Vind verhuisbedrijven in Westerbroek

Op zoek naar verhuisbedrijven in Westerbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Westerbroek

 • Klusbus JK
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Verhuisbedrijf in Westerbroek

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf, transporteur nodig in Assen of omgeving? Klusbus JK kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima contact, redelijk netjes gewerkt. Vriendelijke klussers.
 • Klusbedrijf Anchev
  Klusbedrijf Anchev
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Verhuisbedrijf in Westerbroek

  Heb je een Stukadoor, Klusbedrijf nodig in Hoogezand of omgeving? Klusbedrijf Anchev kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Stucwerk binnen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Graag allen serieus aan neem heen voor 10 werk leveren Met vriendelijke groet

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Prima
 • Schelwald
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Westerbroek

  Mijn naam is Niek Schelwald, ik ben 22 met 3 jaar ervaring in alle soorten bouw. Ik heb ervaring in het aanleggen van badkamers en keukens. Verder zie ik mijzelf als algemeen klusjes man, voornamelijk omdat mijn familie en vrienden mij altijd vragen om hulp met de taken waar net wat kennis voor nodig is. Denk aan dingen als het zetten van een nieuw raam, keuken/badkamertegels plaatsen, het in elkaar zetten van meubelen. Verder heb ik een klein team die mij helpt waar nodig bij grote klussen. Verhuis klussen of sloop klussen doen wij vaker met meer man. Ik werk standaard als ZZP'er in losse klussen en ben daardoor erg flexibel, ik ben dan ook nog een van de weinige klusjesmannen die niet al een jaar vol zit geboekt. Voor extra vragen ben ik altijd bereikbaar zowel via mail of via whats'app of bellen.

 • Koenes Beheer

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Westerbroek

  Algemeen klusbedrijf in de regie Drenthe,Groningen en Friesland.

 • Bouwbedrijf NOK
  Bouwbedrijf NOK
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Verhuisbedrijf in Westerbroek

  Beste meneer, mevrouw Mijn naam is Sierd Eriks en ben 28 jaar. Na jaren ervaring in de bouw en thuis klussen nu toch maar begonnen voor mezelf. Ik ben een gecertificeerd timmerman die goed door kan werken en pragmatisch ingesteld is. Voornamelijk werkzaam in de omgeving Groningen stad, maar voor een leuke klus wil ik best een uitzondering maken. Ik sta voor duidelijke communicatie en vakmanschap.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goede, snelle communicatie. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Schutting netjes geplaatst en alles meer dan keurig achtergelaten!
 • Bas Zwart Bouw & Onderhoud
  Bas Zwart Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Verhuisbedrijf in Westerbroek

  Ik ben gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen en heb de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het bouwen en verbouwen van badkamers, het plaatsen van keukens en het aanleggen van vloeren. Daarnaast heb ik ook veel affiniteit voor alles rondom een woning, zoals de bouw en plaatsing van schuren en tuinhuizen en het het onderhouden van tuinen. Waar kan je mij voor vragen: - Verbouw woning; - Plaatsen keuken; - Plaatsen badkamer; - Aanleg vloer; - Aanleg tuin; - Onderhoud tuin; - Algemene bouwklussen.

  Laatste review:
  Prima
 • BouwPit'r
  BouwPit'r
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Westerbroek

  BouwPit'r werkt samen met JoostKlustBeter. Twee zelfstandigen die goed op elkaar ingespeeld zijn. Samen klussen wij met veel plezier en spelen in op de wensen van de klant. Warm contact is daarbij van groot belang. Joost en Piter

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  In 1 woord: top!
 • Koopmans klussen
  Koopmans klussen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Westerbroek

  Hoi ik ben Sharon werk al 5 jaar als zzp. voornamelijk word ik veel ingehuurd in de jacht bouw. houtbewerking schilderen en schade restauratie zijn de voornaamste klussen die doe Groet sharon

 • Star Cleaning

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Westerbroek

  Bij Star Cleaning service streven we ernaar om niet alleen een bedrijf te zijn, maar een belofte aan onze klanten. Wij zijn trots om ons te profileren als een topbedrijf dat compromisloze kwaliteit levert tegen een zeer betaalbare prijs. Onze toewijding aan excellentie en klanttevredenheid onderscheidt ons als de ideale keuze voor al uw behoeften. Neem Contact Met Ons Op:

 • Klussenbedrijf D.M.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Westerbroek

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Hoogezand of omgeving? Klussenbedrijf D.M. kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Westerbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 10 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Westerbroek

Andere vakmensen in Westerbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt