming Renovatie & Onderhoud AfBouw

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Betrouwbaar en fijn bedrijf. De klus is heel netjes uitgevoerd. Helder en eerlijk in communicatie. Ik zou hem zeker weer inhuren!

4.7

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Noordbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Noordbroek

Andere vakmensen in Noordbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt