Vind verhuisbedrijven in Nederasselt

Op zoek naar verhuisbedrijven in Nederasselt? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Nederasselt

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederasselt

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Applaus !! Wat een geweldig team, ik ben zo verbaasd over de snelheid, accuratesse, secuur omgaan met onze spullen. de hele huisraad van mijn dochter verhuisd van Waalwijk naar Rotterdam. Communicatief correct. Ik wil ze eigenlijk een 10+ geven en raadt ze iedereen aan. Mijn zoon gaat in september verhuizen en dan ga ik dit team weer bellen. Accuraat, snel en niet duur.
 • Stuarts Support
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederasselt

  Verhuizen zonder zorgen en een lach op je gezicht. En heb je een Verhuisbedrijf nodig in Arnhem of omgeving? Stuarts Support kan je helpen met alle klussen maar op de ouderwetse manier met echt contact ipv een vragenlijst online invullen. Montage en demontage. Verhuizing op locatie. En je met een kleine inboedel veilig en Wel weer afleveren in het nieuwe huis. Hoor graag van je.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Goed en snel contact. Hij is ook een meedenker. Ophalen en afleveren ging vlekkeloos, waarvoor dank.
 • DO IT Klusbedrijf
  DO IT Klusbedrijf
  Beoordeling: 3.9 van 53.9523 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederasselt

  Mijn bedrijf is gericht op regio Amersfoort.Apeldoorn.Deventer.Arnhem. Nijmegen.Hilversum.Utrecht.Amsterdam. Almere.Zwolle.lieden .Wij kunnen voor u timmerwerkzaaamheden, schilderen, stucen, glaszetten, keuken

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Ten eerste: de eigenaar van dit bedrijf is een heel aardige meneer, met beste bedoelingen. Helaas is de kwaliteit van de klus ongelofelijk slecht. Ze hebben eerst onze klep naar de kruipruimte dichtgebetonneerd, vervolgens met de hamer weer geprobeerd om open te maken. De hoek van de klep is kapot, veel tegels zijn kapot (we moesten dus 4 m² extra tegels bestellen, alles op onze kosten) en ze hebben met de slijptool twee leidingen van onze vloerverwarming doorgesneden. Verder zijn er voegen van meer dan 1 cm. De communicatie was met een klusser (die hier de meeste tijd heeft gewerkt) niet mogelijk vanwege taalproblemen. De tegels zijn ook niet loodrecht verlegd. Nu hebben we een kapotte klep met een gigantische kier - dit gaan wij zelf opnieuw tegelen. De plan was, om ons te ontlasten, maar helaas heeft dit veel meer stres en moeite en kosten opgeleverd, dus wij hadden het zelf beter kunnen doen. Leer je van. De eigenaar kwam wel gelijk toen we zeiden dat de klep niet meer open kon.
 • Wick's Onderhoud
  Wick's Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederasselt

  Wick's Onderhoud kan je helpen met je Schilder, Klusbedrijf, Behanger, Sloopbedrijf, Glaszetter klus in Grave en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Gevelrenovatie, Vloer verwijderen, Behangen kamer, Behang verwijderen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen, Glas zetten of vervangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Kitten te beantwoorden. Neem direct contact op met Wick's Onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Klus is niet door Wick's uitgevoerd.
 • FDG de Greeff

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Nederasselt

  FDG de Greeff

 • Westen Tuinwerk
  Westen Tuinwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederasselt

  Westen Tuinwerk heeft ruime ervaring met uiteenlopende tuinwerkzaamheden en levert gedegen vakwerk. We zijn u graag van dienst met de volgende werkzaamheden: - Snoeien en aanplanten van hagen, struiken en bomen - Onkruid wieden en opschonen van tuinen - Rooien van bomen (maximale hoogte ± 10 m) - Grasmaaien en het leggen van grasmatten - Grond afgraven en afvoeren - Maken van houtwalletjes en afrasteringen - Bouwen van pergola’s - Plaatsen groene erfafscheidingen en schuttingen - Aanleg grindpaden en afvoergoten - Bestratingen tot ± 10 m2 - Kleinschalig bosbeheer. Overige diensten: - Verhuizingen en transport - Montage van kasten en meubels - Bouwen van tafels en kleinmeubelen - Schilderwerk, uitsluitend met watergedragen verf - Kleine reparatiewerkzaamheden. m.v.g. Jeroen Westen | Westen Tuinwerk

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Jeroen heeft bij mij de boom weggehaald. Hij was op afgesproken tijd aanwezig en deed vlotjes zijn werk. Kort gezegd voor al u klussen eerst Jeroen benaderen!
 • Dulk Metaal

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Nederasselt

  Herstelwerkzaamheden metaal

 • BelErik
  BelErik
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederasselt

  BelErik is er om het leven van u makkelijker te maken. Ik kom voor de kleine klus in en om het huis waar een ander nee zegt of geen tijd heeft. Maar ook voor de grotere klussen mag u bellen. Een grote klus kan in 1 keer uitgevoerd worden maar bijvoorbeeld ook opgedeeld worden over een periode (1 dag in de week als voorbeeld). Mijn streven is om binnen 2 weken na het aannemen van een klus te starten. Ik kom vrijblijvend langs om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Ik reken geen voorrijkosten of km vergoeding, het uurloon is €50.82 incl. btw. U betaald het 1e uur volledig en daarna per kwartier. Ik hoor graag van u, Met een vriendelijke groet van Erik

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Duidelijke communicatie. Oplossingsgericht, flexibel en goed eindresultaat. Al met al goede ervaring!
 • OTDV
  OTDV

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Nederasselt

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Grave of omgeving? OTDV kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Metaalbewerking... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Klussenbedrijf J Velderman
  Klussenbedrijf J Velderman
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederasselt

  Allround klussenbedrijf J. Velderman -Timmerwerk. Bijv. : opknappen/vernieuwen ramen/deuren, vlonders, kasten. -Glas. Bijv. : Enkel naar dubbelglas, ventilatieroosters, douchewanden, (lek) glas vervangen. -Hang en sluitwerk. Bijv. : Sloten openen, plaatsen en repareren, deur afhangen/afstellen, advies en montage inbraakveiligheid. -Isolatiewerkzaamheden. Bijv. dak, wand, vloerisolatie. -Montage/afbouw. Bijv. : plaatsen keukens, kasten, tegelwerk, gips, plinten. -Kitwerkzaamheden. Bijv. : sanitair, glas, stopverfvervanger, lijmkitten, acrylaatkit. -Houtrot. bijv. houtrot uitvullen en overschilderen, preventie. -Tuinwerk Bijv. : onderhoud, klein straatwerk, snoeiwerk, Dit zijn een aantal voorbeelden van de werkzaamheden waar ik ervaring in heb. laat gerust weten als u andere vragen of werkzaamheden heeft. vriendelijke groet en wellicht tot ziens. Joep

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Joep zit met zijn prijs tussen de laagste en de hoogste aanbiedingen in. Echter wie krijg je over de vloer en hoe loopt zo een gesprek bij het eerste contact. Dan merk je aan een goed advies wie de vakman is achter een offerte. Joep levert vakwerk en zelfs extra service buiten de offerte om. Het plaatsen van het glas is geheel goed afgewerkt. Alle rommel werd opgeruimd en hij ging pas naar huis nadat de klus af was. Dus Joep, perfect gedaan. En een aanrader voor degene die vakwerk verlangen.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Nederasselt, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 43 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Nederasselt

Andere vakmensen in Nederasselt

Vind vakmensen bij jou in de buurt