Vind verhuisbedrijven in Langbroek

Op zoek naar verhuisbedrijven in Langbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Langbroek

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Verhuisbedrijf in Langbroek

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  80 kilometer ver weg....waarom reageren??? Ik geef duidelijk aan dat het een klein klusje is in Arnhem van noord naar zuid. Heeft totaal geen zin om op te reageren als je zover weg bent, dan wil je duidelijk alleen je autokosten opstrijken. Heel vreemd........
 • Mike de Klaver Dienstverlening
  Mike de Klaver Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Langbroek

  Mike de Klaver Dienstverlening is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig hebt in Wijk bij Duurstede en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De voortuin aangepast van blokken naar korven. Keurig gedaan en netjes en snel gewerkt!
 • Dimi's transport
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Verhuisbedrijf in Langbroek

  Heb je een Verhuisbedrijf nodig in Utrecht of omgeving? Dimi's transport kan je helpen met alle klussen die een Verhuisbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Dimitri heeft uitstekend geholpen met de verhuizing en het transport. Hij reageert snel, maakt duidelijke afspraken en komt deze na. Voor toekomstige klussen, werk ik graag weer samen
 • Dienstverlening Dirk Oskam
  Dienstverlening Dirk Oskam
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Langbroek

  Goedendag, Ik ben Dirk Oskam, eigenaar Dienstverlening Dirk Oskam. Met mijn bedrijf voer ik diverse werkzaamheden in en rond het huis uit: - Timmerwerkzaamheden - Vloeren leggen - Schuttingen plaatsen - Tuinhuisjes plaatsen - Afkitten - Etc. Dus heeft u interesse in mijn werkzaamheden kom dan in contact. Dan nemen we alle mogelijkheden goed door. Met vriendelijke groet, Dirk Oskam

  Laatste review:
  Er is super netjes gewerkt, en de prijs/kwaliteit was heel goed. Dirk was erg plezierig in de omgang en duidelijk in de communicatie. Heel tevreden over de werkzaamheden.
 • Faviom
  Faviom

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Langbroek

  Na jaren maat meubelen te hebben gemaakt nu overgestapt naar timmerwerk, woning renovatie en afbouw. Belangrijke eigenschappen: - kwaliteit leveren - met de klant meedenken - geen 9-5 mentaliteit - ook beschikbaar in de avonden/weekenden. Indien nodig kan een 3D tekening gemaakt worden bij projecten als tuinhuis, overkapping, badkamer, etc. Kom altijd vrijblijvend (mits in een straal van 30km) langs voor een kennismaking en offerte.

 • Klusbedrijf Graag en Goed Gedaan

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Langbroek

  Klusbedrijf Graag en Goed Gedaan kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Cothen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Klusbedrijf Graag en Goed Gedaan om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Installatie & Montage Tyon
  Installatie & Montage Tyon
  Beoordeling: 4.1 van 54.156 reviews
  Verhuisbedrijf in Langbroek

  Installatie & Montage Tyon is een jong bedrijf dat graag de handen uit de mouwen steekt en breed inzetbaar is. We zijn beleefd, secuur, werken veilig en stoppen niet eerder met de klus voordat de klant tevreden is. We hebben ervaring in: - wc/badkamer renovatie - winkelbouw - sloopwerken - meubels maken - ombouwingen - afdak/veranda’s - elektra - timmerwerken - tegels zetten Zoals het lijstje laat zien, van alles in huis!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Tyon is een sympathieke man die wij deze klus mede daarom hebben gegund. Echter is dit niet goed afgelopen. De klus zou 3/4 dagen duren. Dit zijn er 9 geworden en nog steeds zijn zaken niet af of onvoldoende. Naast de onvoldoende afwerking is zijn werkwijze erg slordig. Zo heeft hij tegels in mijn garage geslepen waardoor alles onder het bouwstof zat/nog steeds deels zit. Buiten heeft hij op de tuintegels cement geknoeid wat er niet meer af gaat. Hij heeft dwars door een tussen muur geboord voor het ophangen van een fonteintje. Deze muur moet hersteld en opnieuw geschilderd worden. De afwerking is slecht. Kitranden zijn lelijk. Bijna alle gesneden tegels hebben rafelranden. Het fonteintje hangt maar met 1 bout vast. Het drukmechanisme van het reservoir zit los enz... We konden kiezen: Maanden wachten op herstel of restbedrag niet betalen. Voor dit laatste hebben wij gekozen en laten een vakman het herstel doen. Helaas gaat het ons nu veel meer geld kosten.
 • De Houtwens Utrecht

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Langbroek

  Hoi

 • Lucas-ICS & Onderhoud
  Lucas-ICS & Onderhoud
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Verhuisbedrijf in Langbroek

  ruime ervaring + 20 jaar duidelijke afspraken uitvoering werkzaamheden en kosten. Geen voorrijkosten duidelijke van te voren meerkosten/onvoorzien communiceren Wijzigingen tijdens werk , geen probleem

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Meneer zou op vrijdag langskomen en nam twee uur na de afgesproken tijd op om door te geven dat hij het niet redden. Uiteindelijk is hij zaterdag een uur voor de verjaardag van mijn dochter langs geweest omdat het anders nog langer zou duren. Nu, drie maanden na dato, zijn we aan het verbouwen. Ook op de plek van 'reparatie'. Meneer blijkt elektra-, gas+ en waterleidingen ingemetseld te hebben achter de vaatwasser. Zonder benodigde bescherming om corrosie e.d. te voorkomen. Hebben nu uren extra werk in de hoop dat de leidingen zonder schade uit het beton komen. Dit is alles behalve netjes opgelost, we hebben er wel een vermogen voor betaald. Al met al voelen we ons behoorlijk opgelicht.
 • Klussenbedrijf Achterberg

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Langbroek

  Klussenbedrijf nu gevestigd te Doorn. Vanaf Ik werk al 15 jaar zelfstandig en werk in princpe door het heel land. Daarbij doe ik eigenlijk alles. - Verbouwen/ombouwen/uitbouw - Badkamers - Keukens - Vloeren - Stucen - Schilderen - Meubels maken - Sanitair - Loodgieterswerk Ect. U vraagt wij draaien!

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Langbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 108 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Langbroek

Andere vakmensen in Langbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt