Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Oosthuizen

 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45252 reviews
  Metselaar in Oosthuizen

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Het was even zoeken naar een geschikte datum en door onverwachte omstandigheden was het aan beide kanten even lastig een datum vinden. Maar uiteindelijk is het gelukt en is de klus netjes en snel opgeleverd. Tevreden!
 • Wensveen Stucadoors Volendam
  Wensveen Stucadoors Volendam
  Beoordeling: 4.9 van 54.95141 reviews
  Metselaar in Oosthuizen

  Wensveen Stukadoors, Voor al uw stuc en schilderwerk en vloeren al meer dan 25 jaar ervaring in renovatie en nieuwbouw werk gegarandeerd strak en glad stucwerk. Uw kunt altijd bellen of mailen om afspraak te maken Graag tot Ziens Wensveen Stukadoors Volendam voor al uw: -stucwerk -sierpleister -spachelputz -sierlijsten -schilder -reparatie -spackspuitwerk -sloopwerk -renovlies behang - vloer egaliseren

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Geruime tijd voor de uitvoering heb ik contact gelegd met Wensveen. Ik kon komen kijken bij een in uitvoering zijnde opdracht en was tevreden over wat ik zag. Door vertraagde oplevering van mijn nieuwbouwappartement moest ik de planning twee keer wijzigen. Dit was geen probleem. De opdracht betrof het volledig stuken (plafonds, muren) van een kaal opgeleverd appartement. Het plafond van kale betonplaten was zeer ongelijk en dat is door Wensveen perfect gestukt. Ook de muren zijn netjes gestukt, alhoewel soms een lichte glooiing waarneembaar is. Dit is vooral zichtbaar bij strijklicht. Voor aanvang van de werkzaamheden heb ik aangegeven dat Wensveen moest letten op kozijnen. Desondanks waren er na afloop toch enkele beschadigingen, ook bij tegels in de badkamer. Deze zijn vervolgens netjes opgelost. Wensveen heeft voor mij ook een tegelzetter, schilder en electricien geregeld. Erg prettig. Al met al bijzonder tevreden. Verbeterpunten zijn wellicht netter en voorzichtiger werken.
 • H-M-O
  H-M-O
  Beoordeling: 4.8 van 54.85106 reviews
  Metselaar in Oosthuizen

  H-M-O staat voor Hamstra Montage en Onderhoudsbedrijf en is gestart in 2001. Onze dienstverlening streeft er naar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht en goede afspraken zijn daarbij van groot belang. We hebben ruime ervaring in allerlei klussen, van bouwprojecten tot klussen in en om het huis.We werken voor aannemers en voor particulieren en zijn vooral actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. U kunt bij ons terecht voor volgende werkzaamheden: Hekwerken Schuttingen Tuinonderhoud Vlonders Timmerwerken Onderhoudswerk Montagewerk We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en dat ziet u terug in het eindresultaat.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  De tuin ziet er prachtig uit! Sjouk denkt goed mee en werkt snel en netjes.
 • R.B. Stucadoorsbedrijf
  R.B. Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Metselaar in Oosthuizen

  R.B. Stucadoorsbedrijf kan je helpen met je Stukadoor klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met R.B. Stucadoorsbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Superleuke vent en in korte tijd onze zolder prachtig gestuct. Houdt zich super aan de afspraken dus echt helemaal top.
 • FD Metselwerken
  FD Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Metselaar in Oosthuizen

  FD Metselwerken Wij zijn een ambitieus metsel/bouw bedrijf en willen altijd onze grenzen verleggen. Onze werkzaamheden bestaan zoal uit: Metselwerk Voegwerk Lijmwerk Veranda bouw Timmerwerkzaamheden Schoorsteenrenovaties Gevelrenovaties Dakbedekking Hout skelet bouw Isoleren & meer. Voor vrijblijvende offertes kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet FD Metselwerken

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Ons huis had last van lekkage in de slaapkamer, hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door verouderd voegwerk in de schoorsteen. Na het zoeken op Werkspot kwamen we uit bij Wesley. Hij heeft zich bewezen als een echte vakman, met heldere communicatie en gedetailleerde uitleg over wat we konden verwachten, zowel voor als tijdens de klus. Wesley werkte samen met een collega en ze namen de tijd om het werk grondig uit te voeren, wat ons geruststelde dat er geen haastwerk werd geleverd. Het resultaat mag er zijn: de schoorsteen ziet er weer als nieuw uit! Wesley, als je dit leest, nogmaals hartelijk dank. We bevelen je van harte aan!
 • H&M Betonboringen
  H&M Betonboringen
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Metselaar in Oosthuizen

  H&M Betonboringen kan je helpen met je Vloerspecialist, Sloopbedrijf klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met H&M Betonboringen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Snelle afspraak. De klus snel en netjes geklaard. Wij zijn zeker tevreden.
 • HAN Klussenbedrijf
  HAN Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Metselaar in Oosthuizen

  HAN Klussenbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, klus in Holland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Gevelrenovatie, Wand- of vloertegels zetten, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met HAN Klussenbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer tevreden over het resultaat ! Komt op tijd, werkt hard en netjes, we hebben al een prijsopgave gevraagd voor een volgende klus.
 • R. Smit voor al uw timmer en maatwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metselaar in Oosthuizen

  R. Smit voor al uw timmer en maatwerk is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Avenhorn en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Hired him to add a wooden stair railing to our stairs in the same style as the existing railing. He came to our house within a few days to discuss details and take measurements. Sent me some ideas and sketches over WhatsApp. About 3 weeks later, he had completed most of the work (at his own workshop) and came over to install it. He worked quickly, was friendly, seemed knowledgable, and cleaned up after himself. The delivered work looks as good as I had hoped. Price also seemed very fair. Would be happy to work with him again.
 • Voegbedrijf Arman
  Voegbedrijf Arman
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Metselaar in Oosthuizen

  Voegbedrijf Arman Jaren lang ervaring in voegwerk. Specialist in voegen, uithakken en gevelrenovatie.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Snelle reactie op klus, duidelijke communicatie, snel beschikbaar en mooie afwerking. Prijs voor 4m2 voegen was EUR 338.
 • van der Haar Stukadoors
  van der Haar Stukadoors
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Metselaar in Oosthuizen

  Bent u op zoek naar een professionele stukadoor voor de afwerking van uw wanden en plafonds? Van der Haar stukadoors is dé specialist om het stucwerk in alle ruimtes van uw woning te verzorgen. Vragen? Neem contact op over hoe wij het stucwerk voor u uitvoeren, zodat u meteen op de hoogte bent van alle mogelijkheden een prijsindicatie.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer snel na plaatsing opdracht contact gehad. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden maar ook over de flexibiliteit van Dennis. Door last minute aanpassing van onze plan moest ook een deel van het plafond gedaan worden, welke Dennis heeft gedaan. Heeft na de werkzaamheden de plek ook mooi en netjes opgeruimd. Hij is overigens ook heel prettig in de omgang en vriendelijk. Al met al zou ik hem zeker aanraden en weer bij hem terugkomen voor stucwerk in de toekomst!

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Oosthuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1210 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Oosthuizen

Andere vakmensen in Oosthuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt