Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Denekamp

 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Metselaar in Denekamp

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Jasper heeft heel netjes werk afgeleverd! We wilden een muur doorbreken en netjes afwerken. Dat is zeker gebeurd. Hij had heel snel plek, was niet te duur en was bovendien heel vriendelijk. Een aanrader voor iedereen:)
 • Stukadoors Oost
  Stukadoors Oost
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Metselaar in Denekamp

  Ben je op zoek naar een Stukadoor? Dan kun je in Enschede bij Stukadoors Oost terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stucwerk binnen, Gevelrenovatie, Stucwerk buiten, Lijsten en ornamenten, Stucwerk repareren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd te recht op Facebook en Instagram. Bekijk mijn werk op instagram: @Stukadoors_oost

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vakkundig en netjes!
 • S&K Afbouw
  S&K Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Metselaar in Denekamp

  Voor al uw zand-cement vloeren voor een scherpe prijs! We komen met een vrachtwagen, mochten we er niet bij kunnen met de vrachtwagen dan beschikken we ook over een pomp. Voor eventuele schades of ontevredenheden zijn we verzekerd.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  vakmensen geweldig werk en echt super strak aanrader !!
 • Sonny Bride Stukadoor/onderhoud
  Sonny Bride Stukadoor/onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85336 reviews
  Metselaar in Denekamp

  Welkom op mijn Werkspot pagina. Mijn naam is Sonny en ik zit geruime tijd in het vak Stukadoren. Wij komen vrijblijvend langs voor advies cq een offerte, begroting op afstand geven via een omschrijving of foto's is niet altijd mogelijk. Op al onze offertes en werkzaamheden, zijn onze voorwaarden van toepassing. Op uw verzoek zal een kopie verstrekt worden. Wij zijn Lid van: NOA.. NEDERLANDSE ONDERNEMERSVERENIGING VOOR AFBOUWBEDRIJVEN. Met vriendelijke groeten, Sonny Bride

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Perfecte klus afgeleverd! Aardige man die zijn afspraken nakomt en goed werk levert, zou hem zo weer inhuren
 • RoHa bouw en timmerwerken
  RoHa bouw en timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Metselaar in Denekamp

  Ik ben Roy Harink en eigenaar van mijn bedrijf Roha Bouw en Timmerwerken . Sinds 2012 voer ik voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aanbouw en opbouw projecten uit. Door voor ben ik 6 jaar werkzaam geweest bij een bouw bedrijf Een greep uit onze projecten: Aanbouw van serre; Aanleg keuken; Dakkapel plaatsen. Nieuwbouw Verbouwen Onderhoud Timmerwerken Houtbouw Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Heeft u een strak budget of wilt u juist met duurdere materialen aan de slag? Wij kunnen alle kanten op. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Rustig en professioneel zijn de boeidelen gemonteerd, wij zijn helemaal tevreden.
 • Mitchel Brama
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Metselaar in Denekamp

  Wand en plafond afwerken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prima service en netje gewerkt
 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Metselaar in Denekamp

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk. Buiten en binnen. Kitmontage. Houtreparatie. Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super vriendelijke man en denkt mee. Binnen een week aan de slag gegaan.
 • Maka all-in bouwservice
  Maka all-in bouwservice

  Nog geen reviews

  Metselaar in Denekamp

  Maka all-in bouwservice is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Denekamp en omgeving straal van 100km. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf wat maatwerk levert en waar klant tevredenheid hoog in de vaandel staat. Wij zijn geschikt voor diverse sloopwerkenzaamheden,het plaatsen van aluminium kozijnen en puien, het plaatsen van glas, het leggen van laminaat of pvc vloeren ect.. bespreek van mogelijkheden voor diverse werkzaaheden. Offerte altijd vrijblijvend en kostenloos.

 • Sowheej
  Sowheej

  Nieuw op Werkspot

  Metselaar in Denekamp

  Hallo, Mijn naam is Remko en ik denk graag mee over uw projecten. Klein of groot. Mijn voorkeur gaat uit naar een nuchtere blik op uitdagingen en op samen zoeken naar een passende oplossing. Ik kom mijn afspraken na en communiceer helder. Het meest uitdagend vind ik het begeleiden van totaalprojecten. Samenwerken met meerdere partijen ligt mij goed.

 • Vollenbroek dienstverlening

  Nog geen reviews

  Metselaar in Denekamp

  Heb je een Timmerman nodig in Meester Berninkstraat 25 of omgeving? Vollenbroek dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Dakkapel plaatsen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Plafond plaatsen of verlagen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Denekamp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 160 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Denekamp

Andere vakmensen in Denekamp

Vind vakmensen bij jou in de buurt