Vind verhuisbedrijven in Herveld

Op zoek naar verhuisbedrijven in Herveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Herveld

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Verhuisbedrijf in Herveld

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Nette, vriendelijke mannen, die goed hebben geholpen met het verhuizen van een wasmachine en droger. Ze hebben zelfs alles aangesloten totdat het goed was en de oude wasmachine meegenomen. De volgende keer zal ik hun zeker weer benaderen voor een klus!
 • Chris Poppe
  Chris Poppe
  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews
  Verhuisbedrijf in Herveld

  Verzekerd van sneltransport door koeriersbedrijf Chris Poppe Chris Poppe is de naam achter HET koeriersbedrijf in Zetten, provincie Gelderland. Wij verzorgen spoedleveringen door heel Nederland. Overige werkzaamheden : - Zakelijk transport Onze chauffeurs gaan zorgvuldig en discreet om met uw zendingen. - Verhuizingen Ook voor de verhuizing van inboedel of archief kunt u bij ons terecht. - Postkoerier Ook voor snelle zakelijke postbezorging kunt u bij ons terecht. ADR gecertificeerd Wij mogen gevaarlijke stoffen over de weg vervoeren

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Netjes en snel verhuizing van Harderwijk naar Amsterdam verzorgd. Supertevreden!
 • MiKo Verhuizingen en Personeel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Verhuisbedrijf in Herveld

  Wij zijn een verhuisbedrijf werkzaam in o.a. particuliere en klein zakelijke markt. de 5e generatie verhuizers staat klaar om voor u, zorgeloos, verhuizingen uit te voeren. Of het nu gaat om een rijtjeswoning, appartement of villa, MiKo Verhuizingen zal uw inboedel (of een gedeelte hiervan) met zorg en zonder schade overbrengen naar de gewenste locatie.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Kluis prima uitgevoerd door Miko Verhuizingen. Netjes fspraak nagekomen
 • ResokBouw
  ResokBouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Herveld

  Voor alle klussen aan of in uw huis of Is uw deur achter u dichtgewaaid, bent u uw huissleutel kwijt of wilt u uw sloten vervangen om wat voor reden dan ook. Ik kan u daarbij verder helpen.

 • LT & B Leenders Timmerwerk en Bouwwerkzaamheden

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Herveld

  aan- en verbouw, onderhoud, badkamer, toilet, kozijnen

 • Snel Retail Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Verhuisbedrijf in Herveld

  Even voorstellen: Mijn naam is René Snel. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam met allerlei vormen van zonweringen, rolluiken en raamdecoraties. Wij hebben inmiddels ook zeer ruime ervaringen opgedaan in de verkoop en montage van terrasoverkappingen. Wij zijn gevestigd in Valburg maar werken al jaren door heel het land. Wij hebben altijd een oplossing om uw ramen te bekleden of U of uw spullen te beschermen tegen de zon en de invloeden daarvan. Bent u opzoek naar passende kwaliteits zonwering/raamdecoratie, of montage van deze, voor een geschikte prijs en goede service? Dan bent U bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Zeer goed. Ondanks dat het zonnescherm al in 2002 was gekocht bij de heer Snel heeft hij alles in het werk gesteld om de beschadigde onderdelen te herstellen. De reparatie is goed uitgevoerd en wij hebben weer volop plezier van ons zonnescherm. Daarbij ook nog eens veel kosten bespaard.
 • Westen Tuinwerk
  Westen Tuinwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9589 reviews
  Verhuisbedrijf in Herveld

  Westen Tuinwerk heeft ruime ervaring met uiteenlopende tuinwerkzaamheden en levert gedegen vakwerk. We zijn u graag van dienst met de volgende werkzaamheden: - Snoeien en aanplanten van hagen, struiken en bomen - Onkruid wieden en opschonen van tuinen - Rooien van bomen (maximale hoogte ± 10 m) - Grasmaaien en het leggen van grasmatten - Grond afgraven en afvoeren - Maken van houtwalletjes en afrasteringen - Bouwen van pergola’s - Plaatsen groene erfafscheidingen en schuttingen - Aanleg grindpaden en afvoergoten - Bestratingen tot ± 10 m2 - Kleinschalig bosbeheer. Overige diensten: - Verhuizingen en transport - Montage van kasten en meubels - Bouwen van tafels en kleinmeubelen - Schilderwerk, uitsluitend met watergedragen verf - Kleine reparatiewerkzaamheden. m.v.g. Jeroen Westen | Westen Tuinwerk

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Volgens afspraak klus geklaard! En ook nog gezellig!
 • van der Kolk Handelsonderneming
  van der Kolk Handelsonderneming
  Beoordeling: 4.8 van 54.85211 reviews
  Verhuisbedrijf in Herveld

  Wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van deuren dit doen wij via professionele mallen waardoor de deuren altijd perfect hangen en sluiten. Door ons professionele gereedschap zijn wij in staat om de deuren sneller af te hangen als een standaard klusbedrijf.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Top ervaring met alles
 • Jeffrey Stap Loodgietersbedrijf
  Jeffrey Stap Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Verhuisbedrijf in Herveld

  Welkom op het profiel van Jeffrey Stap Loodgietersbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jeffrey en zijn collega’s leveren goed werk af, werken netjes en volgens afspraak.
 • Installatiebedrijf Wivapo
  Installatiebedrijf Wivapo
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Verhuisbedrijf in Herveld

  Welkom op het profiel van Installatiebedrijf Wivapo! Uw specialist op gebied van Badkamer & Toilet, CV, water en gas en onderhoudswerk-zaamheden. U krijgt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. Wat wij onder andere doen : - Badkamerrenovatie - Toiletrenovatie - Airco - Dakgoten - CV ketels - Onderhoudswerkzaamheden - Keuken installatie - Riolering - Servicewerkzaamheden - etc. etc. Wij gaan secuur te werk, kwalitatief en netjes de klus achterlaten zijn onze kenmerken.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Prima

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Herveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 50 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Herveld

Andere vakmensen in Herveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt