Vind verhuisbedrijven in Leerdam

Op zoek naar verhuisbedrijven in Leerdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Leerdam

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Verhuisbedrijf in Leerdam

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Wasmachine van de eerste verdieping netjes naar beneden getild. Dankbaar dat ze de wasmachine beneden neer hebben gezet én de wasmachine op de aangewezen plek hebben neergezet. De heren waren netjes op tijd op de afgesproken datum en tijd. En ze deden hun schoenen voor de deur uit. Ik kan je deze heren voor tilwerk van harte aanbevelen.
 • Kadi
  Kadi
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Verhuisbedrijf in Leerdam

  "We zijn een toonaangevend verhuisbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare verhuisdiensten. Met onze ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als een bedrijf dat uitblinkt in professionaliteit, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Bij KA-DI begrijpen we dat verhuizen een spannende en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven we ernaar om elke stap van het verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact op voor een stressloze verhuizing..

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  De verhuizing moet nog plaatsvinden, maar contact was goed, reageert snel, denkt mee
 • M.H Works

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Leerdam

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Leerdam of omgeving? M.H Works kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Van der Leun Bouw en Interieur
  Van der Leun Bouw en Interieur
  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews
  Verhuisbedrijf in Leerdam

  Hallo mijn naam is john van der leun. Wij zijn een gerenomeerd klussenbedrijf. Om een daadwerkelijk verschil te kunnen maken in prijs, kwaliteit, en communicatie. Door integriteit en vakmanschap, kunnen wij u op een passende manier van dienst zijn. De werkzaamheden bestaande uit aanbouw, verbouw, renovatie en interieur maar ook dakwerkzaamheden zoals pannen dekken en bitumen verwerken kortom vakmanschap op elk gebied Mvg john van der leun Van der leun bouw en interieur

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  John is een enthousiaste en ervaren vakman. Ik ben erg blij met zijn werk en met zijn aanpak. Hij is vriendelijk, werkt goed door en is tegelijk geduldig bij vragen zodat het resultaat precies is wat je verwacht !
 • JAVO bouwservice
  JAVO bouwservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7570 reviews
  Verhuisbedrijf in Leerdam

  JAVO Bouwservice is een allround klusbedrijf dat zich heeft toegelegd op demontage /sloop werk. Javo Bouwservice is tevens het adres om oudijzer in te leveren. Oud ijzer,electrakabel,installaties en oude machines worden door ons ingekocht tegen dagprijzen. Ook kan het ijzer worden opgehaald. Alles word op een nette manier gericyceld.

  Laatste review:
  Zonneboiler installeren of vervangen-
  Een zonneboiler en ingelegde collectoren verwijderd + dak weer dichtgelegd. Ben zeer te spreken over deze vakman. Van het maken van nieuwe panlatten voor de dakpannen tot het weer netjes aansluiten van de koperen leidingen. Ook communicatie erg fijn. Aanrader!
 • Ejders timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Verhuisbedrijf in Leerdam

  Ejders timmerbedrijf

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Komen kijken maar ondanks herhaalde beloften geen offerte uitgebracht. Komen afspraken niet na en communiceren niet. Wees dan gewoon transparant dat je niet aan de werkzaamheden wilt beginnen, dat is ook een acceptabel antwoord waar iedereen verder mee kan. Nu gevolgschade door niet tijdige reparatie.
 • Klusbedrijf J. Van der Zwan
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Verhuisbedrijf in Leerdam

  Allround klusbedrijf voor montage, aanleg, afvoer en renovatie klussen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  De klus is nog niet opgelost. We moeten een officiël afferte hebben. Tot dan .kunnen beginnen. Wilt u a.u.b. een officiële afferte naar ons sturen 1'-Een slaap kamer. 14 m2 2-Verwijdern oude parket. 3-prijs van nieuw parket .gemiddel 4-prijs 16 meter plinten 5-prijs van onder vloer 5 -arbeid kosten 6 -btw 7 - reiskosten. 8- totaal kosten A.u.b. afficiële en duidelijk schrijven. We wachten op u afferte. Als met u afferte akkoord gaan .nemen we weer met u contact. Om te kunt u beginnen
 • H2M Projects

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Leerdam

  H2M Projects is je ideale partner als je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig hebt in Leerdam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • JML Dienstverlening
  JML Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Verhuisbedrijf in Leerdam

  Als eerst stellen wij ons graag voor aan u. Wij zijn JML Dienstverlening en zijn al jarenlang actief in de onderhouds/schoonmaak branche. JML Dienstverlening werkt met een vast groep professionals. Wat ons onderscheidt van anderen is dat wij heel dynamisch en flexibel zijn en dat de klant bij ons altijd centraal staat. Zo is werken in de avond of in het weekend geen probleem. JML Dienstverlening is nieuw op Werkspot, onze reviews zijn daarom nog in aanvraag, hierdoor ziet u ze nog niet allemaal terug op ons profiel.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Professioneel, zeer vriendelijk en nauwkeurig. Stemmen de wensen goed af en overleggen waar nodig. Een onberispelijke klus geklaard.
 • Thuis compleet

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Leerdam

  Wij zijn Thuis Compleet een jong en ambitieus bedrijf. Wij nemen klussen aan voor in huis en tuin. Wij zijn heel erg meedenkend met onze klanten en willen graag dat alle wensen van de klant uitkomen.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Leerdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 125 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Leerdam

Andere vakmensen in Leerdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt