Vind verhuisbedrijven in Ewijk

Op zoek naar verhuisbedrijven in Ewijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Ewijk

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Verhuisbedrijf in Ewijk

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Nette, vriendelijke mannen, die goed hebben geholpen met het verhuizen van een wasmachine en droger. Ze hebben zelfs alles aangesloten totdat het goed was en de oude wasmachine meegenomen. De volgende keer zal ik hun zeker weer benaderen voor een klus!
 • MiKo Verhuizingen en Personeel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Verhuisbedrijf in Ewijk

  Wij zijn een verhuisbedrijf werkzaam in o.a. particuliere en klein zakelijke markt. de 5e generatie verhuizers staat klaar om voor u, zorgeloos, verhuizingen uit te voeren. Of het nu gaat om een rijtjeswoning, appartement of villa, MiKo Verhuizingen zal uw inboedel (of een gedeelte hiervan) met zorg en zonder schade overbrengen naar de gewenste locatie.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Kluis prima uitgevoerd door Miko Verhuizingen. Netjes fspraak nagekomen
 • Chris Poppe
  Chris Poppe
  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews
  Verhuisbedrijf in Ewijk

  Verzekerd van sneltransport door koeriersbedrijf Chris Poppe Chris Poppe is de naam achter HET koeriersbedrijf in Zetten, provincie Gelderland. Wij verzorgen spoedleveringen door heel Nederland. Overige werkzaamheden : - Zakelijk transport Onze chauffeurs gaan zorgvuldig en discreet om met uw zendingen. - Verhuizingen Ook voor de verhuizing van inboedel of archief kunt u bij ons terecht. - Postkoerier Ook voor snelle zakelijke postbezorging kunt u bij ons terecht. ADR gecertificeerd Wij mogen gevaarlijke stoffen over de weg vervoeren

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Netjes en snel verhuizing van Harderwijk naar Amsterdam verzorgd. Supertevreden!
 • Schilders en Restauratiebedrijf P.C. Coeleman
  Schilders en Restauratiebedrijf P.C. Coeleman
  Beoordeling: 4.4 van 54.454 reviews
  Verhuisbedrijf in Ewijk

  Hallo , Al een +25 jaar werkzaam in de Renovatie en restauratie bij paritculieren/woningen. Daarnaast ook werkend in/voor monumentale panden. Passie voor aanleg /veranderingen van hoveniers tuinwerk/onderhoud alsmede vijveraanleg en de invulling daarvan (planten en vissen ). Oude stempel ,oplossingsgezind naar de klant. creatief omgaan met indelingen en estetische oplossingen. betrouwbaar ,geen haast, maar netjes werkend van een deurklink t/m uit/verbouw.

  Laatste review:
  Overige klussen-
  Het duurde even voordat ze daadwerkelijk aan de slag konden gaan, maar vervolgens werd de klus snel gepiept. Werk is naar tevredenheid uitgevoerd en het hek hangt goed.
 • A.Willems

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Ewijk

  klus

 • Halabi klusbedrijf
  Halabi klusbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Verhuisbedrijf in Ewijk

  Halabi klusbedrijf wij bieden aan Schilderwerk Binnen & Buiten & Behangwerk tegelwerk & timmeren

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Perfecte communicatie, snel de klus kunnen regelen en binnen een week was het werk gedaan. Mo is vriendelijk, werkt secuur en accuraat en is een goede vakman. Ik kan hem zeker aanbevelen.
 • Westen Tuinwerk
  Westen Tuinwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Verhuisbedrijf in Ewijk

  Westen Tuinwerk heeft ruime ervaring met uiteenlopende tuinwerkzaamheden en levert gedegen vakwerk. We zijn u graag van dienst met de volgende werkzaamheden: - Snoeien en aanplanten van hagen, struiken en bomen - Onkruid wieden en opschonen van tuinen - Rooien van bomen (maximale hoogte ± 10 m) - Grasmaaien en het leggen van grasmatten - Grond afgraven en afvoeren - Maken van houtwalletjes en afrasteringen - Bouwen van pergola’s - Plaatsen groene erfafscheidingen en schuttingen - Aanleg grindpaden en afvoergoten - Bestratingen tot ± 10 m2 - Kleinschalig bosbeheer. Overige diensten: - Verhuizingen en transport - Montage van kasten en meubels - Bouwen van tafels en kleinmeubelen - Schilderwerk, uitsluitend met watergedragen verf - Kleine reparatiewerkzaamheden. m.v.g. Jeroen Westen | Westen Tuinwerk

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer vriendelijke man die netjes werkt en het naar wens uit heeft gevoerd. Communicatie was ook zeer prettig en hij denkt mee over de klus.
 • Wetibo
  Wetibo
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Ewijk

  Wetibo is een klusbedrijf werkzaam in Beuningen (GE) en omgeving. Zij staan klaar om al je bouw gerelateerde vragen te beantwoorden. Neem direct contact op met Wetibo om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Wesley heeft bij mij een koof gemaakt in de keuken. Hij heeft erg goed werk verricht Goed mee gedacht om dingen goed op te lossen Zou hem zeker bij iedereen aanbevelen 👍
 • Op Commando
  Op Commando
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Verhuisbedrijf in Ewijk

  Hallo beste mensen, Ik ben Marcel van "Op commando" zoekt u een betrouwbare vakkundige en veelzijdige vakman. Voor technische service, onderhoud en klussen. dan bent u bij "Op Commando" op het juiste adres. -Elektrotechnische werkzaamheden -Storingen. -Extra groep. -Nieuwe meterkast. -Utp uitbereiden. -Verlichting - en nog veel meer vraag er naar. -Klus werkzaamheden. -Toillet renovaties -Keuken renovaties -Inbouw apparatuur installeren -Natuurstenen aanrecht Kernwoorden: - Duidelijke communicatie - Kwaliteit - Afspraak is afspraak - Betrouwbaar

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Samen de klus doorgesproken. Toen bleek dat het veel meer werk betrof dan ik had gedacht. En dus ook veel duurder zou worden. Toen advies gekregen hoe ik wat ik wilde wel kon bereiken zonder dat er grote stroomklussen nodig zijn. Zeer blij met zijn advies, nam uitgebreid de tijd om te vragen wat ik wilde en uit te leggen wat ik wel kon doen. Alles zonder dat het hem een cent heeft opgeleverd. Daarmee heeft hij zijn klantfocus wel bewezen. Volgende keer vraag ik hem eerst.
 • BSD Infra
  BSD Infra
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Verhuisbedrijf in Ewijk

  BSD Infra kunt u inhuren voor diverse hovenierswerkzaamheden: - Grondwerk - Bestrating - Riolering

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Voor de werkzaamheden is door BSD Infra een keurige prijs afgegeven. Met BSD infra konden goede afspraken gemaakt. De werkzaamheden zijn netjes en vlot uitgevoerd.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Ewijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Ewijk

Andere vakmensen in Ewijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt