Vind Grondwerkers in Budel-Dorplein

Op zoek naar Grondwerkers in Budel-Dorplein? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Budel-Dorplein

 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Grondwerker in Budel-Dorplein

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel, vriendelijk, vakkundig. Ik zou zeker weer gebruik maken van deze dienst.
  Kom in contact
 • Heijmans bestrating en grondwerken
  Heijmans bestrating en grondwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Grondwerker in Budel-Dorplein

  Hallo, Wij zijn Heijmans Bestrating en Grondwerken (HBG) Met meer dan 10 jaar ervaring in het bestraten en grondwerken bied ik met veel plezier mijn diensten aan! Met stageplaatsen en mijn afgeronde opleiding in het straatwerk beschik ik over de juiste ervaringen in dit vak.. Mijn specialiteiten liggen het meesten in de wat kleinere straatwerkjes onder andere het straten van opritten, tuintjes, af graven en egaliseren van diverse werkzaamheden met mini graver/shovel, borders zetten, keramische tegel werken.. Bij HBG staat goede kwaliteit en advies voorop!!! Mvg, Kjeld Heijmans

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Het is heel prettig werken met Kjeld en zijn evt. collega's, in dit geval Willem. Deskundig, hard werkend en oplossings- gericht. Afspraken komt hij na. Wij hadden er bij onze opdracht voor gekozen om een partij oprit tegels 30/60 bij 6 zelf te leggen, geen probleem. Wij waren na Kjeld zijn werkzaamheden, het was een prachtig gelegd bed.. met een uurtje of 3 klaar met het leggen van de tegels. Goede tips gehad over het aantrillen, dat geeft ie gewoon gratis erbij. Top! Volgende klus in dit idee wederom bij Kjeld.
  Kom in contact
 • Bierens Grondwerken
  Bierens Grondwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Budel-Dorplein

  Bierens grondwerken gespecialiseerd in compact grondwerk. Ook voor moeilijk bereikbare plaatsen. Wij beschikken over een mini loader en een minigraver, deze heeft een doorgang nodig vanaf 75cm Containers 2m3 12m3 en 20m3 voor afvoeren afval grond groen en puin, leveren bouwstoffen zand grind grond en puin Kijk ook eens op mijn website!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel en netjes gewerkt, heel fijn!
  Kom in contact
 • Voila Dienstverlening
  Voila Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Budel-Dorplein

  Als je op zoek bent naar een Hovenier /Grondwerker in Bergeijk of de regio, dan kan Voila Dienstverlening je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, riool aanleggen Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer tevreden. De communicatie verliep fijn. Aj kwam zijn afspraken na. Was keurig op tijd. Had zijn spullen voor elkaar. Heeft al het gevraagde en meer keurig uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten. Overeengekomen prijs was billijk! Deze topper is aan te raden!
  Kom in contact
 • Allround klus en installatie bedrijf JG
  Allround klus en installatie bedrijf JG
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Grondwerker in Budel-Dorplein

  Bouw & tuin design. Aannemer, groenonderhoud, ontruimingen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Gewoon goed
  Kom in contact
 • Markx Ansems
  Markx Ansems
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Grondwerker in Budel-Dorplein

  Markx gespecialiseerd in grondwerken . Afgraven ,Leeg halen van tuinen, uitgraven van trampoline en zwembaden, leggen van graszoden,mocht u op zoek zijn naar een vakman voor uw klus houd er dan rekening mee dat als u een klus plaatst de vakman minimal €15 moet betalen om op uw klus te reageren, neem daarom gewoon rechtstreeks contact op met de vakman

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  We zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Tuinafval en afgegraven zand netjes afgevoerd en weer aangevuld met nieuw zand.
  Kom in contact
 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Grondwerker in Budel-Dorplein

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Binnen een dag geregeld. Top netjes zoals afgesproken. Aanrader!
  Kom in contact
 • D.K. Klus & Onderhoud
  D.K. Klus & Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5576 reviews
  Grondwerker in Budel-Dorplein

  Wij zijn een all-round klus- en onderhoudsbedrijf voor al uw klussen in en om uw huis of bedrijf. Door onze ruime kennis kunt u ons niet alleen inhuren voor kleine klussen, maar ook voor totaal projecten.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Denis top gozer! Alles goed geregeld en werkt netjes. Zeker een aanrader. Denis bedankt!
  Kom in contact
 • bouwbedrijf ZVG
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Grondwerker in Budel-Dorplein

  Bouwbedrijf ZVG is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met het realiseren van opritten, tuinpaden, terrassen, looppaden en stoepen. Tevens kunnen wij sloopwerk voor u verrichten. wij zijn gevestigd in Brabant zuid. we streven ernaar u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hey Ben zeer tevreden over deze jongen mannen zijn gezellig en kindvriendelijk wat ik heel fijn ervaren heb aangezien n ik active kids heb ze komen netjes hun afspraken na en hebbe netjes opgeruimd ik raad ze zeer zeker aan staan open en zijn social dus mega fijne sfeer in de tuin wat ik zelf zeer prijs stel
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf LJMW Verhoeven
  Bouwbedrijf LJMW Verhoeven
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Grondwerker in Budel-Dorplein

  Ik ben een allroud vakman op het gebied van aanbouw/verbouw en nieuwbouw. De meeste werkzaamheden voer ik zelf uit of samen met enkele vaste ingehuurde (specifieke) vakmensen (o.a timmerman/tegelzetter/stucadoor). Ik neem alleen die opdrachten aan waarvan ik weet dat ik die tot een goed einde kan brengen en uiteraard tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. Uitdagingen ga ik niet uit de weg, doch deze moeten wel overzienbaar en uitvoerbaar zijn. Ik ben service gericht en denk graag met de opdrachtgever mee. Hierdoor kunnen onnodige werkzaamheden worden voorkomen en dus kosten worden bespaard.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Netjes en snel gedaan
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Budel-Dorplein, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Budel-Dorplein

Andere vakmensen in Budel-Dorplein

Vind vakmensen bij jou in de buurt