Vind aannemers in Bergambacht

Op zoek naar aannemers in Bergambacht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Bergambacht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 747 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Bergambacht

 • Fa-ya Montagebedrijf

  Aannemer in Bergambacht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65259 reviews

  Faya montagebedrijf is inmiddels een oud familiebedrijf. Wij mogen na al die jaren wel zeggen dat wij een ervaren bedrijf zijn met uitstekende vakmannen. Wij bieden voor al uw klussen en problemen een vakkundige oplossing. Wij gaan zorgvuldig en goed voorbereid te werk en een tevreden klant is dan ook onze motto. Wij hopen op een spoedige en fijne samenwerking met u. Met vriendelijke groet, Faya montagebedrijf

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vriendelijk en accuraat. Goed werk geleverd.
 • BB onderhoud

  Aannemer in Bergambacht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews

  Onderhoud/ timmerwerk BB ONDERHOUD is een kleine ondernemend bedrijf dat streeft naar kwaliteit, perfectie en service. Wij dienen het naar de wensen van een klant. Wij verrichten diverse soorten werkzaamheden voor zowel binnen als buiten. Wij staan open voor particulieren als bedrijven door het gehele land. Samen met onze vakkundige en ervarende medewerkers zijn wij gespecialiseerd in verbouwen, onderhouden en renovatie. Uitsluitend kunt u uitstekend werk van ons verwachten. Werkzaamheden die wij kunnen verrichten zijn: Keukensplaatsen Timmerwerk Stukwerk Schilderwerk Electrawerk Liedingwerk Renovatiewerk De producten en materialen: Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteits- en garantienormen.

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Echt vakwerk! Na contact te hebben gehad kon er direct een afspraak worden ingepland om het werk op te nemen. Kort daarna kon Bilal met zijn collega's al direct aan de klus beginnen. Bij ons moest de keuken gereed worden gemaakt voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Keuken kon zonder problemen perfect geplaatst worden door de keukenboer. Het leidingwerk, stucwerk en het bijplaatsen van groepen in de meterkast is allemaal prima verricht. Als bonus plaatste hij ook gelijk wat spots in het plafond. Echt een hele fijne vent die zijn afspraken nakomt en gewoon heel goed werk aflevert. Bedankt Bilal!
 • Moerkerken Dakbedekkingen

  Aannemer in Bergambacht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65158 reviews

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Maarten Moerkerken en sta nu 20 jaar op het dak met veel plezier, Ik zal even kort wat vertellen over wat ik doe, Moerkerken dakbedekkingen zorgt voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding op het gebied van: diverse dakwerkzaamheden zoals bitumineuze dakbedekking, pannendaken,dakgoten, lekkages, dakinspecties enz. Ook geef ik 10 jaar garantie op al het aangebrachte werk Bent u nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen dan kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte of u kunt er voor kiezen om foto’s samen met uw wensen met mij te delen via Werkspot. Ik zorg er dan voor dat u z.s.m. een reactie van mij ontvangt. Heeft u nog vragen aarzel niet en neem gerust contact met mij op, het liefst door gelijk te bellen Mvg, Maarten Moerkerken Moerkerken dakbedekkingen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snelle reactie en oplossing van het probleem (één dakpan in de buurt van de nok was er af gewaaid, snel en goed verholpen). En voor die prijs (kon niet wisselen dus i.p.v. 75,00 was 70,00 ook oké) ga ik niet zelf het dak op.
 • Van den Bosch Metaal B.V.

  Aannemer in Bergambacht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  ik heb 10 jaar ervaring in metaal werk rvs en alu. ik kan snel leveren dat is de kracht van mij bedrijf werkplaats aan huis heb ik ik maak veel hekwerken balkons staalkonstructi bruggen trappen ook doen we veel met hout omdat vaak dingen gevraagt worden met staal en dan hout er op geschroefd of doorbraak gemaakt dan komt er veel bij kijken daarom werken we veel samen om goed werk te leveren en bij 1 bedrijf terecht kan.

  Laatste review:

  Bint plaatsen of vervangen -

  Van den Bosch Metaal heeft 2 stalen portalen geplaatst voor een uitbouw tegen een schappelijke prijs. Uiteindelijk konden ze al weken eerder aan het werk dan oorspronkelijk afgesproken. Klus was snel en netje uitgevoerd.
 • Vilayo

  Aannemer in Bergambacht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews

  Vilayo is een ervaren aannemer bedrijf gevestigd in Rotterdam. Wij voeren al uw klussen op een snelle en vakkundige wijze uit. Doordat we meerdere werknemers hebben met ieder zijn eigen expertise zijn we breed inzetbaar voor allerlei werkzaamheden. Onze vakgebieden resulteren zich in: * Onderhoud en renovatie * Cinewall, koof, plafondverlaging * Stucwerk en spachtelputz * Schilderwerkzaamheden * Vloer egalisatie * Loodgieters werkzaamheden * Tuin * Sloopwerkzaamheden Neem contact op voor alle mogelijkheden en de zeer scherpe prijzen.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Vilayo, ze denken met je mee en ze voer uit wat ze beloven ze hebben van ons zolder erg mooi woonruimte gemaakt, Bedankt voor jullie inzet
 • Timmer- en Onderhoudsbedrijf Rosinger

  Aannemer in Bergambacht

  Beoordeling: 4.7 van 54.75109 reviews

  Geachte heer / mevrouw, Mijn naam is Norbert Rosinger ZZP-er,uit Den Haag. Ik werk al 21 jaar als timmerman.Sinds 2012 opereer ik als een Nederlandse Traporenovatie bedrijf. Ik heb daar ongeveer 1500 trappen geplaatst ,dus ik heb veel ervaring opgedaan. Als u opzoek is naar een betrouwbare ZZP-er, die zelfstandig kan werken, bied mij een kans om te laten zien hoe ik werk en wat voor kwalitieit ik lever. Ik heb een paar fotos bijgesloten van de trappen die ik heb gemaakt,en ik heb heel veel goede review.Als u geinteresserd bent, neem dan alstublieft contact met me op. Met vriendelijke groet, Norbert Rosinger

  Laatste review:

  Trap plaatsen of renoveren -

  Erg positieve ervaring met Norbert Rosinger. Hij heeft bij ons overzettredes geplaatst die op de milimeter precies zijn afgezaagd. De trap ziet er piekfijn uit en het werk was enorm snel klaar. Wat ik ook fijn vond was dat ze achteraf nog gingen stofzuigen, zodat er geen zaagsel meer op de trappen en in de gang lag. Dat is iets wat ik bij andere vaklui niet gezien heb. Ik zou Norbert zeker aan raden.
 • Drl bedrijf

  Aannemer in Bergambacht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews

  Over onze medewerkers 10 jaar ervaring in de bouw sector gebruiken we het om klanten tevreden te stellen. Installatiebedrijf, Stukadoor, Klusbedrijf, Sloopbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist Bouwen, verbouwen en decoratie (ontwerp en uitvoeren ), sloopwerk algemeen, Ontzorgen heeft drl bedrijf vakmannen in dienst die u werkzaamheden naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Snelheid, scherpe prijs, hoogkwaliteit

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Ahmed en het team zijn geweldige mensen. Ze leveren goed werk tegen een zeer scherpe prijs en binnen de afgesproken tijd. Ik ben blij om ze aan te bevelen.
 • HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf

  Aannemer in Bergambacht

  Beoordeling: 4.8 van 54.85126 reviews

  Hallo, mijn naam is Harry Verbeucken. Ik ben sinds begin 2016 mijn eigen bedrijf HVB schoonmaak en onderhoudsbedrijf gestart waar ik tot heden heel tevreden over ben . Ik heb voorheen in dezelfde branche gewerkt waardoor ik inmiddels 8 jaar ervaring heb . Mijn focus ligt grotendeels op de schoonmaakwerkzaamheden en reparaties van pannen en bitumen daken. Dit varieert enorm van het reinigen van u dakgoot tot het gehele dak , van het vervangen van enkele pannen tot een geheel nieuw dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Kon snel komen, hield zich aan alle afspraken en het probleem is verholpen.
 • E. de Jong Vloerenbedrijf

  Aannemer in Bergambacht

  Beoordeling: 4.7 van 54.75276 reviews

  Ik ben een vloerenbedrijf dat voornamelijk zand-cementvloeren aanbrengt, Ik ben gespecialiseerd in voornamelijk klein werk zoals badkamers,aanbouw,woningbouw, maar ook voor grotere projecten kunt u mij benaderen.Ik ben heel flexibel en heb al jaren ervaring in deze branche.

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Prima goede communicatie en het werk is strak uitgevoerd
 • Rick Anker

  Aannemer in Bergambacht

  Beoordeling: 4.3 van 54.353 reviews

  Rick Anker is een jong en dynamisch aannemersbedrijf dat opgericht is in 2010. Wij houden ons bezig met uiteenlopende aannemingswerkzaamheden in en rondom het huis zoals: - Verbouwingen - Aanbouwen - Timmerwerkzaamheden - Rioleringswerkzaamheden - Grondverzet - Klussen algemeen Hierbij kunnen wij breed personeel aanbieden en werken we samen met gespecialiseerde timmermannen, installateurs, hoveniers en beschikken wij over verschillende grond-verzet machines. Zo kan ik u een totaal pakket aanbieden en heeft u altijd de juiste vakmensen in hun vakgebied bij u thuis. Daardoor sta ik volledig achter het werk wat ik achterlaat en heeft u een tevreden gevoel wanneer ik de klus verlaat. Ik sta voor kwaliteit en snelle service. Ik heb de beschikking over - Diverse grondverzet machines voor grondverzet bij bijvoorbeeld hovenierswerk en of opgravingen van het riool maar ook voor het uitgraven van funderingen voor aanbouwen en betonvloeren. - Machine om (hei)schroefpalen te draaien voor een aanbouw, verbouw, of een fundatie te maken voor wat voor doeleinden ook. - Alle gereedschappen en materialen voor alle voorkomende timmer en verbouwingswerkzaamheden. Ik hanteer: - Geen voorrijkosten - Ook ’s avonds of in het weekend. - Gratis visuele inspectie, advies en offerte - Voor kleine klussen geen wachttijden. Grote klussen in overleg. Ik kom dan ook graag geheel vrijblijvend eerst bij u langs ,om de opdracht ter plaatse te beoordelen. Om daarna een geheel vrijblijvende passende offerte uit te brengen. Met vriendelijke groet, Team Rick Anker

  Laatste review:

  Funderingen en heiwerken -

  Opdracht op korte termijn uit kunnen uitvoeren voor een schappelijke prijs. Voor de werkzaamheden was een week ingepland, maar na 2,5 dag waren de mannen al klaar. Goed meegedacht over de constructieve eisen.

Populaire lokale aannemers in Bergambacht

Andere vakmensen in Bergambacht

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur