Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Budel-Dorplein

 • V.Berger Onderhoud
  V.Berger Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Metselaar in Budel-Dorplein

  Gevelreiniging +gevelrenovatie dakrenovatie en dakwerken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Aardige mensen, zou ze zo nog een keer inhuren. Hebben mijn zijgevel geïmpregneerd
  Kom in contact
 • goed-keuring
  goed-keuring
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Metselaar in Budel-Dorplein

  Of het nu gaat over het aanleggen van elektra, het plaatsen van een wc/badkamer of het maken van een stalen deur. Sinds een jaar of 15 voer ik deze en vele andere werkzaamheden uit. Hierbij heb ik kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Prima vakman met een prima vakvrouw! Een aanrader!
  Kom in contact
 • Montage en klussenbedrijf H.M.J.Maas
  Montage en klussenbedrijf H.M.J.Maas
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Metselaar in Budel-Dorplein

  Ik heb mijn Montage en Klussenbedrijf al meer dan 25 jaar en heb dan ook veel ervaring op het gebied van klussen in de breedste zin van het woord. Van een schilderijtje ophangen tot kleine verbouwingen. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het monteren en aansluiten van keukens voor particulieren en bedrijven. Massieve trappen maken en monteren komt regelmatig voor . Ook doe ik onderhoud voor enkele bedrijven, café,s en voor hotels. Mijn uurloon is € 42,50 exclusief BTW.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Klus nog on-going. Harry is geweest, alles opgemeten en spullen besteld. Vanwege mijn vakantie kan hij pas over 5 of 6 weken de klus klaren. Wordt vervolgd. Is inmiddels klaar. Geweldig vakman en was binnen 2 uren klaar met trap installeren . Indien ooit weer nodig zal zeker hem bellen
  Kom in contact
 • Ozbi STUC
  Ozbi STUC
  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews
  Metselaar in Budel-Dorplein

  Stukadoorsbedrijf voor al je klussen in zuid en midden Limburg

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer tevreden , met het stucen van de zolder. Netjes en goed gewerkt . Heel vriendelijk.
  Kom in contact
 • Wilcox klus en montage
  Wilcox klus en montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Metselaar in Budel-Dorplein

  Bent u opzoek naar een klusjesman in en rondom Valkenswaard die met u meedenkt voor alle klusjes in en rondom huis neem dan contact met mij op. Om een kleine inkijk te hebben in wat ik zoal maak; Schuttingen Poorten Boeiborden Omheining in de tuin voor je kat binnen te houden en andere katten te weren Kattenluikjes Geïsoleerde gipswanden Meubels monteren en demonteren Objecten ophangen (lijsten, spiegels, plankjes, kasten) enzovoorts. Beste bezoekers, We waarderen uw interesse in onze diensten. Voordat u gegevens deelt of een klus aanvraagt, willen we u vriendelijk vragen om goed na te denken en eventueel overleg te plegen met partner, buren etc etc. Het annuleren van klussen brengt voor ons aanzienlijke kosten met zich mee, namelijk 20 euro per annulering. We stellen het op prijs als u dit in overweging neemt en alleen contact met ons opneemt als u zeker bent van uw klusplannen. Dank voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Wilcox klus & montage

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  De klus is zeer goed uitgevoerd!!! Vriendelijk , snel en vakkundig.
  Kom in contact
 • De Trapvernieuwer
  De Trapvernieuwer
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Metselaar in Budel-Dorplein

  De Trapvernieuwer is een kleine onderneming welke voornamelijk gespecialiseerd is in traprenovatie en daarnaast doen we ook interieurtimmerwerk . Wij beschikken over vele jaren ervaring en kennis. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en door te nemen. Daarbij werken we met producten van hoge kwaliteit maar voor betaalbare prijzen.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Geweldig vakwerk geleverd! Wij zijn zeer tevreden!
  Kom in contact
 • JDbetonboringen B.V.
  JDbetonboringen B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Metselaar in Budel-Dorplein

  Ontdek de diensten van jdbetonboringen voor al uw betonboring- en zaagbehoeften en sleufwerk. Met jarenlange ervaring in de industrie zijn wij uw betrouwbare partner voor precisiewerk in beton en andere steensoorten. Onze Diensten: - Betonboringen: Van kleine gaten tot grotere diameters, we leveren nauwkeurige betonboringen voor leidingen, ventilatie en meer. - Zaagdiensten: Of het nu gaat om betonvloeren, muren of asfalt, onze geavanceerde zaagapparatuur levert strakke en nette sneden. - Sleufwerk: sleuven en dozen boren in div steensoorten ter behoeve van electra en loodgieters werk. Waarom Kiezen Voor JDbetonboringen: - Ervaren Professional. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen met een scherp oog voor detail. - Modern Materieel: JDbetonboringen gebruikt geavanceerde apparatuur voor efficiënt en nauwkeurig werk. - Op Maat Gemaakte Oplossingen: JDbetonboringen begrijpt dat elk project uniek is, daarom bieden we oplossingen op maat aan. - Betrouwbaarheid: JDbetonboringen is trots op onze betrouwbaarheid en punctualiteit bij het leveren van projecten. Neem vandaag nog contact op met JDbetonboringen voor al uw betonboring- en zaagvereisten en sleufwerk. We staan klaar om uw project tot een succes te maken!

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Perfect op afgesproken tijdstip: zagen van een kleine kabelsleuf in betonnen breedplaat plafond uitgevoerd met professioneel gereedschap!
  Kom in contact
 • GiboNederland B.V.
  GiboNederland B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Metselaar in Budel-Dorplein

  GiboNederland BV levert en plaatst niet- dragende afscheidings-, separatie-/ binnenwanden. Wand en plafondafwerking van casco woning tot behang/sausklaar en/of voorzien van stuc- en spuitwerk.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Gibo Nederland heeft de muur op korte termijn goed gebouwd. De vakmannen waren professioneel, vriendelijk en behulpzaam. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
  Kom in contact
 • D.K. Klus & Onderhoud
  D.K. Klus & Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5576 reviews
  Metselaar in Budel-Dorplein

  Wij zijn een all-round klus- en onderhoudsbedrijf voor al uw klussen in en om uw huis of bedrijf. Door onze ruime kennis kunt u ons niet alleen inhuren voor kleine klussen, maar ook voor totaal projecten.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Denis top gozer! Alles goed geregeld en werkt netjes. Zeker een aanrader. Denis bedankt!
  Kom in contact
 • WDG Dienstverlening
  WDG Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Metselaar in Budel-Dorplein

  Keukenmontage Project- en Renovatiebouw. Service Keukens. Afwerking Wanden. Klusbedrijf. Glasbewassing

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Budel-Dorplein, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 453 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Budel-Dorplein

Andere vakmensen in Budel-Dorplein

Vind vakmensen bij jou in de buurt