Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind aannemers in Westknollendam

Op zoek naar aannemers in Westknollendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Aannemer

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Westknollendam

 • Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

  Aannemer in Westknollendam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65279 reviews

  Welkom bij Schoen Zaandam Betonboringen BV. Wij zijn een betonboor/zaag en sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten in vloeren en wanden van asfalt, beton en steen tot en met een diameter van 1000 mm. Onze Sloopwerkzaamheden zijn divers van precisiesloop tot totaal sloop. wij zijn VCA* gecertificeerd. onze opdrachtgevers zijn o.a.; - Aannemers - Loodgieters en elektra bedrijven - Centraleverwarming bedrijven - Ziekenhuizen - Banken - Particulieren - Weg en waterbouw Circa 70% van onze werkzaamheden gebeuren in het nettere beton boorwerk zoals in bewoonde woningen , ziekenhuizen en kantoren.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Super snelle reactie! En gelukkig nog dezelfde dag een gat in de vloer! Zeer te spreken!!
 • TECH ENGINEERING

  Aannemer in Westknollendam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9576 reviews

  TECH ENGINEERING -Jaren lang ervaring in allround werkzaamheden -Erkend om zijn betrouwbaarheid en vakkennis -Van kleine klussen tot aan grote projecten -Binnen en buiten werk -Goede communicatie en goede prijzen

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Wel goed Nogal duur
 • C.D.K. Tegel-, Timmer- en Bouwwerkzaamheden

  Aannemer in Westknollendam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65452 reviews

  C.D.K. is een bedrijf dat alles doet in of buiten u woning van een kleine klus tot het bouwen van een woning kant en klaar op leveren zoals de klant het wil hebben met garantie voor elke klus de juiste mensen vr gr C de Klonia

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  werk heel snel en goed uitgevoerd! Communicatie verliep uitstekend, CDK naam meerdere keren contact op om afspraken te bevestigen. Binnen 3 dagen (eigenlijk maar twee volle werkdagen) was het toilet en alle tegels vervangen. Heel mooi geworden, wij zijn er blij mee. En dat allemaal voor een mooie prijs.
 • Loodgietersbedrijf van Goudoever

  Aannemer in Westknollendam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65116 reviews

  Zink, lood, bitumen, sanitair, centrale verwarming, leidingwerk, ontstoppen, impregneren van goten en schoorstenen, preventief onderhoud aan daken, zinken regenbuizen plaatsen, designkranen en meer...quookers installeren en repareren.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Prima ervaring. Ik had 3 ondernemers uitgenodigd. Geen van de 3 heeft tot nu toe gereageerd. Van Goudoever reageerde zelf. Afspraak snel gemaakt, werk snel en goed uitgevoerd.
 • Havik Bouwbedrijf

  Aannemer in Westknollendam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5526 reviews

  Ik werk al 38 jaar in de bouw in al zijn facetten. Ik heb niet echt een specialiteit maar doe bijna alle voorkomende werkzaamheden. Renoveren, tegelzetten, metselen, stucen, schilderen, timmerwerken, slopen, vloeren leggen, elektra, water en ook de tuin. Ik ben heel secuur in mijn werk. Een tevreden klant is een goede promotor voor je bedrijf! En ik wil graag tevreden klanten! Ik spreek Nederlands, Engels, Spaans en Portugees.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Eerlijk en professioneel mensen en werk. Echt en partner die altijd en goede oplossing zoekt
 • Meerleveld Installatietechniek

  Aannemer in Westknollendam

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Goedendag, Mijn naam is Roy een hard werkende monteur. ik werk netjes en nauwkeurig (Roy) Meerleveld installatietechniek houd in, - Goed contact - Duidelijke afspraken - 2 jaar garantie - Snel kunnen schakelen - Gemotiveerd - 7 jaar ervaring Voor al u loodgieters werkzaamheden waaronder: - Aanleggen warm en koud waterleidingen bijvoorbeeld: plaatsen vorstvrijen buiten kraan, vervangen wastafel douche of keuken kraan, vervangen wasmachine kraan, plaatsen van zwevend toilet, leidingen infrezen in de muren en het vervangen van al het leidingwerk in en rondom het huis. -Aanleggen gasleiding - Aanleggen riool in huis - Aanleggen hemelwaterafvoer buiten - Plaatsen en vervangen regenbuizen - Zinkwerk -Plaatsen, inslijpen en vervangen van lood Voor al u installatiewerkzaamheden bijvoorbeeld: -Het plaatsen en verplaatsen van radiatoren -Het plaatsen en verplaatsen van de cv ketel -Aanleggen vloerverwarming

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Kwam op tijd. Werkt lekker door. Toilet ziet er heel mooi uit. Aardige man. Dus top gedaan Roy!
 • Holland Klusbedrijf

  Aannemer in Westknollendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8584 reviews

  For English, please see bottom of this page! Trotse top professional op werkspot: zie mijn reviews voor mijn visitekaartje. Een bijzondere aannemer met een glimlach die nog echte liefde heef voor zijn vak. Bijzondere aannemer omdat ik van A tot Z gehele verbouwingen uitvoer. Ik ben zeer breed gespecialiseerd en daar plukken mijn klanten de vruchten van. Omdat ik alles zelf uitvoer ondervinden mijn klanten geen vertragingen in de afgesproken tijdslijnen! Wat u van Holland Klus- en Aannemersbedrijf mag verwachten: - Positieve houding. - Geen half werk. - Heldere afspraken vooraf. - Geen verrassingen achteraf. - Jarenlange ervaring met verbouwingen. - Betrouwbare vakman op vrijwel alle vlakken in en om huis: stucen, schilderen, elektra, water, vloeren, (IKEA) montage, verbouwingen etc. Bent u onze volgende tevreden klant? In English: Looking for a contractor to renew your house, bathroom, kitchen or basically anything in and around your house? Well, you found him! I love my work and I do it with passion! I am not the average contractor; I do all renovations myself and the result is not less than perfect. Please ask for my portfolio and I will be more than glad to share with you. What separates us from other contractors is that we do everything in-house! We don't depend on plumbers, electricians, painters or whoever. We are all in one! Hence, no delays in your project. If quality is your first priority, let us be your English speaking partner in realising this. Good luck and hopefully we speak soon.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Hele goede ervaring met Holland Klusbedrijf. Naast het werk wat Tay en z'n team geleverd heeft was ook de communicatie van begin tot eind erg prettig. Zeker aan te raden dus!
 • Winter Badkamers

  Aannemer in Westknollendam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews

  Welkom bij Winter Badkamers. Wij maken uw nieuwe badkamer niet voor u, maar mét u. Dit is een groot verschil. Juist doordat we samen uw wensen verkennen en uitwerken, ontstaat een resultaat waaraan u jarenlang plezier beleeft. Zo vertrouwd en persoonlijk mogelijk, dat is ons doel. En dat merkt u aan alles. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website Vakwerk, kwaliteit en een goede service staan hoog bij ons in het vaandel, daarom bent u bij ons op het juiste adres. Wilt u er echt iets moois van maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Wij zijn erg tevreden met het resultaat! Rick heeft van ons kleine, oubollige toilet , een moderne wc gemaakt. In goed overleg met ons, en goede en snelle communicatie. Zelfs een wasbakje er in!! Hij lost alles meteen op, een hele goede en nette werker. We bevelen hem zeker aan.
 • Edwin's Montage Bedrijf

  Aannemer in Westknollendam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews

  Ik ben een éénmans bedrijf en doe vrijwel alle herstelwerkzaamheden en de meest veelal voorkomende werkzaam heden in-, op- en rondom de woning. Ik heb een ruime ervaring met de gedegen kennis van zaken en houd van duidelijke afspraken, met of zonder contract. Mijn specialisme zijn: * Tegelwerk van badkamers, wc's en keukens. * Afvoer, riool, gas, water en licht plaatsen en aansluiten. * Groepenkasten volgens de nen norm. * Gipswanden en verlaagde plafonds. * Laminaat vloeren leggen * Meedenken in het uitvoeren en of verbeteringen van kluswerkzaamheden. * Divers sloopwerk. In het algemeen werk ik alleen, maar bij een grotere klus heb ik mensen die bij kunnen springen. Heb een club collega's om me heen lopen die ik in kan schakelen voor stucwerk, kozijnen en plaatsen deuren en sloopwerkzaamheden. Op alles wat er gemaakt wordt geef ik een volledige garantie.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Edwin is een zeer kundige vakman die ons enorm uit de brand heeft geholpen! Hij was op korte termijn beschikbaar en is toen de klus langer duurde dan gepland gaan schuiven in zijn eigen planning zodat wij niet te lang in de werkzaamheden bleven zitten. Enorm aardige en gezellige vakman! Erg blij met het werk wat hij voor ons verricht heeft.
 • Aannemersbedrijf Spaander

  Aannemer in Westknollendam

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Welkom op het profiel van Aannemersbedrijf Spaander!

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Super tevreden met onze nieuwe aanbouw en vlonder die door Jerry zijn gebouwd. Goede communicatie en zeer betrouwbaar. Heeft het werk snel en zonder onderbrekingen uitgevoerd.

Populaire lokale aannemers in Westknollendam

Andere vakmensen in Westknollendam

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur