Vind verhuisbedrijven in Foxhol

Op zoek naar verhuisbedrijven in Foxhol? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Foxhol

 • Klusbus JK
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Verhuisbedrijf in Foxhol

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf, transporteur nodig in Assen of omgeving? Klusbus JK kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima contact, redelijk netjes gewerkt. Vriendelijke klussers.
 • Klusbedrijf Anchev
  Klusbedrijf Anchev
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Verhuisbedrijf in Foxhol

  Heb je een Stukadoor, Klusbedrijf nodig in Hoogezand of omgeving? Klusbedrijf Anchev kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Stucwerk binnen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Graag allen serieus aan neem heen voor 10 werk leveren Met vriendelijke groet

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Prima
 • Schelwald
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Foxhol

  Mijn naam is Niek Schelwald, ik ben 22 met 3 jaar ervaring in alle soorten bouw. Ik heb ervaring in het aanleggen van badkamers en keukens. Verder zie ik mijzelf als algemeen klusjes man, voornamelijk omdat mijn familie en vrienden mij altijd vragen om hulp met de taken waar net wat kennis voor nodig is. Denk aan dingen als het zetten van een nieuw raam, keuken/badkamertegels plaatsen, het in elkaar zetten van meubelen. Verder heb ik een klein team die mij helpt waar nodig bij grote klussen. Verhuis klussen of sloop klussen doen wij vaker met meer man. Ik werk standaard als ZZP'er in losse klussen en ben daardoor erg flexibel, ik ben dan ook nog een van de weinige klusjesmannen die niet al een jaar vol zit geboekt. Voor extra vragen ben ik altijd bereikbaar zowel via mail of via whats'app of bellen.

 • Koopmans klussen
  Koopmans klussen

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Foxhol

  Hoi ik ben Sharon werk al 5 jaar als zzp. voornamelijk word ik veel ingehuurd in de jacht bouw. houtbewerking schilderen en schade restauratie zijn de voornaamste klussen die doe Groet sharon

 • Star Cleaning

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Foxhol

  Bij MRB-NN Star Cleaning service streven we ernaar om niet alleen een bedrijf te zijn, maar een belofte aan onze klanten. Wij zijn trots om ons te profileren als een topbedrijf dat compromisloze kwaliteit levert tegen een zeer betaalbare prijs. Onze toewijding aan excellentie en klanttevredenheid onderscheidt ons als de ideale keuze voor al uw behoeften. Neem Contact Met Ons Op:

 • Koenes Beheer

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Foxhol

  Algemeen klusbedrijf in de regie Drenthe,Groningen en Friesland.

 • Klussenbedrijf D.M.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Foxhol

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Hoogezand of omgeving? Klussenbedrijf D.M. kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Byta Trading

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Foxhol

  .

 • De Graaf Installaties
  De Graaf Installaties
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Verhuisbedrijf in Foxhol

  .

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Klus verliep erg goed, was een vriendelijke meneer en ik heb nu een mooie kast. Zeker een aanrader, voor herhaling vatbaar.
 • R-Design Interieurbouw
  R-Design Interieurbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Verhuisbedrijf in Foxhol

  Interieurbouwer. Projecten: Badkamer/wc Renovatie Keukenmontage/ Demontage Stukadoor Verlaagde Plafond Voorzetwanden / designwanden Cinnewall Leiding verleggen, gas/electra/water Vloeren Maatwerk inbouwkasten Schilderwerk

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Uitstekende ervaring, Rocky kon snel beginnen en werkt netjes. Communicatie verliep heel goed. Als we weer een klus hebben dan komen we weer terug bij dit bedrijf!👍

4.7

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Foxhol, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Foxhol

Andere vakmensen in Foxhol

Vind vakmensen bij jou in de buurt