Vind Alarmsysteem installateurs in Oosthuizen

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Oosthuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Oosthuizen

 • Turn on elektra
  Turn on elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Alarmsysteem installateur in Oosthuizen

  Turn on elektra is je ideale partner als je een Schilder, Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Badkamer specialist nodig hebt in Amstelveen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Snelle reactie en dito installatie!
 • DSC Asia B.V.

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Oosthuizen

  Heb je een Schilder, Elektricien, Klusbedrijf, Badkamer specialist nodig in Purmerend of omgeving? DSC Asia B.V. kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Elektricien, Klusbedrijf, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • van Dijk Technical Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Alarmsysteem installateur in Oosthuizen

  Voor elke aanpassing aan uw elektrische installatie kunt u bij Van Dijk Technical Services terecht. Wij verzorgen alle elektronische installaties in en rondom uw woning of bedrijfspand. Heeft u een verbouwing op de planning staan of bent u bezig met een nieuwbouwproject, dan komen er veel vragen op u af mbt de elektriciteit. Waar komen de lichtpunten in de kamer, waar heb ik extra stopcontacten nodig? En heb ik dan ook voldoende groepen in de meterkast? Hoe stap ik over naar energiezuinige LED verlichting? Hoe sluit ik een laadpaal aan voor mijn elektrische auto? Vragen waar wij met u meedenken om passende oplossingen voor te vinden. Wij zorgen voor een geslaagd project.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  De klus werd keurig gedaan, duidelijke afspraken gemaakt, snel en degelijk werk. Zonder meer aanrader.
 • BTS Elcon

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Oosthuizen

  Het bedrijf BTS Elcon, opgericht in november 2020, maar we hebben 30 jaar ervaring als elektriciens. We zijn voornamelijk actief in de industrie, maar we zijn ook betrokken geweest bij winkels, magazijnen en woningen. Het bedrijf begint met kleine maar gestage stappen en we proberen ons in het veld te vestigen dankzij de consistentie, knowhow en kwaliteit van de diensten die we onze klanten bieden. Het doel is het elektrische ontwerp, de fabricage en technische ondersteuning van elke elektrische installatie of automatisering. De volgende secties werken in detail: Elektrische constructies Automatisering, Bouw van elektrische panelen, Programmering van PLC's, A.C.-aandrijvingen, precisie-instrumenten, Installatie van alarmen, branddetectie, CCTV. Gestructureerde bedrading en certificering. Onderhoud

 • V&I Elektrotechniek
  V&I Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7586 reviews
  Alarmsysteem installateur in Oosthuizen

  V&I Elektro-Koeltechniek Airconditioning is een eenmanszaak met al 10 jaar werkervaring in het vak electrotechniek. Heeft meedere projecten met succes,enthousiasme en plezier voor verschillende werkgevers afgerond. Na enige tijd besloot ik voor mijzelf te beginnen. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie van woningen, serviceonderhoud en utiliteitsbouw en uiteraard al uw andere elektrotechnische werkzaamheden. Al enige tijd geleden hebben wij ons omgeschoold tot koeltechnicus. Wij zijn tevens werkzaam in de koeltechniek en airconditioning. Indien u nog opzoek bent naar een vakman met jarenlange werkervaring die met u meedenkt, scherp is in prijs en bij wie veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staat hoeft u bij ons alleen nog maar een belletje te geven!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  kundige mensen.
 • Tienveen
  Tienveen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Alarmsysteem installateur in Oosthuizen

  Airco, warmtepompen, zonnepanelen en elektra installaties.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Zonnepanelen op 2 daken gelegd. Prima werk geleverd. Ik ben zeer tevreden!
 • Klussenbedrijf CFA
  Klussenbedrijf CFA
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Alarmsysteem installateur in Oosthuizen

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Domotica specialist, Elektricien, Loodgieter, Badkamer specialist, Witgoed monteur? Dan kun je in Purmerend bij Klussenbedrijf CFA terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Flavis is a very friendly and cheerful person with attention to detail. He came quickly and fixed everything as needed.
 • lomsdegoorn

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Oosthuizen

  Goedendag, ik ben Harry. Van origine in de kwaliteitssector werkzaam. Sinds 2023 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik pak graag kortlopende klussen aan. Kluservaring heb ik met elektra, loodgieterswerk, bouwen en tegelzetten. De ervaring heb ik opgedaan in de klussen in onze woning, bij vrienden en familie.

 • Maru Engineering B.V.
  Maru Engineering B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Oosthuizen

  Maru Systems is in 2007 gestart als installatiebedrijf. Maru Systems is een innovatief en dynamisch bedrijf uit de Zuidoostbeemster (Noord-Holland) dat is gespecialiseerd in o.a zonnestroominstallaties. De kern van de bedrijfsfilosofie van Maru Systems is functionele duurzaamheid. Deze focus heeft afgelopen jaren geleid tot de groei van het bedrijf en de ontwikkeling van enkele duurzame, innovatieve producten. We zijn geen standaard installatiebedrijf, maar een onderneming die zich onderscheidt door innovatie en flexibiliteit.

  Laatste review:
  Heel prettig, met name de fijne communicatie. Van de offerte tot de plaatsing.
 • TSL Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Alarmsysteem installateur in Oosthuizen

  Electricien die kwaliteit voor een mooie prijs geeft. -verlichting -boilers -groepenkasten -smart/beveiligings installaties Alles bespreekbaar

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Thomas quickly and professionally fixed a malfunction. Happy with the results.

5

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Oosthuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Oosthuizen

Andere vakmensen in Oosthuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt