Aannemers in Purmer, Edam-Volendam

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde aannemers in Purmer, Edam-Volendam. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de aannemers van Werkspot in Purmer, Edam-Volendam

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Purmer, Edam-Volendam

 • RRT Multiservices
  RRT Multiservices
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Aannemer in Purmer, Edam-Volendam

  "Zoek je een betrouwbare en ervaren handyman? Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact met me op, om te zien wat ik voor jou kan betekenen!"

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Netjes gewerkt, en de klus vooraf bekeken en goed ingeschat
 • Bess Dakwerken
  Bess Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95141 reviews
  Aannemer in Purmer, Edam-Volendam

  Gespecialiseerd in bitumen daken. Samen met mijn collega beschikken we over meer dan 40 jaar ervaring. Elk dak weer een nieuwe uitdaging . Een goed dak is een dak dat niet lekt. Werkgebied: Friesland/Flevoland/Noord-Holland/Gelderland/ Overijssel Kwaliteit en service gegarandeerd

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Roel heeft alle platte daken bij ons vervangen. Ik ben erg blij met hoe hij te werk gaat. De communicatie is helder, afspraken worden goed nagekomen en Roel adviseert en denkt mee waar nodig, waarbij ik wel het gevoel heb dat hij vanuit de klant denkt, en niet alleen vanuit commercie. De daken zien er weer top uit, ik zou Roel 10 sterren geven als die optie er was.
 • H&M Betonboringen
  H&M Betonboringen
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Aannemer in Purmer, Edam-Volendam

  H&M Betonboringen kan je helpen met je Vloerspecialist, Sloopbedrijf klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met H&M Betonboringen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vlotte communicatie en planning voor het boren van 2 gaten. Initieel 2e gat op de verkeerde plek, maar direct kunnen afstemmen om het goed op te lossen.
 • Uw BIM Team
  Uw BIM Team
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Aannemer in Purmer, Edam-Volendam

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist in Noord- Holland, dan kan Uw BIM Team je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen en tot slot alle electra of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Super blij met onze badkamer en toilet!!! Heeft voor een hele goede prijs een top kwaliteit geleverd. Toilet was klaar binnen 1,5 dag.
 • B.H.C. Bouwbedrijf en Horeca Consults
  B.H.C. Bouwbedrijf en Horeca Consults
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Aannemer in Purmer, Edam-Volendam

  BHC Bouwbedrijf ; Nieuwbouw - verbouw - Renovatie. Ontwerp & Realisatie van al uw Woonwensen. Voor al uw afbouw en aanbouw werkzaamheden. badkamers, keukens, inloopkasten, deuren, houten vloeren, tegels, stuc en schilderwerk, elektra- en loodgieterwerk, metselwerk, dakwerk, timmerwerk en interieur. Wij komen voor een kleine,grote klus maar ook voor een piepende deur. Gratis prijsopgave ook voor uw woningaankoop zodat uw weet wat de verbouwings kosten zullen zijn. Samenwerking met leveranciers zoals: ESCO Houten vloeren en tegels. Solar Elektra, CV en Sanitair. Van Keuken Bouwmaterialen. Voor de snelle en juiste leveringen. Nico Kwakman

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  De klus is netjes afgemaakt zoals ik het wilde. Als ik wat vroeg werd het gedaan net zolang totdat het helemaal goed was.
 • JH Keukenmontage
  JH Keukenmontage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Aannemer in Purmer, Edam-Volendam

  JH Keukenmontage is een bedrijf die professioneel keukens plaats. Met uiterst zorg en geduld bouwen we uw keuken van A tot Z. Ik ben gevestigd in Volendam als zzp'er. Mijn werkgebied is zo'n 40 km in omstreek. Wij doen ook de service die bij de keuken hoort mochten er spullen ontbreken, dit is allemaal in een prijs van te voren vast gelegd. Wij plaatsen alle soorten keukens van goedkope tot dure keukens. Keukens plaatsen, daar zijn we goed in! Keukens wrappen doen wij ook!

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Via werkspot bij JH Keukenmontage terecht gekomen in de zoektocht naar iemand die de laatste werkzaamheden kon afronden. Julian is prettig in de omgang en communicatie. Hij weet wat hij doet en heeft oplossend vermogen. Zo heeft hij een niet-passende lade toch kunnen vermaken en hem passend gekregen. Top :)
 • Maxima Bouw
  Maxima Bouw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Aannemer in Purmer, Edam-Volendam

  Wij zijn door heel het land gevestigd. Wij hebben op elk gebied onze specialisten. Er is geen klus waar wij niet inzetbaar voor zijn. Wij kunnen een heel tekstje hier voor jullie opschrijven maar uiteindelijk bewijzen wij met ons vakmanschap het verschil. Groet, Team Maxima Bouw

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  De kennismaking heb ik als prettig ervaren en ik ben geïnformeerd over de eventuele mogelijkheden. Toen ze op de eerste dag binnen kwamen, legden ze gelijk een soort van loper neer ter bescherming van mijn vloer. Ze hebben alles gesloopt en daarna begon de opbouw. Wooow , dat was geweldig om te zien, zie de foto’s. Als er iets niet ging zoals gepland, werd ik erbij geroepen en werd mij uitgelegd waarom iets niet kon, en werd er eventueel een alternatief aangeboden. Ik ben zo blij, ik moet nog accessoires gaan halen, maar zelfs nu is het toilet al zo mooi. Het team bestond uit vriendelijke, harde werkers en ik raad het zeker aan om je verbouwing via Máxima bouw te laten doen. Bedankt toppers en tot de volgende verbouwing!
 • madee
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Aannemer in Purmer, Edam-Volendam

  Ik ben een meubel bedrijf gestart in Purmerend met mijn nederige werkplaats dat zich focust op ontwerp en het maken van meubelen en hout gerelateerd producten. Afgelopen jaar ben ik gestart en heb ik verschillende opdrachten gehad voor meubels en interieur ik heb ook meegewerkt met het opzetten van de kunst expositie de laatste scene. Ik ben geslaagd voor de opleiding creatief vakman met verschillende stages bij meubel en jachtbouw interieur bedrijven en het Rijksmuseum. De garanties die ik mijn werk geef is dat het net en strak moet zijn en dat het af is als de klant er blij mee is. Ik ben aansprakelijk verzekerd. Ik ben gespecialiseerd in houtbewerkingen en heb ervaring met andere materialen bijv plexiglas en metaal.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Hele fijne en professionele jongen. Hele nette en duidelijke offerte.
 • JFT Multiservice
  JFT Multiservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Aannemer in Purmer, Edam-Volendam

  Een goede dag. Jft multiservice werkt het liefst omgeving noord Holland maar om een stukje verder te rijden vind ik ook niet erg. Ik heb voor heen altijd voor een klusbedrijf gewerkt en dat beviel me altijd wel goed. Maar het werd tijd om voor mezelf te beginnen want, de beste man is dit jaar met pensioen gegaan. Kunnen we het maken, nou en of!

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snel geholpen.
 • Ivan Timmerman
  Ivan Timmerman
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Purmer, Edam-Volendam

  We are team of specialist(Timmerlieden,Plumbers, Electricians,etc) Equipped with tools and cars. You can see some of our work in the photos. Our hourly per hour it’s start from €37/h ex btw( each specialist in our team has his own price) . For any other information send me a message.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Door Ivan 2 klussen in onze badkamer laten maken. Goede service, attent en kundig.

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Purmer, Edam-Volendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1818 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Purmer, Edam-Volendam

Welke diensten bieden lokale aannemers aan in Purmer, Edam-Volendam?

Als je een ervaren aannemer voor een woning- of commercieel project overweegt, vraag je je misschien af welke diensten en werkzaamheden onder deze noemer vallen. De meeste aannemers in Purmer, Edam-Volendam bieden de volgende diensten aan:

 • Beheer van het bouwproject en de bouwlocatie
 • Toezicht op de dagelijkse werkzaamheden
 • Materialen inkopen en onderaannemers aantrekken
 • Met klanten onderhandelen
 • Met handelaren en leveranciers communiceren
 • Bouwvergunningen aanvragen
 • Administratie van cashflow en budget
 • Kwaliteitsborging

Er zijn tal van opgeleide professionals die klaar staan om je te ondersteunen met hun aannemersdiensten. Werkspot is de snelste, meest intuïtieve manier om met hen in contact te komen.

Uurtarieven van aannemers in Purmer, Edam-Volendam

De kosten van een aannemer in Purmer, Edam-Volendam hangen hoofdzakelijk af van de duur en reikwijdte van je project. Als een aannemer een klus op locatie een weekje moet beheren, betaal je minder dan wanneer je geplande klus maandenlang doorloopt. Ook zijn de kosten van een aannemer die een vloer moet installeren veel lager dan de kosten van een zolderverbouwing.

Per uur rekenen aannemers meestal tussen de € 20,- en € 35,-, hoewel veel van hen afwijken van deze prijsstructuur. Zij geven dan een dagprijs op of een vast bedrag voor het hele project.

De beste manier om nauwkeurige informatie over de prijs van een aannemer te verzamelen, is om een offerte aan te vragen bij iedere aannemer met wie je mogelijk wilt samenwerken. Vervolgens kan je ze met elkaar gaan vergelijken om de beste optie te vinden.

Zoek een ervaren aannemer in Purmer, Edam-Volendam

Van een aannemer die een uitbouw beheert tot een aannemer die de bouw van je gloednieuwe huis coördineert, het is essentieel dat je er een vindt die je kan vertrouwen. Verreweg de gemakkelijkste manier om dit te doen is door een klus op Werkspot te plaatsen. Ons systeem is snel en gratis, en trekt in 90% van de gevallen de interesse van opgeleide vakmensen aan.

Nadat je van een aantal geïnteresseerde aannemers in Purmer, Edam-Volendam hebt gehoord die beschikbaar zijn, kan je reviews lezen, hun professionele ervaring bekijken en beslissen met wie je rechtstreeks contact gaat opnemen.

Andere vakmensen in Purmer, Edam-Volendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt